30 ноември 2010 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 42 - Обзор

Приключи и предизвикателството на unicorn - Картичка с шейкър елементи. Признавам си, че на мен не ми се отдаде да направя такава картичка, но бях наистина възхитена и очарована от прекрасните творби на нашите участници. Браво момичета, вие сте истински майстори.
Това ми е написала unicorn относно победителя в това предизвикателство:
Избрах победител за моето предизвикателство и това е goldie с номер 17.



goldie, честито, ти си и Картичкофурия на седмицата и можеш да използваш нашият банер, като добавиш към него КФП №42 19 ноември - 29 ноември 2010г.
Моля те, да напишеш адреса си на мейла на блога, за да можеш да получиш наградата си.

Искам да ви представя и новата идея на Картичкофурии, която стартира с това предизвикателство. Тя е резултат на вашите препоръки при последното Blog Candy.Картичкофурийско трио ще бъде представяно във всяко предизивкателство, чийто победител е само един. Ще бъдат избирани трима човека, които ще бъдат част от Картичкофурийското трио и ще имат банер, който да сложат в блоговете си.
Признавам си, че изборът е изключително труден и че всички показани неща са много красиви и оригинални.
И така Картичкофурийско трио по реда на участие:
Мими



Doby



mal4eva



А това е банерът


Честито на всички победители и благодаря на всички, които се включиха в това предизвикателство.

Тук можете да видите участвалите картички:



Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.
Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.



Все още имате време да се включите в предизвикателството Цветна комбинация на Двете Елши. Крайният срок за него е 12,30ч в понеделник 6 декември.

Наближава Коледа. Нека продължим традицията и да следваме коледния дух. Включете се в Картичкофурийска Коледа - размяна на ръчнонаправени картички.

Няма коментари: