27 май 2012 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 115 -Обзор

Здравейте момичета, творителки на красота и вълшебство! Забавих се с обзора, нали!!!!!
Е, минаха празниците /почти/, неприятните емоции и вълнения покрай земетръсите /тайно се надявам дори никога повече да няма, ужасна работа, ужасна...../, та да намеря мъничкото време да покажа терзанията си по обзора на моето предизвикателство в Картичкофурии.
Благодаря за участието на всички, които се включихте с вълшебните си рози ....наистина ВОДОПАД ОТ РОЗИ, малки, големи, средни, разцъфнали, пъпки, розови, бели, червени, жълти, единични, храсти.....тоооооолкова много....Красота, прелест, не мога да се нагледам ...А пък какви техники и материали сте използвали - страхотни творения, мили момичета!
Та след като излях чувствата си - как мислите - дали ми беше лесно в избора!
Няма да чакам да ми отговаряте - никак, ама НИИИИКАК .....Труден, та труден ...Гледах, преглеждах...по сто пъти....За да ми е по-лесно, направих едно слайдче - можете да разгледате КРАСОТАТА на вашите рози, за което благодаря за пореден път!
Пропуснах да кажа, че прекрасните 3D проекти на някои от вас не отговарят на регламента на Картичкофурии - проектите да са КАРТИЧКИ...Но са ужасно красиви!

SlideShow.com.ua - photo sharing, MySpace slideshows, MySpace codes, MySpace widgets

И за да не ви мъча с многословие, с много тъга, че не мога да отлича всички, които ме плениха тотално - а трябва да избера само една ...

И тя е .....

Тони..


Скромната наградка да си я ползва от сърце!
Плени ме нейния храст с рози, ръчноизработени личи си с много любов , спомен от деството , публиацията й изобщо....може би и ,защото точно такъв храст има и в моите спомени - само, че в жълто ....
Дали пък не е оттогава и моето обожание към жълтите цветя!.
Беше засаден до входа на старата бабина къща и точно така се опираше близо до прозореца....Дори мога да кажа, че точно този розов храст от спомените ми... не съм го срещала повече никога - с много гъсти, жълти рози.....Много прегръдки и благодарност на всички, които направиха картички със жълти рози!!!!!!!!

Благодарим на Дани за невероятния обзор!
Честито
Тони..!Ти си и Картичкофурия на седмицата.Можеш да използваш специалният банер като добавиш КФП 115 4- 14 май 2012г.
За да получиш страхотната награда на Дани напиши на мейла на Картичкофурии пощенският си адрес и кратък текст , в който да ни разкажеш за картичката-победител.Тя ще бъде представена в "Картичка-победител"
Очакваме също така с нетърпение предизвикателството, с което ще ни вдъхновиш на 22 юни.

Картичкофурийско трио избрано от Картичкофурии по реда си на участие:

12.Маги

32.Bearkis

38.KalySto

Честито, момичета!Вие също можете да използвате специалният банер Картичкофурийско трио като добавите КФП 115 4-14 май 2012г.