22 юли 2011 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 76 - " У дома "

Здравейте, аз съм Миглена Петрова. Изключително съм щастлива да ви представя новото предизвикателство.
Моят живот винаги е бил свързан с много пътувания, с започване от нулата, но винаги е имало едно място където съм се чувствала у дома, чувствала съм пълнота и безвремие. Знам, че връщайки се там сякаш намирам себе си отново.
Днешното предизвикателство е свързано и със стихотворението на Димчо Дебелянов „Да се завърнеш в бащината къща“. Бих се радвала да разбера какво е това, което ви кара да се чувствате у дома, да усещате пълнота и да намирате себе си.

Да се завърнеш в бащината къща,
когато вечерта смирено гасне
и тихи пазви тиха нощ разгръща
да приласкае скръбни и нещастни.
Кат бреме хвърлил черната умора,
що безутешни дни ти завещаха -
ти с плахи стъпки да събудиш в двора
пред гостенин очакван радост плаха.


Представям ви и две мои картички:






Наградата е възможност за покупка от 10 лв. от сайта www.migito.com за първа награда, втора и трета награда са от три пакетчета (един пакет е от три листа хартия) авторска дизайнерска хартия. Наградата изтеглена на случаен принцип също ще е възможност за покупка от сайта на стойност 10 лв.

Благодаря на Миги за интересното предизвикателство.
Краят на предизвикателството е 23,59 на 1 август, понеделник.

Моля, да участвате с нови КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.


Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.



Няма коментари: