9 август 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 181 - "Картичка без мастило"

Здравейте!
Аз съм karti4kata, или Вени и днес имам честта да ви предизвикам за първи път. Не съм мислила дълго, каква да е темата. По стечение на обстоятелствата датата на предизвикателството почти съвпада с моя рожден ден, затова от вас искам да направите картичка за празника ми. И за да бъде по интересно имам едно условие. С риск повечето от вас да ме сметнат за луда, ще си призная, че не съм голям любител на печатите. И така моето предизвикателство към вас е "Картичка без мастило", а именно без печати, без надписи, без оцветени картинки, също така без дистрес и топъл ембосинг. Във списъка "без" ще прибавя и акварелните моливи. Много "без" стана, но пък има такова разнообразие от други техники, които може да използвате. Изгарям от любопитство да видя творенията ви! Победителят ще избера аз, а наградата е ваучер на стойност 15 лв. Ето и картичката, с която ще се опитам да ви вдъхновя:
Приятно картичкофурийстване!

Благодарим на Вени за интересното предизвикателство.

Тя стана Картичкофурия на седмицата 169 в предизвикателството КФП 169 - "От игла до конец" на Ем.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 19 август, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство на 18 октомври 2013г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си.





10 коментара:

Kati каза...

Вени, незнам дали си луда, но ми напомняш на мен самата преди 2 години.... и аз така се заричах - никакви печати, никакви дистреси, само хартия и това е.. ела да ме видиш сега докъде съм се докарала :)
Благодаря ти за интересното предизвикателство, трудно ще се отделя от любимите дистреси, но пък знае ли човек, може да се роди нещо интересно между тези твои "без". Надявам се бои и акрилни пасти може да се ползват...

karti4kata каза...

Много се вълнувам!Kakichka очаквам с нетърпение твоето предложение, както и на всички други, които решат да се включат в предизвикателството. Може да използвате бои и акрилни пасти.

Le каза...

Прекрасна тема! Току виж и аз съм се завърнала,заради темата. Без печати, оцветяване, моливи и ембосинг, като че ли аз съм си го поръчала.Наистина. И не преди 2 години, ами от началото до сега, така и си останах. Това е му е хубавото де, всеки да харесва различни неща. Дано успея да се включа, като че ли вече отвреме на време усешам нужда да се завърна към публикуване и предизвикателства..

ETI каза...

Здравейте!
Досега не съм участвала в никое предизвикателство, но имам намерение да се включа в това. Имам въпрос: може ли да участваме с повече от една картичка?

Картичкофурии каза...

Здравейте ЕТИ, добре дошла при нас. Няма ограничение в боя на картичките, с които можете да участвате.

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

чудесна темичка, благодаря! На мен също много ми допада и дано намеря нужното свободно време, за да се включа! Успех, karti4kata, и дано имаш много участия!

Didi Georgieva каза...

Ехааааааааа страхотно предизвикателство!Та то си дойде сякаш по поръчка-ще се включа с най-голямо удоволствие.Прегръдки:)

karti4kata каза...

:)))) Радвам се, че ви харесва моята темичка!!! :)))) Очаквам ви!!!

Калина Милетиева/Kalina Miletieva каза...

Здравейте :)
Аз съм LaDyBirD on GuElDeR RoSe и за първи път учавствам във ваше предизвикателство и се надявам да съм разбрала добре условията. Картичката ми не е сложна за изпълнение технически, но много ми допада атмосферата, която носи, както и цветовете и... Използвах любима моя картинка, която принтирах за основа...не съм рисувала и оцветявала нищо върху нея, по-скоро е като цветна хартия за фон...3Д елементите са изрязани от цветна хартия.

Sevi каза...

Здравейте и от мен!
Аз съм pumpalche и също за първи път участвам в предизвикателство като цяло :)Много ми допада темичката-браво:)