19 ноември 2010 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 42 - "Картичка с Шейкър елемент"

Привет от мен Жени - "unicorn".
Тази седмица е мой ред да ви предизвиквам и след дълго умуване се роди и днешната темичка - Шейкър елемент:))
Всички знаем какво е и много от нас сме го правили и силно се надявам,че ще ви хареса и ще ви е забавно да творите по темата:)Който искка може да си припомни как точно се прави с урока на Светлето в нейният блог или при Елшите:)
Сигурна съм,че ще видя невероятни красоти и още от сега се подготвям за трудният момент,когато ще трябва да избера една ,която да вземе наградата:))))
Приготвила съм ви нещичко за вдъхновение и много се надявам да ви помогне:))))






А ето я и наградата:



Благодаря на Жени за предизвикателство и за предоставената чудесна награда. Крайният срок на предизвикателството е 12,30ч в понеделник 29 ноември.

Моля, да участвате с нови КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.
Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.

Все още имате време да се включите в предизвикателството на Greta`s Art - Картичка с рамка. За него крайният срок е 12,30ч в понеделник 22 ноември.

4 коментара:

Lionelsa каза...

Страхотно предизвикателство! Отдавна си каня да направя подобна картичка и сега ме амбицирахте.

~Gery~ каза...

И на мен много много ми харесваа:) дано да намеря време да направя нещичко:)

Даниела Велева каза...

:)... страшно ви се възхищавам момичета....правите такива красоти.. всяко едно творение е толкова детайлно.... нямам думи! :)

Даниела Велева каза...
Този коментар бе премахнат от автора.