4 ноември 2010 г.

Благодарствена грамота за Картичкофурии



Мили, момичета, искам да кажа на всички вас, нашите картичкофурии, че съм много развълнувана и че съм щастлива, че ви познавам, дори и само виртуално.
Това е Благодарствена грамота, която нашият блог получава от СОС Детски селища България. Получава я благодарение на вашите щедри сърца и на прекрасните картички, които вие дарихте в кампанията на блога в друседмичното предизвикателство Да помогнем на децата Детски селища СОС . По време на предизвикателството бяха събрани над 200 картички дарени безвъзмездно в помощ на децата.
Участието ни в тази инициатива се осъществи благодарение на нашето сътрудничество с госпожа Елиета Попова. Тя публикува картичките на стената на Да дарим с усмивка СОС Детски селища във Фейсбук и прие да получи голяма част от картичките и да ги продава и изпраща на купувачите. Тя предложи картичките на изложението Сройко и сега в понеделник на Благотворителния базар в Шератон.



Това е снимка на масата на Картичкофурии на Благотворителният базар в Шератон.

Искам специално да благодаря на още двама души. На Димето - Arabela Dream studio за изработването на табелката на Картичкофурии и на Лени Le`s Art Book за това, че я разпечата и я постави на видно място над нашата маса. Благодаря ви момичета.
От двете благотворителни инициативи бяха дарени малко над 1000 лв на СОС Детски селища. Част от тези пари са и от продажбата на картичките, които се събраха по предизвикателството в блога.
Затова сега мога само да кажа, че съвместно, с общи усилия се включихме и оказахме макар и малка, но подкрепа на хората, заели се с грижата за децата в неравностойно положение.

1 коментар:

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Деси,
Благодарности и от мен - към теб, към Димето, към Ле, към Мариана....всички вие, които ни направихте съпричастни към СОС Детски селища - България!
Радвам се на всичко това и не знам какво още мога да прибавя към написаното от теб, освен , че се чувствам горда, че съм част от всичко, което се случва и се случи....
С общи усилия постигнахме много !
Каузата си заслужаваше ! Макар и с по-малка част, но и ние , картичкофуриите имаме принос за децата в неравностойно положение!
Поклон пред всички, които положиха много усилия за координирането и осъществяването на тази изложба!