15 април 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 163 - С интересна форма

Привет мили ми картичкофурии:)
Ето,че за втори път дойде ред аз, Вили, да ви предизвиквам:)
За мен това е голяма чест и затова дълго мислих,какво да бъде този път:) Исках да бъде нещо различно и интересно,нещо което да ви е забавно да направите и да се включите с удоволствие;)
Знаете,че имам слабост към по-интересните и нетрадиционни проекти,понеже аз самата се забавлявам най-много и истински с такива предизвикателства,но пък и не исках да е нещо твърде сложно или задължаващо от към техники и материали,за това реших:

Дойде ред на предизвикателството с интересна форма:)

Направете картичка или какъвто и да е хартиен - проект с нетрадиционна форма!За нетрадиционна форма считам -всичко различно от нормалната правоъгълна и квадратна:) Самата аз обожавам такива картички и съвсем скоро правих такива :) Ето ги и тях за малко вдъхновение от мен:)))


 


Награда разбира се ще има за проекта,който успее да ме впечатли най-силно:) За сега обаче,ще я запазя в тайна;))) Дано да съм подразнила любопитсвото ви!:) Очаквам ви:)))ххх


Благодарим на Вили за предизвикателството с интересна форма.
Тя стана Картичкофурия на седмицата 148 в предизвикателството КФП 148 - Канела, какао, курабийки на Картичкофурии.
За своита картичка тя разказва в "Картичка победител 148"

Очакваме вашите участия до 23,59ч на 15 април, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство на 5 юли 2013г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си.

Каним ви да се включите в нашата Голяма Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 20 и 21 април в град Стара Загора, хотел Сити. За повече подробности, за да видите програмата и за да попълните формата за участие, моля прочетете ТОЗИ ПОСТ.



4 коментара:

honey_bunny каза...

Йехееееееее! :)))) Супер предизвикателство и супер вдъхновение, Вили! <3 Поздравления! Много много много искам да се включа и даже имам 2-3 идеи! :))) Дано намеря време да ги реализирам... :)

Villi каза...

Jijii...ще те чакам с нетърпение да ме изненадаш с нещо страхотно и интересно-това си е твоя запазена марка:) Много се радвам ,че ти харесва и нямам търпение да видя,какво,ще спретнеш:)))ХХХ

Toni каза...

Браво за интересното предизвикателство. Имам една идея засега, да се надявам, че ще успея да я осъществя.

Villi каза...

Тони,очаквам те с нетърпение и сигурна съм,ще ме изненадаш много приятно:))) Радвам се,че ти допада идеята:)ХХХ