15 май 2010 г.

Картичкофурийски дебют

Днес искам да ви представя новата инициатива на блога Картичкофурии. Тя се нарича Картичкофурийски дебют.
Както част от вас знаят Картичкофурии води началото си от пишещите в темата за Кардмейкинг в бг-мамма. От тогава изминаха повече 3 месеца и половина. Участници в предизвикателствата стават все повече нови хора.
За да отбележим увеличаването на картичкофуриите от днес на 15 и 30 число от месеца ще има малко представяне на новите участници. Това са хора, които за първи път са участвали в Картичкофурийско предизвикателство.

И така Добре дошли на:

siskus с блог лече-буболече и картичката и, с която тя участва в КФП№ 15 Покажи ми мечта на Двете Елши.

Картичката е изключителна и бе достойно оценена от журито на „Двете Елши”

Mia
Тя участва със страхотна Сватбена покана и имаше уникалният късмет, на своя Картичкофурийски дебют да стане и „Картичкофурия на седмицата” . както и да получи страхотната награда на Arabela.
А това е нейната картичка и албумът и


HappyBlondy , която участва с елегантна квилинг картичка в КФП№ 14 „Покана за сватба”
Orchid с първо участие тази седмица в предизивикателство на Greta “ Квилинг” с една много нежна и ефирна картичка.Нели Станчева с блог Моите нещица и много красивата и картичка, с която участва в КФП № 16 Квилинг


Ани4ка с много хубава картичка, с която участва в КФП № 16 Квилинг


Картичкофурийски дебют и първо международно участие при нас има и Magis, която се включи с две картички в КФП № 16 Квилинг.
Искам да благодаря на всички Картичкофурийски дебютанти.
Добре дошли в редиците на Картичкофуриите, чувствайте се у дома си!
Пожелаваме ви много Вдъхновение, много заслужени оценки и не на последно място, разбира се и....Награди!

Картичкофурийско предизвикателство № 16 Обзор

Благодаря на всички, които се включиха в Квилинг предизвикателството. Искрено съм щастлива да видя тези 34 прекрасни картички.
Аз имах трудната задача да избера победителя тази седмица.
Но първо искам да благодаря на тези от вас, които ни показаха истинско квилинг майсторство (без да споменавам имена-мисля на всички е ясно кои са).
Огромно удоволствие беше да видя, че много от вас се престрашиха да опитат тази техника за първи път. Оценявам положените усилия на всеки от вас!

Победителят тази седмица е milenka (26) с нейната невероятно красива картичка. Това, което най-много ме впечатли е, че тя е използвала квилинг като допълнение, което придава изключителна изящност и завършеност на проекта. Тази картичка най-точно се препокрива с моите очаквания.Това е обзорът на 16-тото Картичкофурийско предизвикателство направен от Greta

А това са всички картички на участниците в предизвикателството.
video

Каня ви и в другият пост за днес. Елате да видите новата инициатива в блога Картичкофурии - Картичкофурийски дебют.

Очакваме ви и в новото Картичкофурийско предизвикателство № 17 Шопинг маниа, зададено от anubhis. Имате време да участвате до 12,30ч в събота 22 май.