19 август 2011 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 80 - "Цветя и/или заврънтулки "

Здравейте и от мен, Ани. Много съм щастлива и развълнувана, тъй като е мой ред да ви предизвикам. 
Тези от вас, които са попадали на моя блог сигурно  вече знаят, че много обичам цветята и не пропускам повод да ги използвам в проектите си. Много голям фен съм и на заврънтулките (както във фоновете, така и като елементи за декорация) Затова реших и предизвикателството ми към вас да е на тема "Цветя и/или заврънтулки". Можете да се развихрите максимално, като единственото условие е в картичката да има цветя (дали направени от вас самите, или готови - решавате вие) и/или заврънтулки. Може да има само цветя, само заврънтулки или и двете. С нетърпение очаквам да видя какво ще измайсторите.
А ето и моята картичка-вдъхновение:




Победителят ще бъде избран от мен, а за награда ще получи ето това:
 
Още двама мои фаворити ще получат награди - дигитални фонове, предоставени с любезното съдействие на Rossi Designs .

С нетърпение очаквам да видя какво ще измайсторите.

Благодаря на Ани  за  страхотното предизвикателство.
Крайният срок за участие е 23,59ч на 29 август, понеделник.

Моля, да участвате с нови КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.


Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.



2 коментара:

Deni каза...

Само картички ли могат да участват?

Картичкофурии каза...

Да, само картички.Ако сте направили проект, който включва картичка, самата картичка може да участва.