17 април 2012 г.

Картичкофурии представя..... Addii / Андреяна

Днес в Картичкофурии ни гостува една много талантлива и креативна дама. Тя прави не само чудесни картички, тефтерчета, покани, но и се занимава с декупаж, изработва бижута и въобще с каквото се захване го превръща в нещо красиво. Казваме добре дошла при нас на Ади и и даваме думата да ви разкаже малко за себе си:
       Здравейте,изключително ми е приятно ,че съм на гости при Картичкофурии.Ще се опитам да се представя  накратко.Казвам се Андреяна или както повечето ме познават като addii.Омъжена за един търпелив съпруг и майка на прекрасна дъщеря!

По професия съм сладкар,макар и рядко да правя торти.Последната,която правих е ето тази

От близо 20 години имаме сладкарска къща и цялото семейство сме свързани с нея, моята задача е връзката с нашите клиенти и продажбата на сладките изкушения.Обичам работата си с хората,макар и по някога да ми е доста трудно.Рядко ми се случва да стоя без работа,когато нямам си търся такава .
   Покрай раждането на дъщеря ми ,по- точно след 1годинка ми  се случваше по-честичко  да си седим в къщи ...това беше момента на захласването ми по картичкоправенето.Спомням си първия път ,когато попаднах в темата във форума на БГ мама -онемях .Само разглеждах красотите на момичетата и ахках.Не ми трябваше много време да реша-това ще е новото ми хоби.Винаги съм залитала по приложните изкуства.Изчетох доста темички,направих си един голям списък с пособия и инструменти,които ще ми са необходими и се запътих към книжарницата.Накупих доста неща ,които и до ден днешен стоят неизползвани,но важна беше тръпката,със същото вълнение пазарувам и до ден днешен с разликата,че сега каквото купя го ползвам.Първата картичка се появи още същия ден,даже не беше една, а няколко.





Нямах търпение да ги покажа и да се похваля с тях.Така се появи моя блог,благодарение на Мързеланче,тя беше така добра да ми го направи,защото са ми малко далечни тези неща.Всички мои творения,със съвсем малко изключения са публикувани в него,чета с трепет всеки коментар там вече 2 години.
За тези 2 години, през които правя картички още не мога да открия любимия ми стил или техника,обичам да изпробвам нови неща и да разнообразявам работите си.Когато видя нещо красиво,винаги ми се иска да го пробвам и аз.
Всяка последна картичка ми е любима ,но имам няколко ,които са ми най-любими.






Всяка картичка,която ми е поръчана за специален човек и повод е направена от мен с голяма любов и желание.
Времето,което отделям за хобито си е в зависимост от работното ми време , от дъщеря ми, която е много кротка и успява де се забавлява и сама добре.Колкото по-малко време имам,толкова желанието и организацията ми е по-голяма.Всяка сутрин си правя план на деня до колкото е възможно,но задължително си определям неща ,които искам да свърша.Доволна и спокойна съм вечер когато съм успяла да свърша това ,което съм планувала.
Последно време отделям от времето си и за декупаж,а също така отново рисувам върху стъкло.



Ами.. това мога да кажа за мен и за моето хоби накратко.Беше ми много приятно,надявам се и на вас.
Благодаря на Деси за поканата ,която ми направи и за чудесния блог Картичкофурии,благодарение на който се запознаваме и опознаваме с нови творящи личности  и се забавляваме с предизвикателствата.

Поздрави
                             Андреяна
Благодарим на Андреяна, че прие нашата покана и за милите думи за блога и за работата ни.

13 коментара:

Sisihrisi каза...

Колко красота има в това, което правиш Addii!

Le каза...

Беше ми приятно Ади! Пример си ми с твоята разностранност, продуктивност и ентусиазъм. Браво, следя теб, чрез творчеството ти от самото начало. И нито едно от трите неща, които посочих по-горе не си го променила за тези 2 години. Браво на теб!

Марияна каза...

Много ми е приятно Ади! Иска ми се след време да мога също като теб да мога да покажа творчеството си с гордост и удовлетворение! Нещата, които правиш са много уникални и красиви! Ще бъда щастлива още много години да се срещам с твоето творчество!!!

Addii каза...

Благодаря ви момичета за хубавите думи!

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Ади, мила...радвам се на твоето гостуване тук! С голям интерес изчетох всичко за теб - с право ощ еот началото сме те нарекли "работна и неуморна пчеличка" . Бъди винаги така креативна, идейна и продуктивна!

Danina каза...

Добре дошла, Ади! Заслужена покана!!!
От самото начало, когато и аз като теб се намъкнах в темата на бг-мама по време на първото ми майчинство не можех да откъсна очи от твоите неща. Честно казано беше и все още си ми кумир...
Имам удоволствието да те познавам лично и мога да кажа, че твоята скромност, доброта и търпение се отразяват във всичко това, което правиш, а то е прекрасно, всичкото!
Продължавай все така да ни радваш и изненадваш с красотите си!

Unknown каза...

Страхотна е Ади :) Винаги има какво да покаже :) Тефтерче или картичка всичко е много хубаво :) Страхотен човек :) Продължавай все така напред и нагоре :) аааа тортата ммммм изглежда вкусна :)

Addii каза...

Как ме ласкаете с тези думи,благодаря ви от сърце!

isi каза...

Здравей Ади ! Приятно ми е да се запознаем . И аз изчетох всичко за теб с интерес -страхотна си ! Продължавай да ни вдъхновяваш и радваш!!

merypoppins каза...

Здравей, Ади!
Прочетох всичко с интерес и не се учудих много. Така си те представях - талантлива и неуморима!Продължавай да опитваш от всички хобита, всичко ти се отдава с лекота!

Miss Emerald каза...

Ади, приятно ми е да те видя тук! И ми бе изключително интересно да прочета всичко! Продължавай напред с нестихващия творчески устрем и разнообразие!

purple chicken каза...

Аз лично онемях докато разглеждах красотите, които сте сътворили.Възхищавам се на хора като Вас!Желая Ви много успех!

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Адии, изчетох всичко за теб на един дъх. Страхотна си..Харесвам всичко което правиш и го следя с огромен интерес.Беше ми приятно да науча повече за теб извън многообразните хобита.