10 октомври 2011 г.

Картичкофурии представя...bearkis - Бисерка

Отново искаме да представим на вашето внимание една много талантлива дама, авторка на прекрани картички. Това е bearkis - Бисерка с блог artwork. Когато тя се появи в картичкофурийските предизвикателства бях много впечатлена от красотите, с които участваше. Когато при размяната миналата година ми се падна тя да ми праща картичка зачаках с нетърпение и останах възхитена от изпипаната и много красива картичка, която сега е мое притежание. Благодаря ти и се радвам, че прие да участваш в Картичкофурии представят...
Заповядайте, запознайте се отблизо с Бисерка:

Здравейте и благодаря за поканата,октомври и есента са моето време,за мен е чест!

Казвам се Бисерка,по професия -учител,по призвание и по душа-художник.







Моят никнейм
Разбъркайте буквите в името ми и ще се получи...ника,скойто се представям пред вас,в блога си.

Моят блог
Създадох блога случайно,с помощта на сина ми,който твърди,че творенията трябва да се споделят и е прав,а сега вече,след 300 публикации се радвам,че срещам толкова съмишленици и ценители

Как започна всичко...
Правя картички отдавна,не помня дори откога и как стана,но се захванах се риозно,като открих в "Идеален дом.ДЕКОР"реклама на Двете елши и...така се завъртяха нещата



Какво ми носи хобито
Хобито ме спасява от ежедневието,сивотата,простотията,"ниската еволюция".Разбира се,няма достатъчно време за рисуване,четене,любимите цветя и какво ли още не,но съм упорита...понякога това се отразява на домашните любимци и интериора...,но не фатално...засега.



Любими материали
Любимите ми материали-естествените,това го знаят всички,които следят блога.



Предпочитани стилове и техники
Стил-етно,винтидж,шаби-шик...или много изчистеният,в който има виц.
И квилингът, разбира се...





Хобито и свободното време
Ако бях достатъчно свободна,щях да се занимавам само с творчество.Красотата спасява!

Първата картичка...
Първата картичка беше"Перо от птица",помня я ,защото много "драматично "преживях неуспешния си опит да публикувам за пръв път.

Най-хубавата картичка
Най-хубава картичка-тепърва предстои да бъде създадена...Иначе всички досега,за да съществуват,свързани са с много емоции...някаква искра...

За Картичкофурии
И преди съм казвала-откриването на Картичкофуриите означава много за мен-това приятелско общество,в което се твори и стимулира Красота.,в което имам честта и удоволствието да споделям,в което открих сродни души,ПРИЯТЕЛИ,рамо за поплакване...Нали е чудо,че благодарение на изкуството,без дори да си виждал наживо някого,той е твой доверен приятел!!?Благодаря ви ,живи и здрави да сте ,много творчески мигове на всички!

Много благодаря на Бисерка за милите думи за Картичкофурии. Искам да кажа, че ние също чувстваме всички вас нашите участници и гости за наши приятели, които макар и в голямата част да познаваме само виртулано сте ни близки и заемате важно място в нашите сърца!

Ако искате да поканим някого, искате да научите нещо повече за любимият си творец или искате да разкажете за себе си моля пишете. Ще ни бъде много приятно и вие да проявите инициатива в нашите нови рубрики.

11 коментара:

Te4eto каза...

Бисе, радвам те да те видя по-подробно тук, където те открих с една моминска пазва :) в моето първо предизвикателство. И сега мога да си представя картичката ти ... и много други разбира се!
Благодаря и на Картичкофурии, че ни срещна - да, познавам те само виртуално, но те чувствам близка!
Всичко хубаво!

Migito Petrova каза...

Радвам се да те видя тук! Ти си една от любимите ми квилинг "изпълнителки".Радвам се, че чрез този блог успях да се се докосна до сърцата и творчеството на толкова много хора.

Miss Emerald каза...

С голямо удоволствие и огромен интерес четох и разглеждах снимките, с които си се представила - с цялото разнообразие на великолепни и много запомнящи се творби, които често пъти съм гледала в захлас дълго, дълго! Радвам се, че макар и виртуално, имах честта да те опозная малко по-добре!

Donika каза...

И на мен ми беше много интересно:-) Въпреки че следя всяка твоя публикация и мисля че те познавам творчески- добре, когато е изказано и с думи запознанството е малко по- близко. Успех !

Cvety каза...

На мен също ми беше много приятно да прочета повече - твоите проекти и произведения са сред най-харесваните от мен - и заради разнообразието в стиловете, в материалите, и заради цветовете, които използваш и оригиналните идеи, които споделяш :)
Поздравления за всичко!

BEARKIS каза...

Е,това е за мен.Благодаря ви,момичета,за запознанството,за всички коментари,за това,че харесвате творбите ми!!!

Маги каза...

Приятна виртуална среща, Бисе. Рисуваните ти картички са ми слабост. Много се възхищавам на хората, които имат този талант. :)

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Започнах вече да се ядосвам на себе си и да се ненавиждам заради това, че едва намирам време за доста неща - едно от тях е това, че не смогвам да прегледам красотите из блоговото пространство....Но наистина се надявам на по-добри времена.
Радвам се, че една толкова креативна дама в пълния смисъл на думите намери място в тази рубрика на Картичкофурии. Биси, за теб дори е малко да се каже креативна дама.Изключителна си! Възхищавам се на умениео ти да придаваш живот на естествените материали - всичко, което пипнеш става като живо, цветно, пъстро, свежо, приятно и радващо окото творение! С радост очаквам всяко следващо! И рисуваните ти картички, и квилинговите ...нямам думи просто! А за калиграфския ти почерк - просто няма какво повече да кажа....Радвам се, че те познавам и имам възможност да се любувам на творчеството ти! Прегръдки и целувки и продължавай все така!

Le каза...

Прочетох за теб в твоето гостуване оше щом беше публикуване, но така и не написах веднага. За мен беше приятно и любопитно да прочета твоето представяне. Имам усещането, че чета за някого, когото познавам добре, защото теб макар и доста самонадеяно да звучи чувствам някак сродно и близко. Харесвам всичко, което си показала, харесвам и думите, които споделяш за това, което правиш. Категоричността им , професионализма ти, идеите и посланията. За мен не си по професия учител, ами и по призвание, зашото умееш и в съдържание и визия да учиш и атрибутираш и нас. Чест за мен е да притежавам твоя картичка, чест за мен е и да 'консумирам'твоето изкуство.

Chiges каза...

Изключително приятно ми беше да прочета представянето на Бисерка :). Макар да имам чувството, че вече я познавам :).
Сърдечен поздрав от мен!

BEARKIS каза...

В края на мето "гостуване"благодаря за всички ваши думи и послания,за това,че харесвате моето, различното виждане !Радвам се,ще повторя,че открих това чудесно местенце и желая много вдъхновение точно в деня на будителя,на вас,творци на красотата!!!