23 май 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 219 - Картичка с ръчно направена дизайнерска хартия

Петък е и е време за предизвикателства. Отново имам честа да съм на любимото си местенце и да задам днешната тема. Единственото условие е да направите сами дизайнерска хартия за вашия проект.
Супер забавно и лесно, нали. Приятни мигове на творчество и забавление от мен Виолета- vilini.

Проектът, който ме впечатли най- много ще получи ваучер за пазаруване от Хобисимо.

Благодарим на Виолета- vilini за интересното предизвикателство.

Тя стана Картичкофурия на седмицата 209 в предизвикателството КФП 209 - Стара снимканаКартичкофурии на KalySto.
Виолета- vilini е гост на нашата рубрика Картичкофурии представя... и повече за нея и за картичките и можете да прочетете ТУК. Очаквайте и урок как да си направите такава интересна дизайнерска хартия скоро в нашият блог.

Вижте какви картички с ръчно направена дизайнерска хартия изработиха нашите Картичкофеи:


Днес темата в любимия ни блог е много лесна - направи си сам дизайнерска хартия. Аз лично обожавам да си правя такава, и да си призная в последно време много рядко използвам "истинска" хартия. Тук възможностите са безкрайни и никога не се повтарят - с печати, с дистреси, с боички, грундове и дори лак за нокти, стар вестник, малко късче от нотната тетрадка на детето - няма никакви правила и ограничения.
Една от многото картички, които избрах да ви покажа (другите, както и техники ще последват из Картишока) е с платно вместо хартия. Платното е оцветено с лилава и бяла акрилна боя, а отгоре през шаблон е нанесен син спрей. Тагчето също е самоделка - правено от салфетка. Картичката вече пътува за една заслужила абитуриентка, а аз разчиствам терена за вашето творческо вдъхновение. Очакваме ви с нови и свежи идеи.



Здравейте!

Когато разбрах темата на Вилини, малко се притесних, защото определено е доста по-лесно да хванеш блокчето с дизайнерски хартии, отколкото сам да си направиш такава. Никаква идея нямах какво да направя. В крайна сметка хванах един от малкото печати, които имам и два цвята мастило. Нещо не ми допадна как се получи и реших да го мина по краищата с дистрес мастило. На финала понацапах цялото листче и то взе, че ми хареса. Оказа се, че не е чак толкова трудно човек сам да си направи дизайнерска хартия, така че запретвайте ръкави и ни покажете вашите варианти.




Крайният срок за участие е 23,59ч на 2 юни, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство през август 2014г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си.





Няма коментари: