8 януари 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 148 - Обзор

Честита Нова година на всички картичкофурии! Пожелавам ви много творчески вдъхновения и открития, много здраве и удовлетворение през цялата година.
Имах сериозни опасения, че предизвикателството ми няма да намери участници заради момента, в който се състоя. После пък се шашнах заради трудността да определя победител. Проследявах включването на всяка нова картичка и дори се замислих, как може да съм така нерешителна – толкова хубави проекти имаше, че се плашех от отговорността на избора. Все пак след многократно преглеждане на всички картички, след като си повторих името и на предизвикателството, реших, че колкото и да ми харесват и други проекти, то смисълът в случая е да избера победител, който най-цялостно отговаря на темата. И това е Вили с последната й картичка „Канела, топло какао и курабийки ... ммм” Чудесна композиция, оригинално представяне на идеята, прекрасно изпълнение и цветова гама – все едно това е картичката вдъхновение за темата!

Поздрави!
tangenta

Благодарим на tangenta за чудесното ухаещо на курабийки и канела предизвикателство.

Вили ти си Картичкофурия на седмицата 148! Можеш да използваш специалния банер като добавиш текст КФП 148 21 декември 2012г. - 7 януари 2013г.
Очакваме твоето представяне на Картичката победител.
Твоето вдъхновение ще предизвика останалите картичкофурии на 5 април 2013г.

В Картичкофурийското трио избрано от Картичкофурии влизат по реда на участие:


vilini



Maria


ici


Честито, момичета!Вие също можете да използвате специалният банер Картичкофурийско трио като добавите КФП 148 21 декември 2012г. - 7 януари 2013г.

1 коментар:

Villi каза...

Ехааааа,кава страхотна новина!!!:))) Не мога да повярвам:),много,многБЛАГОДАРЯ!:) Това означава страшно много за мен-една наистина висока оценка!:)Много съм щастлива от новината и съм трогната от милите думи:) А пък това предизвикателство за мен беше изключително интересно и вдъхновяващо и вчера правих картичката със страшно много настроение и огромно желание:)Благодаря сърдечно:)