1 април 2011 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 60 Покана за рожден ден

Привет скъпи картичкофурии!
Поздрави от мен Нети в може би най-веселия ден в годината – 1 април! И тъй като не се сетих за нищо по-весело от едно рожденическо тържество, предизвиквам ви да направите картичка покана за рожден ден – детска, за възрастни, закачлива, елегантна ...каквато решите!

Ето и каква награда съм приготвила за една от вас – хартии, камъчета, висулки, панделки и комплектче ръчно направени от мен копченца :):


Вдъхновението...



...Надявам се точно в днешния ден да приемете шегата ми, но всъщност, тя е колкото такава, толкова крие в себе си провокация...
...Всички сядаме пред ето такъв бял картонен лист и всички изпитваме едни и същи емоции докато го правим – копнеж да изразим себе си, да зарадваме някого, да получим удовлетворение, да създадем парченце красота... списъкът е дълъг. Нека си кажем, че сме равни пред белотата на този лист и че онова, в което го превръщаме ни прави различни една от друга (като творящи) и неповторими. Но нека си кажем и това – има значение какво и как ще сложим отгоре на белия лист! Има значение за всяка една от нас, в противен случай не бихме се занимавали с това! Нека не се сравняваме, състезаваме и измерваме, но и нека да придаваме смисъл на нещата и нека наред с всички инициативи, предизвикателства, награди, лични и общностни амбиции..., стремежът ни винаги остане към красивото, естетичното, изящното!

А с моята повече от скромна „покана” :) ви каня най-сериозно на виртуално парти почерпка в моята виртуална къщичка (http://sleeplessbutdreaming.blogspot.com/) на съвсем реален рожден ден точно в края на това предизвикателство ( 11.04 )!

Желая ви вдъхновение!

Благодаря на Нети за интересното предизвикателство.
Крайният срок за участие е 23,59ч на 11 април, понеделник.

Моля, да участвате с нови КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.

Ако сте пропуснали да се включите в "Картичкофурийска география", записването продължава и картата се обновява постоянно.

Все още имате време да се включите в Картичкофурийско предизвикателството № 59 Pop-up cards на Двете Елши.
Крайният срок за него е 23.59 часа в понеделник 4 април.

Мили картичкофурии,
заповядайте отново утре в нашият блог, за да видите нашата нова инициатива. Обещаваме ви нещо много интересно.




3 коментара:

goldie каза...

Само да отбележа,тъй като е супер нагло от страна на Диана!Участие номер 12 и 13 са картички на Адии от предното предизвикателство!В албума на въпросната дама има и други не нейни картички.....А на снимките на Адии е заличила името....
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЪМ ВЪЗМУТЕНА!!!!!!!!

Nana каза...

Абсолютно! Според мен е редно да се дисквалифицира и въобще да не се допуска за участие и в бъдещи предизвикателства. Изключително нагло и грозно!

Nana каза...

Оф, не мисля, че ще прочетеш това, но спри се! Диана, съншайн, крадла, както искаш се преименувай, мисля, че няма кого да заблудиш.