25 януари 2012 г.

Рожден ден

И тъй Картичкофурии започна третата си година. Откакто сме пуснали първата игра по повод нашият втори рожден ден в главата ми се върти една реплика на Ален Делон от участието му в „Астерикс на Олимпийските игри“. Там, когато го поздравяваха Аве Цезар, той отговаряше Аве на мен. Та така се чувствам и аз сега. Честит Рожден на нас, които обгрижваме този блог и Честит Рожден ден на всички вас нашите приятели, нашите картичкофурии.

Благодарим Ви са милите думи и пожелания, няма по-голям подарък за нас  от   Вашето уважение.
Радваме се, че ви има и че сме заедно във всички наши начинания.

Сега, когато получихме вашите подаръци под формата на участия с картички, постове и коментари е време да раздадем нашите награди.
Първо искам да напомня, че удължихме срока за участие в 100-то предизвикателство Рожден ден. Все още имате време да се включите. Крайния срок е  петък, 27 януари, 23.59 часа.
Победителите в него ще публикуваме в началото на следващата седмица.

Благодарим на вички наши Приятели, включили своите картички в предизвикателство № 99 Приятелство. С чудесните си картички направихте нашият избор изключително труден. Все пак победителят трябвад а е само един и ние избрахме за Картичкофурия на седмицата:
Цвети/ Florilea

Честито, Цвети! Като Картичкофурия на седмицата ти можеш да използваш нашият банер, като добавиш към него КФП № 99 6-16 януари 2012г. За да  получиш наградата си пиши на имейл info@gretasart.com

В Картичкофурийското трио, което избрахме, по реда им на участие влизат:

 11. Ellie


36. Красимира Иванова 


42. Мария Карагьозова  


Честито момичета, вие също можете да използвате нашият банер, Аз съм част от Картичкофурийското трио, който се намира в дясното поле на блога. Само добавете към него КФП № 99 6-16 януари 2012г.

Благодарим ви и за чудесните коментари. Много се радваме, че толкова много наши приятели ни поздравиха и че ни пожелаха толкова много хубави неща.   Време е да изтеглим  един от Вас оставил  коментар.
  1. Te4eto
  2.  nuschinka
  3.  Илиана Балканова
  4.  Esi 
  5. ivelinamihaylova
  6.  krechi 
  7.  Addii
  8.  Miss Emerald
  9.  Borqna
  10.  Nicoleta Ilie 
  11.  Deni
  12.  Maria 
  13.  Darina
  14.  KalySto 
  15.  Соня
  16.  Plamnito 
  17.  Ирина Кирякова
  18.  ✿LemonBella✿
  19.  Елена 
  20.  Kakichka
  21.  *щурчо* 
  22.  Маги
  23.  Kras
  24.  Svetla * 
  25.  Creations
  26.  Linabel
  27.  Petrа 
  28.  Neli
  29.  Toni 
  30.  isi
  31.  kami_bonbona 
  32.  Цонка Димова
  33.  liva 
  34.   Dani
  35.   phoenix
  36.  Наталия
  37.  purple chicken
  38.  Nice^day 
  39.  Рени
  40.  Florilea
  41.  Ири 
  42.  Iva
  43.  ~Gery~ 
  44.  Пъстър свят
  45.  мария карагьозовa
  46.   Le 
  47.  morgiana
  48.  vilini 
  49.  Златина Иванова
  50.  Lidiya 
  51.  Bo
  52.  Анонимен
Освен коментарите към основният пост решихме да добавим и тези на коментиралите към поста с Предизвикателство № 99 Приятелство. Тях сме ги включили накрая. 

Random Number Generator  избра:

И това е  41. Ири
Честито Ири, ти ще получиш прекрасните дизайнерски хартии изработени от Миглена Петрова / migito.com.  За да получиш наградата си напиши пощенският си адрес на  нашият имейл адрес cardsaddicted@gmail.com

След толкова прекрасни благоположения  оставени в коментарите, дойде ред на публикациите във Вашите блогове , които ни оставиха .......безмълвини пред монитора.
Какво можем да кажем?
Толкова е хубаво, да прочетеш , да усетиш, чувствата и мислите на Другите за това, което правиш.
Да ги вдъхновиш да се развиват, да споделят, да общуват.
Да видиш как си ги  върнал  назад във времето за направят една емоционална равносметка за своя път, да си  спомнят с любов за първото си участие или за това как са намерили  Картичкофурии.

Да сме достойни да ни се посвети стих, картички, торта от хартия и дори ...... истински сладкиш с истинска свещ, който изглеждаше много вкусен на снимката, а за черешка на тортата цяла една Вълшебна Приказка.
Благодарим Ви от сърце, за това невероятно изживяване !
 .................................................................................................
Наградата отива при ...

Katya Kovacheva 


Честито Кате! Благодарим ти, че ни считаш за феи. За да получиш наградата си пиши на имейла на "Работилница Фантазия" - Maya@workshopfantasy.com

Много е хубаво да имаш рожден ден. Получаваш поздравления и подаръци (е нашите са виртуални, но пък и рожденният ни ден е такъв) от приятелите си. Благодарим ви отново.
Благодарим и на нашите приятели от Мигито Петрова, Greta`s Art, Работилница Фантазия, Двете Елши и July Art за това, че се включиха и те с награди за вас.

 В заключение ще си позволя да споделя
   Картичкофурии  е  много ценно и важно място за нас, а както виждаме и за вас също. За да съществува обаче в този си вид, освен от нашите усилия и старание то се нуждае и от вашето съдействие. Започна новата година и искаме да поканим всички, които желаят да се включат като вдъхновители и предизвикващи да се свържат с нас. Нека заедно да успеем да запазим Картичкофурии освен като място за срещи и предизвикателства, също и като място, където всеки, който желае може да застане и от другата страна. 
Искам да помоля за вашата помощ и съдействие за още едно място. За Малки Картичкофурии. Много ми се иска този блог да оцелее и да продължи да съществува. Въпреки нашите опити да го поддържаме и да намираме хора, които да ни помагат за него той не би могъл да работи, ако няма участници. Много голяма част от вас освен майсторки на картичките са и майки. Искам да ви помоля да кажете на вашите деца за нашите игри. Да включите техните проекти. Ако има и такива, които биха се включили като зададат игра ще сме им много благодарни. Нека заедно да успеем да запазим това място за забавление за нашите деца. Много ми е трудно всеки ден, когато ме попита моята дъщеря, с която пуснахме заедно 26 игра, колко са участниците да продължавам да и отговорям, че има само едно детенце.
Заповядайте отново в началото на другата седмица, когато ще видите кои са победителите в нашето 100-но предизвикателство Рожден ден и ще разберете каква нова изненада сме ви приготвили.

    5 коментара:

    Miss Emerald каза...

    Честито, момичета! Специална честитка и за Катето, която наистина написа прекрасна приказка специално за вас! Прочетох я на един дъх!

    Katya Kovacheva каза...

    Момичета, още веднъж и от тук искам да ви поздравя с:
    Честит Рожден Ден!
    Бъдете здрави, винаги толкова позитивни, вдъхновяващи, емоционални и най-вече бъдете себе си! Отново ще ви пожелая много верни, вдъхновяващи и инициативни последователи; ще ви пожелая, вашия чудесен блог да увеличи посещенията си поне трикратно и заедно с нас - вдъхновените от вас, да го направим още по-прекрасно и уютно!
    Изключително съм трогната, от оказаното признание! За мен е чест и отговорност, да получа награда от Вас. Искрено ви благодаря за високата оценка! Щастлива съм, че приказката, която сътворих за вас, ви е харесала, но истината, е че ако не бях попаднала на вашия блог, днес нямаше да правя картички :)
    Благодаря ви, че ви има!

    Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

    Всичко е толкова трогателно..И аз четях с огромен интерес публикациите на момичетата за рождения ден на Картичкофурии - вашия наш блог и... се припознавах във всеки ред от написаното на момичетата..Наистина е вълнуващо да разбереш,че и другите изпитват това, което ти, а също да знаеш,че някой е успял да създаде място в което всички заедно творят, показват най-доброто на което са способни и всичко това в дух на приятлство и добронамереност..
    Честито момичета! Вие наистина заслужавате всичката тази лщбов и уважение за труда който непрекъснато влагате и за старанието и лщбовта с която го правите!Благодаря ви ое веднъж!

    Ири каза...

    Честит рожден ден :). Отново с най-добри пожелания :). Много се радвам на прекрасната награда, която печеля ... ще я чакам с нетърпение :)

    Florilea каза...

    Хей, хей, какво огромно удоволствие ми доставихте тази вечер!!! Радвам се, че картичката ми за приятеството ви е харесала и ме удостоявате с честта Картичкофурия на седмицата. Честито и на останалите момичета, приказката на Катя е чудесна и наистина вълнуваща!
    Отново ВИ честитя Рожденния Ден, с пожелания за много приказни емоции!