13 април 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 162 - Обзор

Благодарим на всички участници в КФП 162!
Всяка картичка е прекрасна и оригинална и разкрива по малко от уникалността на създателя си!
Точно затова беше много трудно да определим победител, но все пак избрахме картичката
на Ирина Кирякова:



Поздравления за това, че си сътворила тази прелест с толкова малко допълнителни материали
Като жест на благодарност и уважение към всички, които взеха участие, искаме да предложим 10% отстъпка от онлайн- магазина. Тази отстъпка е еднократна и ако желаете може да се възползвате от нея до края на м.април.
Продължавайте да творите!
Екипът на Ландо Арт и Хоби


Благодарим на екипа на Ландо Арт и Хоби
за чудесното предизвикателство.

Ирина Кирякова

Честито на победителката!

Ирина  ти си Картичкофурия на седмицата 162! Можеш да използваш специалния банер като добавиш текст КФП 162  29 март - 8 април 2013г.

Този път няма да има Картичкофурийско трио, а Картичкофурийска четворка. Сред толкова много красоти не можахме да се спрем само на трио и избрахме четири картички. И тъй в Картичкофурайската четворка избрана от Картичкофурии влизат по реда на участие:
KalySto


 Mila


Vili Veselinova 

Svetla 


Честито момичета. Тъй като нямаме банер за четворка вие можете да използвате нашият банер за трио като добавите към него  КФП 162  29 март - 8 април 2013г.

Останаха броени дни до нашата Голяма Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 20 и 21 април в град  Стара Загора, хотел Сити. Все още имате време да се включите. За повече подробности, за да видите програмата и за да попълните  формата за участие, моля прочетете ТОЗИ ПОСТ.

2 коментара:

Te4eto каза...

:-)
Този път не съм аз. (текста има нужда от малка корекция)
Честито на всички отличени!

Irina Kirqkova каза...

Еха,много съм щастлива,че екипа на Ландо Арт и Хоби са избрали моята картичка,сред всичките красиви картички.Благодаря Ви за прекрасното предизвикателство,за мен бе удоволствие да се включа в него!
Честито и на останалите момичета!