4 октомври 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 188 - Цветовете на есента

Здравейте, феи на картичките и красотата :)
Днес не мисля да ви затруднявам много, затова и не съм мислила някаква завъртяна тема (макар че имах нещо на ум, но си викам хайде в това студено време да не ви тормозя много :) ).

Едва ли ще изненадам някой, ако ви кажа че искам да ми направите нещо на есенна тематика, или с есенни цветове - жълто, оранжево, кафяво, малко зелено, червено и така нататък :) Сещате се :)

Нямам претенции за тематиката на картичката, но искам цветовата гама на есента да е спазена и разбира се има една уловка :) Нека има елементи направени с квилинг :) Какво ще направите като форма си е ваше решение.

Аз ви предлагам две картички със слънчогледи. Едната е сватбена, другата за рожден ден с едни сладки истински жълъди :)




Наградата разбира се ще е свързана с квилинга, но ще има и щипка изненада :)
Желая ви много творчески идеи и вдъхновение :)

Благодарим на Вени за есенното предизвикателство.
Тя стана Картичкофурия на седмицата 178 в предизвикателството КФП 178 - „Картичка без дизайнерска хартия” на Ирина Кирякова.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 14 октомври, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство на 3 януари 2014г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си.

Нека заедно създадем наш Картичкофурийски календар за 2014г. Как можете да се включите в него ще разберете като прочетете ТАЗИ публикация.






1 коментар:

Toni каза...

Страхотни картички за вдъхновение! Особено сватбената ми е много на сърце. Браво, Вени.