9 юли 2012 г.

Картичка победител в КФП 122

Картичка победител в КФП № 122 - "Shabby-chic"Когато започнах да правя картичката, нямах някаква строго определена концепция, а само блуждаеща идея. Първо трябваше да се спра  на определена пастелна цветова гама .И като се започна едно ровене и избиране сред хартийките – страхотен релакс, е поне за мен е така. След това дойдоха дантелата , дамата с  розите и още някои елементи . Единственият проблем се оказа цвета на рамката, която държах да присъства на картичката. Просто взех акрилните боички и мац , цап  - готово. Разбира се , че не беше точно така. Рамката ми отне най-много време. След боядисваното, докато все още боята  не беше изсъхнала я минах с един печат листенце на папрат. Получи се доста добър ефект. Финалът беше от лак и антична паста.А времето, какво значение има то, когато правиш нещо което обичаш…..

Ако все още четете словоизлиянията ми, с огромно удоволствие каня всички фурии на 10 август,на това уютно местенце за да видим дали ще успея да  Ви вдъхновя.

Картичкофурийско предизвикателство № 123 "По-красивото лице на кашона"

Здравейте отново от мен – Мария /MaDe/
Този път имам огромното удоволствие аз да предизвикам въображението ви.Сигурна съм, че няма да очудя никого с темата, а именно „По-красивото лице на кашона”
Единственото задължително условие е някъде да има парченце кашон...всичко друго оставям изцяло във вашите картичкофейски ръце.
Ето моето вдъхновение :Картичката,която ме впечатли най-много ще получи тази наградка :

Очаквам вашите проекти с нетърпение.Желая ви вдъхновение и се надявам да ви е интересно!
Благодарим на Мария /MaDe/ за интересното предизвикателство!
Мария /MaDe/ е наш гост през месец юни в "Картичкофурии представя... Мария /MaDe/ "

Нейната фаворитка, освен че ще бъде  "Картичкофурия на седмицата" и ще получи  страхотната награда ще задава свое предизвикателсто на  17 август.

Моля участвайте с НОВИ КАРТИЧКИ , направени по темата след нейното пускане.
С картичката си можете да участвате в други предизивикателства, но не и в друго Картичкофурийско предизвикателство.
Срокът на предизвикателството е 9 юли ,понеделник 23,59 часа.