19 октомври 2012 г.

Картичкофурийско предизвикателство 139 Нарисувай ми картичка!

Здравейте, картичкофеи! Дойде ред и аз, Тони (Точица), да ви предизвикам. Много дълго мислих каква да е темата, сменях няколко пъти решението си, но накрая се спрях на тази – Нарисувай ми картичка! Идеята ми е следната – искам да направите картичка с нещо нарисувано по нея – може да е картинка, може да е цвете, може да си нарисувате шаблон, да го изрежете и залепите...развихрете въображението си и забравете за печатите и дизайнерските хартии! Позволени са само бял и цветен картон/хартия, ножица, лепило, силиконов пистолет, плат, и всичко за оцветяване – мастила, боички, моливи, маркери..(допустими са фонови печати).Може да нарисувате нещо на компютъра и да го разпечатате, важното е да е направено от вас и да няма нищо готово върху картичката(ако правите цветя, нека да са изцяло ръчно правени  без пънчове и машини за рязане). Дано не ви затрудня много, надявам се да видя поне три проекта, тъй като наградите ми са три – първата е за най-бързия – т.е. за първата публикувана картичка(моля наистина да е създадена след задаване на темата). Ето я и наградата:


Втората е за последния добавен проект, защото почти винаги последните са ощетени и защото аз почти винаги съм последна, догонваща някое предизвикателство. Ето я наградата:


И последната, най-голяма, за моя избор на картичкофурия(картичката, която ме впечатли най-много). Ето я и нея:

А това са моите две картички за вдъхновение. Дано ви харесат и предизвикат! Повече за тях можете да прочетете в моя блог.


Очаквам с нетърпение да видя вашите интерпретации!


Благодарим на Тони за предизвикателството.
Крайният срок за участие е 23,59ч на 29 октомври, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство на 11 януари 2013г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.





5 коментара:

Toni каза...

Първата награда вече я грабнаха, остават още две...:)

Plamnito каза...

Честито! :)

Toni каза...

Втората награда отива при Ваня Евтимова! Честито! Моля те ми прати адрес си на моя и-мейл - tonya.blagoeva@gmail.com. А аз ще се гмурна отново във всичките творби, за да избера картичката победител!

Toni каза...

Teddy, моля те да качиш картичката си в public формат, за да мога да я видя, не ми се отваря...или ми я прати на и-мейла, в горния коментар го има.

Pepi каза...

ех, жалко ,изпуснах срока,(не ми е за първи път..)Ето все пак и моята картичка ,за това предизвикателство...
http://pepinatoys.blogspot.com/2012/10/love.html