22 април 2011 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 63 Картичката, с която започна всичко

Здравейте, Картичкофурии!
Аз съм Маги. Най-накрая и аз се реших да ви предизвикам. 
Темата тази седмица е „Картичката, с която започна всичко”. Не, няма да ви карам да показвате първата си картичка.  Предизвиквам ви да направите картичка на същата тема, каквато бе първата ви. Моята беше бебешка. Може би за това тази тема ми е така на сърце.
Ако пък първото ви творение не е било картичка, а кошничка за Великден например, направете картичка на същата тема.
И тъй като Ле преди време сподели, че не си спомня коя е била първата й картичка, отварям вратичка за участие и за тези, които се занимават много отдавна с това и не помнят на каква тема е била първата им творба. Направете картичка на същата тема, на която е била първата публикувана картичка в блога /албума/ ви.
Ето малко вдъхновение от мен:


И наградата за победителя:
Весело изкарване на Великденските празници и приятно творене на всички! 

Благодаря на Маги за чудесното предизвикателство. Сигурна съм, че на всички ще ни бъде интересно да си спомним първата направена картичка и да направим нещо в същият стил.
Можете да участвате до 23,59ч на 2 май 2011г.

Моля, да участвате с нови КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.

Все още имате време да се включите в Картичкофурийско предизвикателството № 62 С три цвята на Тони.
Крайният срок за него е 23.59 часа в понеделник 25 април.

Каня ви да се включите и в новата Картичкофурийска инициатива - Картичкофурийска география.

Видяхте ли нашите нови две рубрики Картичкофурии представя... и Как да си направим... Очаквам вашите предложения за участници, въпроси към участниците и теми за стъпка по стъпка техниките.Надявам се да се включите с вашите идеи.