Каним ви да се включите в Картичкофурийско албумено предизвикателство 7 - "Коледен албум" със спонсор екипът на Талантино. Консултант на предизвикателството е Силвия Спасова. Очакваме вашите албуми до 11 януари.

Картичкофурийска Коледа 2018г!

Картичкофурийска Коледа 2018г!
Списъкът за размяната.

29 юли 2011 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 77 Карирана Картичка

Направо се чудя при такова красноречиво заглавие дали вместо да четете това, което ще Ви напиша, няма да се втурнете към хартийките и джунджурийките.:)
Все пак ако някой не е разбрал - Днес Ви предизвиквам да направите картичка, на която да има нещо карирано - било то хартията или пък някое карирано цвете, копче или пък рокля... всичко за което се сетите стига да е карирано.:)
На добър час с творенето, дами!:)

Наградата за победителя е ваучер за 15 лв. за покупки от магазинчето ни.Както обикновено, пускайте линковете си до 23,59ч. в понеделник 8 август 2011г. Наградата ще бъде дадена на избрана от нас четирите (Ем, Рали, Гери и Злати) картичка. Могат да участват само нови картички – такива, които не са публикувани вече на вашите блогове. Критериите за оценяване са следните:

• До колко се доближава и отговаря на идеята и темата на предизвикателството
• Цветово съчетание – усет за съчетание на цветовете
• Съчетаване на елементите
• Оригиналност на проекта
• Прецизност

Ето малко вдъхновение от нас:
Ем
 Гери
 Рали

 Злати

Карирани усмивки,
Гери

Благодаря на Гери и екипът на Двете Елши за прекрасното предизвикателство.
Крайният срок за участие е 23,59ч на 8 август, понеделник.

Моля, да участвате с нови КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.


Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.


27 юли 2011 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 75 - Обзор

Здравейте
Разглеждах с огромен интерес картичките на всички участници и стигнах до
следното решение :
Победител е Поли

Картичката избрана на случаен избор е номер 4 и това е МимиИзвънредната награда отива при Ценка Драганова ,която е използвала една от любимите ми техники с пергамано.


Специалната награда за текст отива при 3 момичета, които са:
Златина Иванова с картичка(3),ДИДИ с картичка (10) и Деляна с картичка (8)-те печелят малки подаръчета.Честито на Поли .
Благодаря на Детелина за чудесното предизвикателство. Благодаря и на всички вас, които се включихте.
Поли освен, че печелиш наградата на , ти си и Картичкофурия на седмицата. Можеш да използваш нашият банер, като добавиш към него КФП № 75 15 - 25 юли 2011г.
За да получиш наградата си, моля те напиши пощенският си адрес на мейла на блога.
Честито и на Мими, Ценка Драганова, Златина Иванова, Диди и Деляна.
Очакваме и вашите адреси на мейла на блога , за да получите наградите си.

22 юли 2011 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 76 - " У дома "

Здравейте, аз съм Миглена Петрова. Изключително съм щастлива да ви представя новото предизвикателство.
Моят живот винаги е бил свързан с много пътувания, с започване от нулата, но винаги е имало едно място където съм се чувствала у дома, чувствала съм пълнота и безвремие. Знам, че връщайки се там сякаш намирам себе си отново.
Днешното предизвикателство е свързано и със стихотворението на Димчо Дебелянов „Да се завърнеш в бащината къща“. Бих се радвала да разбера какво е това, което ви кара да се чувствате у дома, да усещате пълнота и да намирате себе си.

Да се завърнеш в бащината къща,
когато вечерта смирено гасне
и тихи пазви тиха нощ разгръща
да приласкае скръбни и нещастни.
Кат бреме хвърлил черната умора,
що безутешни дни ти завещаха -
ти с плахи стъпки да събудиш в двора
пред гостенин очакван радост плаха.


Представям ви и две мои картички:


Наградата е възможност за покупка от 10 лв. от сайта www.migito.com за първа награда, втора и трета награда са от три пакетчета (един пакет е от три листа хартия) авторска дизайнерска хартия. Наградата изтеглена на случаен принцип също ще е възможност за покупка от сайта на стойност 10 лв.

Благодаря на Миги за интересното предизвикателство.
Краят на предизвикателството е 23,59 на 1 август, понеделник.

Моля, да участвате с нови КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.


Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.19 юли 2011 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 74 - Обзор

Приключи предизвикателството "Птички ".
Много сме щастливи, че темата се хареса на толкова много картичкофурии. Благодарим на всички, които въпреки отпускарския сезон и горещата седмица се потрудиха и направиха картички по зададеното от нас предизвикателство.
Победител е Maya F. с участие номер 5.


Мая, твоята картичка ни впечатли най-много, тя е изключително нежна и ефирна. Тегелчета, перлички, панделка и птичка - чудесно съчетани и допълнени с малки квилинг розички.
Ти получаваш нашата награда - ваучер за пазаруване от Greta's Art на стойност 15лв.
Може да ни пишеш на info@gretasart.com или да ни посетиш в магазинчето ни във Варна.
Пожелаваме на всички весело лято!

Благодаря на екипа на Greta's Art за предизвикателството и обзора.
Maya F. освен, че печелиш наградата на Greta's Art, ти си и Картичкофурия на седмицата.
Можеш да използваш нашият банер, като добавиш към него КФП № 74 8- 18 юли 2011г.

В Картичкофурийското трио избрано от Картичкофурии тази седмица се подредиха по ред а на участието си:
Златина Иванова

Addii


Боряна

Честито момичета, вие също можете да използвате нашият банер, който се намира в дясното поле на блога. Само добавете към него КФП № 74 8- 18 юли 2011г.

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.
Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.

18 юли 2011 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 72 Обзор

Малко позакъсняхме с публикуването на победителя в предизвикателството Мечоци, зададено от Злати, така че бързам да обявя победителя.
Това е 24 - Miss Emerald с прекрасната си и нежна картичка с мечета!

Честито и ни пиши на sales@2elshi-shop.com, за да се разберем как ще си вземеш наградата!

А на всички останали - много ви благодарим, че винаги участвате и се стараете в нашите предизвикателства. Да знаете колко ни затруднявате, защото всяка картичка, която измайсторявате е прекрасна и във всяка една от тях виждаме вашата огромна любов и страст към хобито! Удоволствието е голямо!

Мечешки прегръдки от целия екип на Двете елши
Рали

Благодаря на екипа на Двете елши за предизвикателството и обзора.
Miss Emerald освен, че печелиш наградата на Двете елши, ти си и Картичкофурия на седмицата.
Можеш да използваш нашият банер, като добавиш към него КФП № 72 24 юни - 4 юли 2011г.

Чудесни мечешки картички имаше в това предизвикателство. Признавам си, че изборът беше изключително труден. В Картичкофурийското трио избрано от Картичкофурии тази седмица се подредиха по ред а на участието си:
Поли

Cvety

Ценка Драганова

Честито момичета, вие също можете да използвате нашият банер, който се намира в дясното поле на блога. Само добавете към него КФП № 72 24 юни - 4 юли 2011г.

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.
Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.

15 юли 2011 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 75 - "Картичка с кон/е"

Здравейте и от мен Детелина!
Много ми е приятно да Ви представя и моето предизвикателство,което се надявам да Ви хареса и вдъхнови за нови още по хубави идеи и дано не Ви затрудни.
Това предизвикателство има 2 условия.
1вото условие е на картичката да има поне един кон,може да са няколко.
2 тото условие е в картичката да сложите текст-пожелание.
Тук също няма ограничения може да използвате част от текст на песен,пожелания за рожден ден,стихотворения или защо не да бъде и нещо ваше авторско.
Ето и моя текст вдъхновение:

Букет от нежни пожелания
ти поднасям в този час
здраве,щастие и радост
да са още 100 рожденни дни.
Да следваш твоите мечти и да имаш
смелост да ги реализираш.Да имаш истинска любов
за цял един живот.
Да си красива и нежна като цялата Вселена
и пътя ти да е обсипан с рози и цветя,но без бодли
и когато един ден си тръгнеш от този свят
ще потърся в лицата последния блясък.


Моята картички-вдъхновения :


И наградата:Ще избера 3ма победители,като единия ще бъде избран на случаен принцип и ще получи тази награда на снимката,а другия победител ще бъде избран по определен критерий и ще получи награда ИЗНЕНАДА.
Може да има и още един победител, който ще го избера по оригиналност на текст, и оригиналност на картичка.И също ще получи награда Изненада!

Блаодаря на Детелина за интересното предизвикателство. Очаквам вашите картички с коне до 23,59ч в понеделник, 25 юли 2011г.

Моля, да участвате с нови КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.
12 юли 2011 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 73 - Обзор

Здравейте неуморни картичкофурии.
Благодаря на всички за участието и вниманието, което отдадохте към
моята тема. Знаех си, че ще се постараете и ще се опитате да ме
затрудните максимално в моя избор. Така развихрихте въображението си,
че трябваше да свикам семеен съвет, за да ми помогнат в избора на
победител. Иска ми се да дам награда на всички, но както знаем трябва
да има само един победител и наградата отива при N27 - Дени, с нейната
изключително елегантна и ефирна картичка в черно и сребърно.Честито!


Честито на Дени .
Благодаря на Craft Diva за чудесното предизвикателство. Благодаря и на всички вас, които се включихте.
Дени освен, че печелиш наградата на , ти си и Картичкофурия на седмицата. Можеш да използваш нашият банер, като добавиш към него КФП № 73 1 - 11 юли 2011г.
За да получиш наградата си, моля те напиши пощенският си адрес на мейла на блога.


В Картичкофурийското трио избрано от Картичкофурии тази седмица се подредиха по реда на участието си:

sear145


Lilija Ivanova


Мария Генова


Честито момичета, вие също можете да използвате нашият банер, който се намира в дясното поле на блога. Само добавете към него КФП № 73 1 - 11 юли 2011г.

8 юли 2011 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 74 - "Птички "

Здравейте!
Хрумвало ли ви е, че лято може да означава нещо различно от плаж и море?

В разгара на лятото, когато всички мислят за почивка, ние от Greta's Art решихме да събудим любовта към природата.

Ако сте се разхождали скоро в планината или в близкия парк, то вече сте срещнали героите от новото ни предизвикателство.
Става дума за птичките - пъстри или черни, чуруликащи или грачещи, летящи ниско или високо, кацнали на клонче или в гнездо.
Условието е във всяка картичка да присъства поне една птичка.
С нетърпение очакваме вашите предложения.
А ето и нашите:

Един от участниците, избран от нашия екип ще спечели ваучер за пазаруване от Greta's Art на стойност 15лв.Благодаря на Грета и на Greta`s Art за интересното предизвикателство.
Краят на предизвикателството е 23,59 на 18 юли, понеделник.

Моля, да участвате с нови КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.5 юли 2011 г.

Картичкофурии представя ... Маги (I`am dreamer)

Днес искам да ви представя нашата нова гостенка. Това е Маги - I'm a dreamer.... Много ми е приятно да ви представя Маги, която познавам лично и е една много чаровна и талантлива млада дама:


Здравейте,
Аз съм Маги. Бях поласкана и развълнувана от поканата на Деси. Но признавам, че и малко се притесних дали бих била достатъчно интересна. Е, това ще прецените вие. :)

Нещо повече за мен

Малко от вас знаят, че цялото ми име е Маргарита. Повечето ме познават от блога ми: I'm a dreamer... . На 28 години съм, от гр. Русе. Щастливо омъжена с едно /за сега :)/ дете- момченце Емануил на 1г.
Като ученичка имах различни хобита-колекционирах най-различни неща, на по-късен етап ходех на уроци по латино танци, а след това модерен балет, но така и нищо не задържа вниманието ми за дълго време. Всъщност сега доста съжалявам, че съм се отказала от танците, но какво да се прави. Като малка много исках да се занимавам с нещо артистично като порасна-първо исках да ставам певица, а после дизайнер, но от всяко дърво свирка не става! :) Работата ми във фирма за стъклообработка няма нищо общо с творчеството.

Моят блог

Създадох блога си преди около 1,5 г., за да споделям своите ръчно изработени неща.
I’m a dreamer, всъщност идва от песента на John Lennon-Imagine, която слушах докато се чудех какво да е заглавието на блога. Но аз наистина съм си мечтателка. :)

От кога правя картички и кога започнах

С картички започнах да се занимавам преди почти 2 г. Съпруга ми все ме караше да си намеря някакво хоби, за да може и той спокойно да се отдава на своите любими занимания, без да му мрънкам, че не ми обръща внимание. И така един ден, ровейки в БГ-Мама, за да потърся с какво мога да допълня тортата от памперси, която направих за новородения ми кръщелник, попаднах на тема за квилинга. Няколко часа по-късно вече навивах лентички. Е, първият ми опит не бе особено красив, но пък желанието и удоволствието бяха големи. Това е първата ми картичка с подръчни материали:

Разбира се, за подаръка направих друга:

Хах, сега цари мир и спокойствие у дома. След като детето заспи всеки си сяда на неговото бюро и се занимава с нещата, които му харесват. И двамата сме доволни. :) Дори бих казала, че сега съпругът ми повече ме наобикаля, аз направо се забрявям като се заровя в хартийките.

Какво ми носи хобито и как се отразява на ежедневието ми

Аз съм много емоционална личност. Често бързо се паля и мога да избухна понякога дори за незначителни, за другите, неща. До преди да започна да се занимавам с това хоби не бях открила нещо, което да ми носи такова успокоение и така да ме разтоварва от ежедневните грижи. Дори понякога вечер преди да заспя си мисля в какви комбинации мога да използвам разни хартии, печати или панделки, особено пък ако имам нови материали. :)

Любими материали

Май няма любими материали, имам често използвани и предпочитани. Най-често вадя кутията с дистрес мастилата. Често посещавам сайтове за дигитални хартии и имам доста на компютъра си. По принцип се старая да не купувам неща, които не бих използвала, но все още имам такива, на които не им е дошъл реда. Но пък много съм ги харесала и съм сигурна, че ще им дойде времето и на тях. Стилове и техники в картичките ми

Любими техники си имам 2- ембосинг и дистресинг и често ги използвам в картичките си.
Пристрастена съм към текстилните цветя. Доставя ми голямо удоволствие да ги правя.


Предпочитам да правя повече картички без печати. Не защото не ги харесвам, просто не се чувствам достатъчно уверена в оцветяването. Разбира се, правя и картички с картинки, все пак искам да се развия и се надявам в бъдеще да стана и на половина толкова добра като дамите, от които се уча.

Хобито и свободното време

В момента съм по майчинство и имам повече свободно време, въпреки че не съм спряла напълно да работя и върша част от служебните си задължения от вкъщи. Надявам се когато се върна на работа да ми остава поне малко свободно време за любимото хоби. Сега обикновено сядам зад бюрото си да творя вечер след като сложа детето да спи или в неделите, когато е при някоя баба.

Любимата картичка

Нямам една любима картичка. Най-любими са ми тези, които са направени за много близки на сърцето ми хора, защото в тях съм вложила най-много от себе си.

За Картичкофурии

Картичкофурии е едно чудесно място за изява на всички нас. Харесва ми начина, по който се развива. Аз лично с интерес следя рубриките. Пожелавам на всички, които се грижат за растежа на блога здраве и много усмивки!

Е, това беше накратко за мен. Надявам се да не съм ви отегчила много. Писането не сред силните ми страни. Пожелавам ви слънчеви и спокойни летни дни!

Благодаря на Маги за участието.

Ако искате да поканим някого, искате да научите нещо повече за любимият си творец или искате да разкажете за себе си моля пишете. Ще ни бъде много приятно и вие да проявите инициатива в нашите нови рубрики.

4 юли 2011 г.

Картичкофурийски дебют - 18

През месец юни в нашите предизвикателства дебютираха седем нови картичкофурии.
Представяме ви :

gudrun / Мила участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателство 69 " Изчистена и семла картичка " на Иренка. С първото си участие тя стана и Картичкофурия на седмицата 69.
Нейният блог е " beautiful world ".

Ценка Драганова участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателство 69 " Изчистена и семла картичка " на Иренка.
Това е нейният Албум във Фейсбук.Лили Ангелова участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателство 69 " Изчистена и семла картичка " на Иренка.
Това е нейният Албум в Snimka.bg.


Стефи участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателство 69 " Изчистена и семла картичка " на Иренка.
Това е нейният Блог .Dani участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателство 70 " Море " на
Greta's Art.
Нейният блог е "Усмивките на Дани ".

Елена участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателство "Мечоци" на Двете Елши.
Нейният блог е " Еli's place ".


Vania Art участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателство "Мечоци" на Двете Елши.
Нейният блог е Vania Art Studio.


Добре Дошли при Картичкофуриите!Надяваме се нашето местенце да ви харесва и да участвате и занапред в предизвикателствата.
Ако искате можете да използвате специалният банер за Картичкофурийски дебют с текста 1-30 юни 2011г.

Продължава и записването в " Картичкофурийска География ", картата се обновява постоянно.

1 юли 2011 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 73 "Сребърно и/или златно"

Здравейте неуморни картичкофурии!
Ето, че сега съм от другата страна и вместо да участвам в предизвикателство, ще го задавам аз – CraftDiva. Изключително ми е приятно да хвърля ръкавицата и да видя какво ще направите със сръчните ръчички
Темата, която ми хрумна е ‘Сребърно и/или златно’. Използвайте поне един от цветовете, а не задължително и двата. Това си е истинско предизвикателство и за мен самата, защото рядко използвам тези цветове в картичките, които правя, но съм сигурна, че ще ни покажете страхотни решения. Тези цветове и всички техни оттенъци може да използвате като основа или преобладаващи акценти, каквото Ви хрумне Може да използвате брокати, перли, ембосинг пудра, панделки, всичко което отговаря на цветовото изискване – сребърно и златно. Имате пълната свобода в своя избор на материали.
Ето какво ще Ви предложа аз като вдъхновение – една сватбена картичка с джобче за парички.


Ето и скромната награда, която очаква своя победител:
- релефни цветни хартии
- уред за студен ембос със 6 приставки
- цветя
Победителят ще бъде избран от мен самата след, сигурна съм, доста трудна преценка, защото знам на какво сте способни и как ще ме затрудните
Хайде запрятайте ръкави, искам да видя много блясък във вашите проекти :-)

Блаодаря на CraftDiva за интересното предизвикателство. Очаквам вашите предложения за това цветово съчетание до 23,59ч в понеделник, 11 юли 2011г.

Моля, да участвате с нови КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.

Ако искате да участвате в някое от текущите предизвикателства, можете да се възползвате от линковете в полето Текущи предизвикателства, които са в дясното странично поле на блога.

Следете и нашите нови рубрики, информация за обновяването на които има под заглавният банер на блога.