7 февруари 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 205 - Коя си ти?

Привет, фурии! Аз съм Наталия от Крафт Фактори и днес е мой ред да ви предизвикам да направите картичка, която да отговари на въпроса:

Коя си ти?

Всички много харесваме печатите за оцветяване с момиченца в различни роли, но съм сигурна, че между всички печати има един образ, с който чувстваш, че си приличате.

Избери този типаж от колекцията си печати, който смяташ, че прилича най-много на теб и изразява същността ти като жена и творец. Не е нужно да си приличате по външност, важното е да припознаеш себе си в героинята от своята картичка.

Дали не си принцеса? Или фея? Къщовница или купонджийка? Може би все още си малко момиченце, което отказва да порастне? Хулиганка, кокетка, флиртаджийка, глезла, фатална жена, грижовна майка или приятелка, на която винаги може да се разчита – всяка от нас има много лица в различни моменти... Изберете най-характерното и ни го разкрийте!

Нямаме търпение да видим вашите своеобразни автопортрети под формата на оцветени печати!

Ето и картичките, които с Галя сме ви приготвили за вдъхновение:
 Наталия - влюбената кокетка


Галя - непоправимата романтичка

Победителят в предизвикателството ще бъде изтеглен с томбола.

Наградата е ваучер за пазаруване в нашия он-лайн магазин на стойност 15.00 лв.


Разгледайте нашите предложения за печати, които можете да използвате за това предизвикателство да откриеш себе си тук.

Наталия от Крафт Фактори

Благодарим на Наталия и на екипа на Крафт Фактори
за себепознавателното предизвикателство.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 17 февруари, понеделник.


Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си.






2 коментара:

Unknown каза...

Чудесна тема, много ми харесва! Вдъхнови ме много, готова съм с една картичка, но искам да питам само веднъж ли можем да участваме? Мисля всяка от нас има повече от едно лице, аз лично мога да покажа три различни, но ако трябва ще е само едно :)

Крафт Фактори каза...

Радвам се, че темата ви харесва и вдъхновява! Може да участвате и с повече картички, стига всяка да е качена като отделен линк.