15 ноември 2010 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 40 - Обзор

Въпреки почти лятното време навън тук при Картичкофурии валя обилно сняг по време на последното предизвикателство. Наваляха 91 картички със снежинки, което е нещо като рекорд в блога. Повече картички е имало само в благотворителното предизвикателство за СОС Детски селища.
Време е за победителите.
Първият избор е с рандом генератор и това е


Това е Verdji и нейната картичка Снежинка за готвачи.


Verdji, ти си и Картичкофурия на седмицата и можеш да използваш нашият банер, като добавиш към него КФП №40 5 ноември - 15 ноември 2010г.

А това е написала Юлия като обзор на предизвикателството Снежинка:

Момичета, както вече писах свят ми се зави от толкова красота, и съм безкрайно благодарна на всяка от вас за труда, желанието и креативноста, която проявихте! Направихте ме много щастлива и ме усмихнахте за седмици напред! Радвам се, че темата ми толкова много ви допадна и ме засипахте с картички коя от коя по-хубава! И понеже аз самата не обичам да чета дълги писания минавам направо на победителите:
Наградата за куилинг снежинка печели Деляна /не можах да реша коя от двете снежинки е по-хубава, защото са уникални/

И понеже не успях да се спра на един победител /исках всички да наградя, но няма да мога/
Ето победителите по реда на участие:
Светлето: Creative

Lionelsa

Ели Василева

Meri

Lidiya

Нети

Димитрина

Течето

Наградите може да не са всички като тaзи на снимката, но ще е нещо различно и полезно ;)
За мен беше чест и удоволствие да бъда предизвикваща и да изживея цяла седмица посветена на вашите творения по моята тема! Благодаря ви!
Юлия

Благодаря на Юлия за чудесното предизвикателство, което привлече толкова участници и за наградите, с които зарадва толкова много хора.

Моля всички наградени да напишат адресите си на имейла на блога, за да получат наградите си.

Надявам се да се включите и в новото предизвикателство Картичка с рамка на Greta`s ArtКрайният срок за него е 12,30ч в понеделник 22 ноември.

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.
Желаещите да зададат предизвикателство в блога искам да помоля първо да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.

Картичкофурийски дебют - 10

Неусетно се изтърколи половината ноември.В началото се топлехме, след това се наслаждавахме на най-различни снежинки...
Посрещаме с Добре дошли нашите дебютантки:

Katerinaучаства за първи път в Картичкофурийско предизвикателство № 39 - Топло зададено от Двете Елши.
Evelina участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателство № 39 - Топло зададено от Двете Елши.
Това е нейният блог "dragonfly"Petia участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателство № 39 - Топло зададено от Двете Елши.
Нейният блог е
"colorful dreams Работилничка за шарени мечти"

Green-Eyed Girl участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателство № 39 - Топло зададено от Двете Елши.
Нейният блог е "The Green-Eyed Girl"
Августина участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателство № 39 - Топло зададено от Двете Елши.
Нейният блог е Сватбени покани АвгустинаElitsa участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателство № 39 - Топло зададено от Двете Елши.
Нейният блог е "В тишината.."


Лилия Иванова участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателство № 40 - Снежинки зададено от Юлия Андреева - July Art.
Нейният блог е "Блогът на Лили"
Мери също участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателство № 40 - Снежинки зададено от Юлия Андреева - July Art.
Нейният блог е "meri design"Geri Urumova също участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателство № 40 - Снежинки зададено от Юлия Андреева - July Art.
Нейният блог е "Handmade by Geri with love"

Димитрина участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателство № 40 - Снежинки зададено от Юлия Андреева - July Art.
Това е нейният Албум във Фейсбук.
Мария участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателство № 40 - Снежинки зададено от Юлия Андреева - July Art.
Perpeto - Petia Tzekova също участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателство № 40 - Снежинки зададено от Юлия Андреева - July Art.
Това е нейният Албум в PicasakrE участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателство № 40 - Снежинки зададено от Юлия Андреева - July Art.Благодаря ви за участието в Картичкофурийските предизвикателства. Надявам се, че освен дебютанти ще станете и постоянни участници.
Ако желаете можете да използвате нашият банер, като добавите текст 1-15 ноември 2010 към него.

Картичкофурии