26 септември 2011 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 84 " Визитки"

Здравейте и от мен Green- Eyed Girl! Тази седмица имам огромното удоволствие да ви предизвикам. Темата, която избрах за вас е...

„Визитки”

И сега към подробностите... По мое скромно мнение всеки творящ е добре да има в джоба си поне една картичка с данни за себе си. С име, e-mail и блог... Ей така, за всеки случай, защото никога не се знае кого може да срещне. Колкото по- артистична е визитката, толкова по- добре (все пак визитката – това сте вие). Оставям ви да се развихрите максимално – без ограничения за формата, размера и използваните материали. С огромно любопитство ще очаквам майсториите ви.

Ето и моята визитка за вдъхновение:



Победителят ще бъде избран от мен, а за награда ще получи това:


Победител е онзи проект, който най-силно ме впечатли. Креативна седмица на всички!

Благодаря на Green- Eyed Girl за интересното предизвикателство.
Краят на предизвикателството е 23,59 на 26 септември, понеделник.

Моля, да участвате с нови КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.



2 коментара:

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Благодаря на Green- Eyed Girl за интересното и изключително полезно предизвикателство. Благодарение на него, вярвам,че ще се опознаем по-добре (всяка себе си и помежду си).Всяка от участничките в него, вече е получила своята награда- собствена визитка ..

Plamnito каза...

Наистина вече всички имаме своите си визитки!