18 февруари 2011 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 54 „Bg music”

Здравейте книжни феи!

Кой ви предизвиква? Това сме ние RUMILINA „Хей ръчички, хей ги две...” и Рени от „Идеи без край”.
Всъщност за нас участието при Картичкофуриите е двойно удоволствие, защото ще покажем своите картички по темата и ще предизвикваме Вас – талантливите. Ние знаем, че вашите идеи са безкрай и със сръчните ръчички ще сътворите уникални творчески проекти.

„Bg music”- поп и рок музика. Това е темата на предизвикателство.


Всеки от нас има любима БГ песен и сега има шанс да и посвети картичка. Да покажем музикалната култура на картичкофуриите в България.
За щастие българската музика е толкова богата и чувствена. Вярваме, че тази тема ще Ви даде, както много идеи за ръзмисъл, така и вдъхновение за реализацията им.

Изискването е отвън или отвътре на картичката да присъства надпис „BG MUSIC” и да използвате изработено от вас самите текстилно цвете, като жест към нейно величество българската музика.
Моля да публикувате името, изпълнителят и текста на песента, която ви е вдъхновила. Пожелание може и видео клип или линк към песента.
Така всеки посетил блогът Ви,докато гледа картичката, ще разбере коя тема от песента сте въплатили в нея.
Няма ограничение за материалите и техниките, които ще използвате. Важно е доброто настроение и да си тананикате докато творите.
Победителите ще са две фурии, които ще изберем ние двете.
Първа награда ще спечели този, който най-ясно представи своята песен.


Втората ще е за най- красивото текстилно цвете.


Ето и нашите картички:
Руми

Устрем
Изпълнител: Маргарита Хранова
http://textove.com/text.php?song=9609233f
Рени

Вървят ли двама
Изпълнител: Мария Нейкова
http://textove.com/text.php?song=9613eca6

Благодаря на Руми и Рени за предизвикателството. До сега не се беше случвало две фурии едновременно да задават едно предизвикателство, но пък винаги има първи път. Надявам се, че всички обичате българската музика и че ще има много картички вдъхновени от нея.
Крайният срок на предизвикателството е 23,59 на 27 февруари.

Моля, да участвате с нови КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.

Все още имате време да се включите в Картичкофурийско предизвикателството № 53 "Love is" на Greta`s Art.
Крайният срок за него е 23.59 часа в понеделник 21 февруари.

Каня ви да се включите и в новата Картичкофурийска инициатива - Картичкофурийска география.



3 коментара:

Petia каза...

Страхотно предизвикателство!!! Поздравления за страхотната идея! Вкъщи започна само бг музика да се слуша от днес. Но... много песни много нещо... надявам се да успея да се спра на една от всичките прекрасни български песни, за да участвам в това предизвикателство! Дано има много участници!

Creative каза...

Ехаа, чудно е предизвикателството! Поздравления!
Две любими неща събрани на едно място - музиката и картичкотворенето. Супер! Силно се надявам да успея да се вместя в срока. :)

BEARKIS каза...

Моите извинения,за това,че не бях прочела изискванията много внимателно!Вероятно в този случай участието на тази картичка трябва да отпадне.Ще се постарая да направя друга.успех на всички!