10 май 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 168 - Годишнина от сватба

Здравейте Картичкофурии,
Мой ред е да се опитам да ви предизвикам на страниците на любимия ни блог.
Виждам, че напоследък много от вас правят покани и пликове за сватбени тържества, което е напълно обичайно в тази част на годината – пролетта е прекрасен сезон да се сложи ново начало на съвместен живот и много двойки го предпочитат. Освен това след Великден пада забраната за църковните ритуали.
Казвам всичко това, защото беше част от причините и ние с моя съпруг да изберем месец май за този повод. Само че нашето събитие се случи преди точно ... 20 години. За различните годишнини има и различни традиции и имена, свързани с етапите, през които минават съпружеските отношения, но за дългия ни стаж установих, че нищо не е такова, каквото си го представя човек, че животът е много по-пъстър и предлага невероятни ситуации с разнообразен диапазон. Но ако изборът на партньор е направен от сърце и душа, ако не се опитваме да се променяме един друг на всяка цена и ако сме благодарни за малките, но важни неща като здраве, добри деца, любима работа и истински приятели, тогава 20 години ще ни се сторят като миг.
Затова днес реших да ви предизвикам да направите проект за годишнина от сватба – няма да поставям условие за каква годишнина, нито в какъв стил.
Картичката, която направих по този повод е пъстра като живота, избрах печат Love fully на Tiddly inks, защото са непринудени и с леко детинско излъчване, което нашепва, че още не се вземаме насериозно и отказваме да се виждаме като възрастни ;)

Очаквам с нетърпение да видя вашите идеи по темата, а проектът, който ме впечатли най-много ще получи малко крафтърски материали.


Благодарим на Таня за интересното предизвикателство.

Тя стана Картичкофурия на седмицата 155 в предизвикателството КФП "Мъжка картичка" на Картичкофурии.
За своита картичка тя разказва в "Картичка победител 155"

Крайният срок за участие е 23,59ч на 20 май, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство на 9 август 2013г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си.



5 коментара:

Unknown каза...

Чудесна тема, имам и подходящата картичка, но участвам с нея в друго предизвикателство и за съжаление не мога да я покажа тук. Пожелавам успех на всички и с нетърпение чакам да видя творенията ви!

tangenta каза...

Обикновено няма пречки един проект да участва в няколко предизвикателства Зара, само ако си я включила в предишно на Картичкофуриите не става.

Unknown каза...

Да, предизвикателството е на Картичкофуриите, прочетох условията и затова не я пуснах.

Анонимен каза...

кой спечели това предизвикателство?

Картичкофурии каза...

Все още не е избран победител. Когато това стане веднага ще го публикуваме.