4 юни 2010 г.

КФП № 20 Картичка с етно елементи

Здравейте и от мен Te4eto
Ето, че е мой ред да ви предизвикам.
Дълго мислих какво да бъде – да не е много лесно, за да има предизвикателство все пак, но и да не е толкова трудно, че да се откажете от участие. Да е интересно, неочаквано и да дава възможност за развихряне...
Везните натежаха в полза на картичка с етноелемент заради книгата, която много харесвам и избрах за награда и защото сме българ(к)и, и защото фолклора ни е прекрасен и още много защото...
Ще направя едно уточнение – не е необходимо цялата картичка да в етностил, достатъчно е да има такъв елемент, за да се зачете картичката ви при жребия, но все пак трябва да е лесно откриваем.
А това е моята картичка за вдъхновение. Момата е на Евгений Босяцки.


Вече вие сте на ход и нямам търпение да видя какво ще ми покажете .
Наградата е този Албум плюс още нещичко, което ще запазя за изненада.
Благодаря на Te4eto за предизвикателството.
Много интересно предизвикателство и много красив подарък.
Крайният му срок е 12,30ч в събота 12 юни.

Моля, да участвате с нови Картички, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващото.

Искам да напомня, че все още имате време да се включите и в Картичкофурийско предизвикателство № 19 Нежност и любов... на Двете Елши То приключва в 12,30 в събота 5 юни.