20 май 2014 г.

Картичка победител 213

Този път ви представяме не картичка, а таг, този с който Руми/Rumilina победи в Картичкофурийско предизвикателство 213.

Привет Картичкофурии!

Ще ви разкажа с няколко думи как изработих тагчето за Картичкофурийско предизвикателство 213 "Пастелен таг с ръчно направено цвете" зададено от Виолета / vilini /.
За основа използвах таг №8 Манила на Tim Holtz, който минах по ръбовете с дистрес мастило victorian velvet. Нежното изображение на дамата е изрязано с предпоследния по големина метален шаблон на Spellbinders S5-148, от блокче дизайнерски хартии на Marianne design - Romantic Vintage.
Малко нежна дантела /от моята свекърва/, перца и три ръчно изработени цветя от релефен картон /около 150 гр./. Обикновено си режа цветчетата на ръка с ножицата, с различни големини, но този път използвах "дрипавите" цветя отново на този изключителен мъж Tim Holtz. Намокрих ги с вода и нагърчих всяко венчелистче /събирам го отвън навътре/ с помоща на четка за рисуване, изсуших и оцветих с любимите ми дистрес мастила victorian velvet, worn lipstick и съвсем леко по краищата минах с vintage photo.
Признавам си, че още като прочетох темата на Вили почти си представих как ще изглежда моето тагче и .......аз много си го харесвам.
Руми

Няма коментари: