11 юни 2012 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 119 - „Картичка по блог дизайн”

Днес е първото предизвикателство от нашата нова инициатива. Победителят в едно предизвикателство да стане вдъхновител на ново такова месец след победата си. Кой е първи и с какво ви предизвиква можете да видите сега:

Здравейте и Честит Първи Юни на всички деца! (включително и вече порасналите)
Днес аз Te4eto (http://te4eto.blogspot.com/) имам щастието да ви предизвикам за трети път. Темата, която избрах е „Картичка по блог дизайн”.
За много от нас блогът е личното пространство в глобалната мрежа. Всяка от нас е положила усилия, за да се чувства като у дома си в това лично пространство, да го направи красиво и уютно. За да се включите в това предизвикателство направете картичка, вдъхновена от дизайна на собствения си блог. Който няма блог може да почерпи вдъхновение от оформлението на Картичкофурии.
За вдъхновение направих тази картичка:


Искам да разпозная приликата от пръв поглед. Може да пресъздадете отделни елементи, да следвате цветовата схема на вашето местенце, можете също така да "преоблечете" блога си преди да направите картичката... но искам когато отворя един блог да е очевидно, че неговия дизайн (или този на КФ) Ви е вдъхновил за картичката с която участвате. Победителят ще бъде избран от мен и естествено ще получи наградка, но няма да я обявя предварително.
Участвайте и се забавлявайте!

Много благодарим на Te4eto за интригуващата и необичайна тема.
Победителят избран от нея освен титлата "Картичкофурия на седмицата" и страхотната награда ще получи възможността да Ви предизвика и вдъхнови на 6 юли.

Крайният срок на предизвикателството е 23,59 часа на 11 юни, понеделник.

Моля, да участвате с нови КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.


Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.




2 коментара:

I Love Making Things каза...

Супер интересна тема, наистина необичайна и много много интересна.. Браво!
Наскоро премених блогчето си и с най-голямо усоволствие ще си открадна време измежду ученето за изпити, за да се включа. Надявам се да успея да проследя и интересните участия :)Защото съм сигурна, че ще са такива.

Невена каза...


Много полезна статия! Поздравления приятели, успех в развитието на проектите Ви желаем!


🕸️ Фирма за сайт Уеб дизайн услуга от дигитална агенция Viseo

🕸️ Сайтове Нет