16 август 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 182 - „Морето, ах морето”

Здравейте любими мои Фурии!
Горещ летен поздрав от мен, Kakichka. Повечето от вас ме знаят като стопанката на Къщичката http://kakichka.blogspot.com/, но напоследък страдам от раздвоение на личността и се подвизавам още под името Кат от Картишоците. http://kartishok.blogspot.com/ . Освен с честите ми участия в любимите картичкофурийски предизвикателства (Деси, трябва да помислиш за лимит специално за мен) се опитвам в новия ми блог да ви „сдъвквам и изплювам” полезна информация свързана с правенето на картички. Помагат ми още няколко талантливи мацки, така че наминавайте да ни виждате какви ги вършим там.
Пиша този текст на фона на прекрасната едноименна песен на Тони Димитрова „Морето, ах морето”

Отпуска съм, стягам багажа за отпътуване и вече си мечтая за …..Не, не е морето. Аз хич не съм му фен така че тази година ще лиша и децата от това удоволствие, за сметка на толкова любимите и зареждащи ме Родопи.
Надявам се поне вие да се смилите над тях и да им сътворите по една морска картичка, да има за какво да мечтаят до следващата ваканция.
От мен имате за вдъхновение един бърз кораб, който цепи смело красивото океанско дъно и обещание за попътен вятър.

Наградата няма да ви показвам сега, но обещавам ще се постарая да не е само мидички и пясък, а по-скоро да прилича на заровено в пясъка пиратско сандъче пълно със съкровища.
Целувки от мен и моите деца и чакаме с нетърпение творенията ви.

Благодарим на Кати за морското предизвикателство!

Тя стана Картичкофурия на седмицата 170 в предизвикателството КФП 170 - "Букви" на Деляна.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 26 август, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство на 1 ноември 2013г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си.






2 коментара:

Te4eto каза...

Това José пък от де се взе...
Хубава тема, Кат!

Maria Tchotcheva каза...

Еххх, че любима тема! Кати, благодаря! Дори имам нещичко готово :)