30 юли 2012 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 126 - Екзотично животно

Здравейте от мен Миглена Петрова migito.com! Радвам се, че отново имам възможността да ви предизвикам.
Всеки ден отивайки към училище моите хлапета се лепват на витрината на новооткрит зоо магазин и с трепет очакват да видят отново "странните" животни, сякаш да усетят как са, спали ли са добре, дали са гладни... С въпросите "Защо не си го вземем у дома?" приключихме бързо. Сега живеят с очакването всяка сутрин да ги зърнат отново, за това бяха много щастливи като видяха картичката която правя.
Ще се радвам да видя и вашите!

Ще бъдат наградени четирима участника. Първа награда е възможност за покупка от 10 лв. от сайта www.migito.com, втора и трета награда са по три пакетчета (един пакет е от три листа хартия) авторска дизайнерска хартия и по един печат по избор. Наградата изтеглена на случаен принцип също ще е възможност за покупка от сайта на стойност 10 лв.

Благодарим на Миглена за "екзотичното" предизвикателство.
Краят на предизвикателството е 30 юли, понеделник 23,59 часа.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.



6 коментара:

Mila каза...

E, не ... хамелионът е страхотен !

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Мигито- чудесна картичка за вдъхновение си ни подготвила! А темата е...екзотична определено.. Надявам се да ми остане време за да се включа!

Toni каза...

Еха, страхотна тема и вдъхновение! Синът ми е луд фен на всички животни, но най-вече на дивите. Надявам се да успее да ме вдъхнови и да се включа!

Migito Petrova каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Migito Petrova каза...

Много бих се раздвала ако наистина съм успяла да ви предизвикам и моето хамелионче е вдъхновение за много весели и красиви картички.

Villi каза...

Страхотна тема:)))...наистина ме вдъхнови да правя картички,без спирка...като се има пред вид ,че от близо 2 месеца нищо не бях правила...благодаря ,за чудесното предизвикателство...включих се с голямо удоволствие и се забавлявах страшно много ,а колко още идейки ми хрумнаха-думи нямам:)))браво за разкошния и сложен хамелеон,адмирации от мен:)))