30 октомври 2010 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 38 - Обзор

Въпреки че беше 2 седмици дойде краят и на 38-то Картичкофурийско предизвикателство - "Love letters" или "Script / newspaper"
Това е обзорът на предизвикателството, който написа Нана:

Благодаря на всички които взеха участие в моята тема.
Имаше показани много идейни картички, за съжаление наградата е само една и тя отива при Chiges.


Прекрасно изпълнение, Теди! Гледах картичката ти в продължение на половин час след първото отваряне и после още неколко пъти. Страхотна комбинация на черно, червено и кафяво. Зелените копченца дават перфектен завършен вид, а преплетените букви са просто са идеалният акцент.

Това е от мен и до нови срещи!
Поздрави Нана

Теди, ти си и Картичкофурия на седмицата и можеш да използваш нашият банер, като добавиш към него КФП №38 15-30 октомври 2010г.

А тук можете да разгледате картичките на почти всички участници. Оказа се, че картичката на Тони и на Петя Казакова не могат да бъдат копирани и не са включени в слайда.


Надявам се да се включите и в новото предизвикателство Топло! на Двете Елши. Крайният срок за него е 12,30ч в понеделник 8 ноември.


Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.


За всички, които искат да зададат предизвикателство в блога добавих нова страница. Как се задава предизвикателство е нещо като инструкция за всички, които още не са задавали предизвикателство в Картичкофурии.

29 октомври 2010 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 39 - Топло

Предизвикателство Топло!

Седя си обгърната в одеяло пред компютъра и се чудя с какво да ви предизвикам. И някак естествено топлинката, коята се разлива по мен ми даде идеята, която ми трябваше. Топло!

Покажете ни нещо топло с картичките си, нещо, с което да сгреете студените ни дни. Възможностите са необятни - може да е шал, одеало, топла чаша чай или мляко със какао, палтенце, изобщо всичко, което може да ни донесе така необходимата топлинка!

Както обикновено, пускайте линковете си до другата събота, до обяд. Наградата ще бъде дадена на избрана от нас четирите ( Ем, Рали, Гери и Светла) картичка. Могат да участват само нови картички – такива, които не са публикувани вече на вашите блогове. Критериите за оценяване са следните:

• До колко се доближава и отговаря на идеята и темата на предизвикателството
• Цветово съчетание – усет за съчетание на цветовете
• Съчетаване на елементите
• Оригиналност на проекта
• Прецизност

Наградата за победителя е този прекрасен печат на Sarah Key:


Ето и малко вдъхновение от нас:

Рали:


Ем:


Гери:



Светла:


Пожелавам ви топли дни и весело настроение,

Рали

Благодаря на Рали и на Двете Елши за топлото предизвикателство. Особено след ден като вчера определено всички имаме нужда от нещо топло. Прекрасни топли картички са направили екипа от майсторици.

Имам и една новина, относно продължителността на предизвикателствата. От тази седмица те стават от осем - десетдневни. Ще започват както и до сега всеки петък, но краят им ще е в понеделник по-следващата седмица. Правя това удължаване поради мненията, че срокът е много кратък, за да успеете да се включите.

И така КРАЙНИЯТ СРОК НА ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО ТОПЛО Е 12,30Ч В ПОНЕДЕЛНИК 8 НОЕМВРИ!

Моля, да участвате с нови Картички, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.


Все още имате време да се включите в 38-то Картичкофурийско предизвикателство "Love letters" или "Script / newspaper" на Нана. Не пропускайте своя шанс да спечелите нейната великолепна награда. Възползвайте се от удълженият срок за участие. Предизвикателството преключва в 12,30 ч в събота 30 октомври.

26 октомври 2010 г.

Третото Картичкофурийско Blog Candy. - победител

Третото Картичкофурийско Blog Candy преключи!Време е Рандъма да изтегли неговият победител.
Първо искам да благодаря на всички, които се включиха. Благодаря ви за милите и сърдечни думи на всички вас приятелите на Картичкофурии. Надявам се, че блога ще има още много приятели и почитатели и че ще се увеличават любителите на картички.

Участниците в кандито са 34, а наградата е една за съжаление. Така че победителят е:


Това е Иренка - "Irena's creations"
Иренка, честито! Моля те да си напишеш адреса на имейла на блога, за да можеш да си получиш награда.

Благодаря на всички за милите думи и поздравленията. Ще се опитам и да изпълня препоръките, които сте направили.

Искам да ви представя новите страници на блога, в които ще можете да видите подредени линковете към всички предизвикателства давани в блога до сега, а също и победителите в тях станали Картичкофурия на седмицата. Линк към тях можете да намерите в дясната колона на блога.

Все още имате време да се включите в 38-то Картичкофурийско предизвикателство "Love letters" или "Script / newspaper" на Нана. Не пропускайте своя шанс да спечелите нейната великолепна награда. Възползвайте се от удълженият срок за участие. Предизвикателството преключва в 12,30 ч в събота 30 октомври.

Картичкофурийска анкета - наградата е за ...

Приключи нашата първа Картичкофурийска анкета.Благодарим ви, че отделихте време за нея!
Един от участниците в нея с помощта на Рандъма ще спечели наградата, която обявихме при пускането й.

Ето всички участници по реда на участие:
1.Chiges
2.Боряна
3.Neferet
4.Krasimira
5.Blue_dream
6.Рени
7.Lionelsa
8.Suzi
9.JENI
10.Hristovica
11 MaLe
12 Доби
13.ivkahandmade/ kokoshinkata
14.Лара
15.Иренка
16 Али Бали
17 Lidya
18Петя Казакова
19.pink_and_blue
20.Mila
21 Ганима
22 Дими
23 Дани-Цветни фантазии
24.Веселина Костадинова
25.Весела Кертин
26.Мими
27.Кахала
28 Те4ето

Изтегленият номер е:


Честито на Ганима!
Изпрати на мейла на блога адресът си, за да ти бъде изпратена наградата в най-скоро време.

Искам да кажа, че съм много щастлива от вашите положителни оценки за блога и за дейността му. Радвам се, че от създаването му до сега намерих толкова много виртуални приятели.
Имам една голяма молба към тези, които са показали желание да задават предизвикателства. Не се притеснявайте, пишете на мейла вашите предложения и идеи. Ще съдействаме на всеки, който иска да помогне на нашия блог да продължава да предизвиква вашият талант и вдъхновява вашето творчество. Все още има незаети места за даване на предизвикателства, вие сте на ход.

23 октомври 2010 г.

Втора седмица за Картичкофурийско предизвикателство № 38 - "Love letters" & "Script / newspaper"

Поради малък проблем с пускането на ново предизвикателство се удължава срокът на Картичкофурийско предизвикателство № 38 - "Love letters" & "Script / newspaper" с още една седмица. Крайният му срок става 12,30ч в събота, 30 октомври.
Ако още не сте успели сега е вашият шанс да се включите и да спечелите прекрасната награда на Нана.
Наградата е пакет хартии на Cosmo Cricket 6x6 "Togetherness" и за разлика от предишният път, сега няма да иползвам рандом генератора, а ще я получи картичката която най-много ми допадне. Може да интерпретирате темата както си пожелаете, но без пликове за сватби - моля!


Линковете ще можете да продължите да слагате в оригиналният пост Картичкофурийско предизвикателство № 38 - "Love letters" & "Script / newspaper"

Остана още съвсем малко време до крайният срок на Кандито. Побързайте да се включите.
А също ви каним и да участвате в нашата Картичкофурийска Анкета.
Не пропускайте шанса да спечелите две награди.

17 октомври 2010 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 37 - Обзор

Приключи Картичкофурийско предизвикателство № 37 "Разходка сред природата или Outdoor adventures " на Anubhis

Здравейте скъпи Картичкофурии:))

Това съм аз,Анубис:)Много се радвам,че темата Разходка сред природата ви е допаднала:)Благодаря на всички за участието:)Всички картички,които разгледаах,са страхотни и са направени с много любов и желание,което е най-важното:)
Победителите днес ще бъдат двама,и двамата ще получат награда от мен:)
Първата картичка ще бъде избрана на случаен принцип,а втората ще избера аз:)
Моят избор е Kaxala с нейната невероятна картичка,която ме грабна от първия път:)
А сега оставям рандома да си свърши неговата работа:)


Това е Доби с прекрасната картичка със златна роза:


Честито на победителите,както и на всички участници:)
Продължавайте все така да творите красота и да я споделяте със света:)
Надявам се да се срещаме още много пъти на страниците на Картичкофурии:)

Поздрави и целувки
Ива

Честито на Kaxala.
Доби, честито, ти си Картичкофурия на седмицата и можеш да използваш нашият банер, като добавиш към него КФП №37 8-16 октомври 2010г.
За да получиш наградата си те моля да напишеш адреса си на имейла на блога, а аз ще го предам на Anubhis.

Благодаря на Anubhis за страхотното предизвикателство , както и на всички участници с техните прекрасните картички.
Можете да видите картичките на всички участинци в слайда:


Надявам се да се включите и в новото предизвикателство "Love letters" & "Script / newspaper" на Nana Крайният срок за него е 12,30ч в събота 24 октомври.

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.

И да не забравите да се запишете за Кандито.
А също и ви каним да се включите в нашата Картичкофурийска Анкета.
Не пропускайте шанса да спечелите две награди.

16 октомври 2010 г.

Картичкофурии стават на 9 месеца - повод за празнуване ,BLOG CANDY... и още нещо.

Вече сме с още три месеца напред в живота на блога Картичкофурии.
Празнуваме отново всички заедно навършването на девет месеца на Картичкофурии.
Едно топло местенце, където всеки, който обича ръчно направените картички може да намери своето място.

За това и ви даваме шанс да спечелите Третото Картичкофурийско BLOG CANDY!

За тези девет месеца в Картичкофурииските предизвикателства участваха 126 картичкофурии с почти 1470 картички. Много от вас станаха победители в предизвикателствата и спечелиха чудесни награди. Искам да благодаря на всички, които задават предизвикателствата, всички които участват в тях и на последователите на блога и на страницата на блога във Фейсбук. Всички вие правите съществуването на този блог възможно. Благодарение на вашето участие и съпричастие Картичкофурии успява да привлича все повече нови хора в редиците на любителите на картички.

Рубриката Картичкофурийски дебют, която в края на месеца ще бъде публикувана за 9 път също има своите участници. В нея дебютираха 50 нови картичкофурии. Част от тях продължиха да участват и в следващите предизвикателства. Надявам се все повече нови хора да се включват в Картичкофурийските предизвикателства.

Искам да благодаря на всички картичкофурии, които участваха със свои картички в двуседмичното предизвикателство Да дарим за SOS Детски селища - България. В блога бяха публикувани над 130 картички, но в действителност дарените и изпратени на г-жа Елиета Попова са доста повече. Надявам се всички прекрасни картички много скоро да се подарят и парите да отидат при децата.

Отбелязахме и Световният ден на Кардмейкинга като си разменихме картички. В размяната се включиха над 50 човека.

Блогът Малки Картичкофурии също се радва на своите малки картичкофурии.В шесте игри от неговото създаване взеха участие 51 деца на възраст 4- 14г. с прекрасни 174 картички.
Малки Картичкофурии продължава да търси спонсори за своите нови игри. Както и предложения за съвместно сътрудничество.Ако искате да станете наш спонсор, моля пишете на имейла на блога, или се свържете с мен на скайпа ми desita_vr. Можете да пишете и на страницата ни във Фейсбук. Нека приобщим нашите деца към толкова вълнуващото хоби на ръчноизработените картички.

Продължава нашето чудесно сътрудничество с "Двете Елши", онлайн магазин, от който можете да си купите така нужните материали, да почерпите идеи, да контактувате с други любители на картичките. Всеки последен петък от месеца те пускат предизвикателство в блога Картичкофурии и избират победител, който получава щедра награда.

Нашите последователи във Фейсбук вече са 495 човека. За съжаление малка част от тях правят картички, но пък знае ли човек. Може Кардмейкинга да се окаже заразен.

Картичкофурии е място, в което всеки може да бъде в две роли и като участник и като предизвикващ останалите. Можете да участвате и да покажете какво можете, а също така и да спечелите предложената награда. Можете да предизвикате всички желаещи да участват да създадат картички по предложената тема и да наградите един от тях. Нека нашето съвместно сътрудничество продължи.
Искам да помоля по-новите ни участници да не се притесняват също да станат предизвикващи и да ни покажат своите идеи. Всички сме били нови и всеки би могъл да измисли тема и да приготви награда, която би зарадвала всяка картичкофурия - набор крафтърски материали от собствените колекции:)

Ето това е наградата, която един от вас ще спечели в нашето Третото Картичкофурийско BLOG CANDY!

Спонсор на наградата отново е Krissbal.

В наградата са включени
12 листа 6х6 от серията на Dovecraft "Източни обещания "
1 лист картон А4 Металик 300гр. - червен
1 лист картон А4 Металик 300гр. - снежно бял
1 лист релефен картон А4 220гр. - черен
1 лист ръчно правена хартия А4 с цветя и листа
30 бр.Полусферични перлички - праскова
30 бр.Полусферични перлички - крем
10бр. Декоративни розички - червени
10бр. Декоративни розички - бели
10бр. Декоративни розички - розови

Освен всичко това към наградата са включени 11 листа ръчноизработена хартия от Greta's Art, подарък за победителя от собственичка на магазина Грета. Мила Грета, сърдечно ти благодарим за подкрепата!

Блог кандито стартира днес 16 октомври 2010г. и ще приключи точно на 25 октомври 2010г. в 24.00 часа.
Кой е победителят ще узнаете на 26 октомври 2010г.

За да участвате от вас очакваме:

1. Да напишете коментар към този пост, който да съдържа Вашето мнение, препоръки, предложение, идея и прочие за блога във всеки един аспект. Благодаря предварително на всички за коментарите и съветите. Те ще са особено ценни за бъдещата дейност на блога.

2. Да добавите ПОСТ - публикация със снимка и линк към нашето канди в своя блог.

3. Можете да станете последовател на блога и да сложите в своя блог един от рекламните банери, които са в страничната лента. Също можете да стане последовател на нашата страница във Фейсбук, а и на тази на Малките Картичкофурии. Това не е задължително условиe за участие в жребия за наградата.

Искам да се извиня предварително на всички участници от други държави. Наградата може да бъде спечелена само от участник българин, независимо от това той къде живее.

В кандито могат да се включат и хора, които нямат блог. Моля ги само да оставят имейл за връзка в поста си.

И понеже в миналото канди имаше написано за проблем в търсенето на старите предизвикателства искам да кажа, че съм променила заглавията на предизвикателствата назад във времето. Те вече не са Картичкофурийски предизвикателства, а са записани само като КФП и съответния номер. Надявам се така да ви улесня в търсенето.

Любимият на всички Мечо Пух е казал "Колкото повече, толкова повече!", за това и аз съм ви приготвила още нещо по повод празника!
Картичкофурийска анкета, която ще донесе още една награда на някого от вас. Прочетете въпросите от анкетата, отговорете на тях и ни изпратете отговорите на имейла на блога. Можете да го направите като напишете отговорите си в самия мейл или в отделен файл, който да прикачите съм мейла си. Крайният срок за анкетата е също 24 ч на 25 октомври. Един от участниците в анкетата ще спечели награда.

Участието ви в Кандито не зависи от участието ви в Анкетата. Можете да участвате и в двете или само в едното по ваш избор.

Искам да благодаря на всички картичкофурии, които участват, пускат задания, пишат коментари. Благодаря ви, че подкрепихте блога и че благодарение на нашите общи усилия той продължава да съществува и да привлича нови хора. Всяко ново лице е една малка крачка напред в разпространението на любимото ни хоби Кардмейкинга.

Иволина

Картичкофурийска Анкета

1. Представете се - можете да напишете само ника, с който участвате в нашите предизвикателства или да напишете нещо за себе си - град, име, професия, от кога се занимавате с картички
2. Считате ли се за Картичкофурия?
3. Как открихте блога „Картичкофурии”
4. Давали ли сте предизвикателство в блога, а бихте ли дали?
5. Какво харесвате най-много в блога?
6. Какво не харесвате?
7. Откъде се снабдявате с материали и откъде научихте за магазина?
8. Какво е Кардемейкинга за вас- само хоби и удоволствие или търсите начин за реализацията му като професия?
9. Смятате ли , че Картичкофурии оформиха едно своеобразно крафтърско общество в бг и чуствате ли се част от него?
И последен въпрос закачка с повишена трудност :)))
10. Коя е рожденната дата на блога Картичкофурии?

Прочетете въпросите от анкетата, отговорете на тях и ни изпратете отговорите на имейла на блога cardsaddicted@gmail.com. Можете да го направите като напишете отговорите си в самия мейл или в отделен файл, който да прикачите съм мейла си.
Срока за участие в анкетата е същият като за кандито 24 часа на 25 октомври
А един от участвалите в анкетата ще спечели тази награда:



Участвайте в нашата анкета и ни помогнете да разберем повече един за друг. Вашето участие е много важно за нас и за това, което правим.

15 октомври 2010 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 38 - "Love letters" & "Script / newspaper"

Здравейте отново от мен Nana - Nana'(s)crap
Тази седмица е мой ред да ви предизвиквам в Картичкофуриите и да си призная, ми отне доста време докато реша каква тема да бъде.
Чудех се между "Love letters" или "Script / newspaper" и в крайна сметка комбинирам. :)
Направете картичка "Любовно писмо", но като допълнително условие трябва да има или скрипт текст (печат, ембосинг, хартия) или ако нямате подобно, хартия с напечатан текст на нея - тип вестник. Дано ме разбрахте, че пак обясних като за себе си - т.е. никак. :P
Това е моята картичка, надявам се да ви хареса и послужи за ориентир в предизвикателството и/или вдъхновение.



Наградата е пакет хартии на Cosmo Cricket 6x6 "Togetherness" и за разлика от предишният път, сега няма да иползвам рандом генератора, а ще я получи картичката която най-много ми допадне. Може да интерпретирате темата както си пожелаете, но без пликове за сватби - моля!

Целувки и очаквам с нетърпение да видя какво ще покажете! :)

Благодаря на Nana за интересното предизвикателство!
Моля, да участвате с нови Картички, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.

Крайният срок е 12,30ч на 24 октомври, събота.

Все още можете да успеете да станете участинци в предизвикателството на Anubhis Разходка сред природата или Outdoor adventures :)
За него крайният срок е 12,30 в събота 16 октомври.

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.

9 октомври 2010 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 36 - Обзор

Колко бързо мина тази седмица, когато друг поставя предизвикателството ми се струва по дълга ;) Може би се дължи на очакването и трепетното отваряне на блога, и приятното чуство на изненада, когато видя нова картичка, а кой не обича изненадите!
Искам да благодаря на всички, които участвахте и внесохте топлина и радоста за очите със своите произведения! В тези студени дни имахме крещяща нужда от това 
Много ми е трудно да направя точен обзор на случилото се тази седмица. Оказа се, че цветното предизвикателство ще ми стане любимо! Едновременно толкова различни, но и еднакви проекти, а мънистата, те бяха като закачка в задачата  Много Ви благодаря момичета, за участието, за чудесните проекти и за това, че радвате всички нас с вълшебството - правене на картички!!!
Както знаете, ще има две награди, пирвата ще определи Рандъм, а той казва ...

Честито Bearkis!!! Ти си късметлийката тази седмица, и да почерпиш 

А втората ще избера лично Аз  Няма да обяснявам колко трудно ми беше, всеки проект, сам по себе си е уникален и невероятен. Доста време отделих в размисли и страсти  ако можеше да раздам награди на всички ... но уви.
Накрая реших, моята награда отива при Nadet:o) !!! Честито!!! Наде, твоята картичка ме впечатли особено много!!! Използвала си всички цветове, а за цветето с мъниста ... просто нямам думи ... изцяло покриваш предизвикателството! Благодаря за старанието и невероятното вълшебство което си измайсторила 

Благодаря на Рони за чудесния обзор.
Честито на победителките.
Bearkis, ти си и Картичкофурия на седмицата и можеш да използваш нашият банер, като добавиш към него КФП №36 1-9 октомври 2010г.
Благодаря на всички за участието в предизвикателството и за прекрасните картички, които сте направили. Можете да ги видите и в слайда.

Очаквам да се включите и в новото предизвикателство Разходка сред природата на Анубис. Крайният срок за него е 12,30ч в събота 16 октомври.


Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.

8 октомври 2010 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 37 - Разходка сред природата

Разходка сред природата или Outdoor adventures :)
Това предизвикателство ми беше изпратено като идея от Ивето Anubhis още през март. Тя ми изпрати тогава две теми и едната я пуснах, когато и дойде реда. Тази обаче умишлено я оставих, защото самата тема изискваше подходящ сезон поне според мен.
И така темата на днешното предизвикателство е Розходка сред природата или Outdoor adventures, а ви предизвиква Anubis Моите цветни мечти .
Вашата задача е само да се разходите сред природата и да направите картичка с природни елементи. При нея може да включите различни природни дадености - дървета,листа,хербарии,сухи цветя - всичко,което може да се види,а и да се събере по време на една разходка сред природата:)
И тъй това е вашата задача да направите Природна картичка.
А това е картичката вдъхновение на Anubis

За съжаление нямам снимка на наградата, така че тя ще бъде изненада.
Надявам се, че въпреки студеното време ще успеете да се разходите сред природата и да направите чудесни картички с материалите, които съберете.
Крайният срок е 12,30ч на 16 октомври, събота.

Все още можете да успеета да станете участинци в предизвикателството на Рони - БгАртс - Две в едно За него крайният срок е 12,30 в събота 9 октомври.

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.

4 октомври 2010 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 35 - Обзор

Мили приятели,

от картичките ви, които ни показахте в предизвикателството ни Наздраве!, поставено от Светлето, лъхаше такъв празничен дух, че направо е заразителен! Имах чувството, че се усеща аромата на пенливо шампанско или руйно червено вино, както и празничната атмосфера, която създадохте! Браво на всички! Великолепни картички!

Искам и да благодаря и за всички наздравици, които се вдигнаха и пожеланията, които получих по повод рождения ми ден! Благодаря ви от сърце!

И сега без да се бавим в излишни приказки, нека кажем и кой е победителят в това празнично предизвикателство и това е neferet! Великолепна хрумка и толкова оригинална картичка! Браво! Моля те пиши ни на sales@2elshi-shop.com, за да се разберем къде да ти пратим наградката. Честито!



И наздраве на всички!

Рали

Благодаря на Рали и на Двете Елши за обзора и за предизвикателството.
neferet освен, че печелиш наградата ти ставаш и Картичкофурия на седмицата и можеш да сложиш нашият банер в блога си. Трябва само да добавиш към него КФП № 35 24 септември - 2 октомври 2010г.
А тук можете да видите прекрасните картички на всички участници:

Каня ви да се включите и в предизвикателството на Рони - БгАртс - Две в едно Крайният му срок е 12,30ч в събота 10 октомври.

1 октомври 2010 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 36 - Две в едно

2 в 1
Не, нестава въпрос за кафето :) доста по различно от това е!

Ето, че и моя ред дойде, да ви предизвикам. Както знаете освен с картички, аз се занимавам и с правенето на бижута и поради тази причина немога да си изневеря и да не включа двете ми слабости в едно предизвикателството. Понеже все още времето е топло и цветовете са много, реших да използвам и това. Но да не ви държа в напрежение, предизвиквам ви да направите картичка в определени цветове(жълто, синьо и зелено, и всичките им нюанси) и с присъствието на мъниста! Да разясня, цветовете които ще използвате трябва да са показаните по-горе, но може и да не са трита едновременно, плюс черно и бяло, а мънистата са по ваш избор, но трябва задължително да присъстват и ми се иска да са повече от една перличка ;)
Като при всяко предизвикателство и тук ще има награди, цели две. Едната ще отиде при избран от Рандъм творец,

а другата ще дам аз, ще избера проект който най-много ме е впечатлил.

Знам, ще ми е трудно, но реших това да е предизвикателство към самата мен!
Надявам се че не съм ви затруднила много и ще се забавлявате. Нямам търпение да видя вашите проекти ! А сега не губете време и се залавяйте за работа !!!
Рони

Благодаря на Рони за предизвикателството. Надявам се да направите много интересни съчетания от мъниста и хартия. Крайният срок да се включите е 12,30ч в събота 9 октомври.

Моля, да участвате с нови Картички, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.

Все още имате време да се включите и в Картичкофурийско предизвикателство № 34 Наздраве на Двете елши То приключва в 12,30 в събота 2 октомври.