18 януари 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 152 - Предизвикателство по рецепта

Днес всички картичкофурии предизвика нашият гост през месец януари Диляна Купенска
Включете се в нейното:
Предизвикателство по рецепта
1 оцветена картинка, 2 изрязани елемента и 3 копчета

Сигурно вече знаете, ако сте прочели моето представяне при Картичкофурии, че през последните месеци страстта ми към печатите преобърна изцяло стила ми в правенето на картичките и вече почти нямам такива без картинка. Точно поради тази причина, нямаше как това да не е едно от условията в предизвикателството, което реших да ви задам. В последно време все повече се стремя към изчистените картички, върху които основният акцент е картинката. Тя най-често говори сама за себе си, предизвиква различни емоции и оставя най-траен отпечатък в съзнанието на този, който я види. Освен нея обаче, в една картичка са важни и онези малки, дребни детайли, без които не може. И без повече приказки, ето и условията, които трябва да следвате, за да си спечелите моята награда:

• В картичката ви трябва да има 1 оцветена картинка, 2 изрязани елемента (с пънч или шаблон; елементи, изрязани на ръка, ножица или тример не се броят) и 3 копчета;

• Освен тях, можете да добавите още нещо, но общият брой на допълнителните елементи извън тези от условието, не трябва да са повече от 3. В това число, разбира се, не влизат дизайнерските хартии.

• И след всички тези условия, следва и най-важното – да се забавлявате.

Ето и картичката, която се надявам да ви послужи като вдъхновение, защото именно тя ме подтикна да ви предизвикам днес. Печатът е на Tiddly Inks, двата изрязани елемента са от шаблон на Xcut, а копчетата са едни от любимите ми, подарък от сестра ми. Тук допълнителните елементи са бяла плетена дантела и два печата – общо 3 допълнителни елементи.


И след всичкото това писане, сигурно се чудите какъв ще бъде подаръкът? Е, започва сезонът на романтичните картички и затова реших да зарадвам този, който направи картичка, която да ме впечатли най-много с:
• Блокче дизайнерски хартии 6х6 инча на Crate paper, наречено Paper Heart Collection с общо 32 листа;
• Мастило Memento Love Letter Dew Drop
• Пакетче брадс на Papermania


Надявам се скромната ми награда да ви изкуши и да се впуснете в предизвикателството. Очаквам с нетърпение да видя какво ще направите.

Благодарим на Диляна за интересната рецепта за картичка, която ни е предписала. Очакваме вашите варианти по нея.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 28 януари, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство на 3 май 2013г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си.

Ако искате да научите нещо повече за Диляна, за нейният разказ за хобито и за картичките, които прави посетете нашата рубрика Картичкофурии представя...

Януари е месецът на Картичкофурии. На 25 януари блогът става на 3 години. По този повод ние ви каним да се включите в нашият Рожден ден.
Ще има и още изненади за всички вас, нашите приятели.






4 коментара:

Даниела Тодорова каза...

Страхотно предизвикателство! Е, с акварелни моливи не може да си постигне красивия наситен цвят на маркерите, но пък ми беше адски забавно!!! Благодаря! :)

Анонимен каза...

Много красиви картички виждам! Поздравления за таланта и въображението! Искам да задам един може би глупав въпрос, но откъде намирате тези толкова сладки картинки, които оцветявате?

Картичкофурии каза...

Картинките, които използват момичетата представляват печати, реални и дигитални. Изработват се от различни фирми и дизайнери и могат да бъдат намерени в нашите и западните онлайн магазини.

Анонимен каза...

Благодаря! И от урока на Диляна получих много информация!(съжалявам, че съм анонимна, но не мога да се ориентирам как да си поставя името.)