29 ноември 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 196 Коледно бинго

Привет! Ето, че Коледа вече съвсем наближава, а с нея и прекрасното Коледно настроение. Та нямаше просто как да не измисля да ви предизвикам с нещо, свързано с празника. от доста време съм станала фен на предизвикателствата тип бинго. Много ми харесва възможността да комбинираш различните елементи. Та реших да направя и аз едно бинго, но с Коледен привкус. Та ето го и него:

Ще направя малко разяснения, макар че картинките са доста описателни, според мен. На първият ред имаме снежен човек, след него е Коледния орнамент, като това може да е всякаква Коледна украса за елхата, например Коледната звезда, гирлянди, естествено и лампичките и коледните орнаменти, накрая на реда е еленчето, за къде без Коледното еленче. Продължаваме с втори ред където е чорапчето пълно с Коледни лакомства, а веднага след него е Коледният надпис (написала съм го на български, но това не значи че не може да сложите английски надписи или просто числото 25 ), а накрая е имелчето. И стигнахме до последният ред, на който се намират панделката(не е нужно да е джувка, може да е просто парче панделка), Коледното дърво, тук може да ползвате и Коледен венец или борово клонче и накрая снежинката. За да изпълните условието на предизвикателството трябва да присъстват три наредени елемента на вашия проект. Няма значение как са наредени, дали по хоризонтала, вертикала или диагонал. Например може да имате снежен човек, Коледен надпис и снежинка или като мен панделка, венец и снежинка. Много е лесно, нали? 
Е надявам се, че ще се забавлявате!
Както винаги наградата за победителя ще бъде ваучер от Двете елши на стойност 15 лв.

 Успех на всички!
Гуш
Ем

Благодарим на Ем и на Двете Елши за коледното предизвикателство.
Краят на предизвикателството е 9 декември, понеделник 23,59 часа.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ,  създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.

Каним ви да се включите в Картичкофурийска Коледа 2013г. Как да направите това можете да прочетете ТУК.






3 коментара:

Toni каза...

Чудесна тема. И без това ме тресе Коледна вълна:-). Ще се включа с огромно удоволствие.

Sophie каза...

Много интересна тема, Ем, с удоволствие ще се включа!

Toni каза...

Има ли проблем с линкито, или само на мен не ми се показва? Искам да кача една картичка, но няма къде. Освен да оставя в коментар линка ми?