8 октомври 2010 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 37 - Разходка сред природата

Разходка сред природата или Outdoor adventures :)
Това предизвикателство ми беше изпратено като идея от Ивето Anubhis още през март. Тя ми изпрати тогава две теми и едната я пуснах, когато и дойде реда. Тази обаче умишлено я оставих, защото самата тема изискваше подходящ сезон поне според мен.
И така темата на днешното предизвикателство е Розходка сред природата или Outdoor adventures, а ви предизвиква Anubis Моите цветни мечти .
Вашата задача е само да се разходите сред природата и да направите картичка с природни елементи. При нея може да включите различни природни дадености - дървета,листа,хербарии,сухи цветя - всичко,което може да се види,а и да се събере по време на една разходка сред природата:)
И тъй това е вашата задача да направите Природна картичка.
А това е картичката вдъхновение на Anubis

За съжаление нямам снимка на наградата, така че тя ще бъде изненада.
Надявам се, че въпреки студеното време ще успеете да се разходите сред природата и да направите чудесни картички с материалите, които съберете.
Крайният срок е 12,30ч на 16 октомври, събота.

Все още можете да успеета да станете участинци в предизвикателството на Рони - БгАртс - Две в едно За него крайният срок е 12,30 в събота 9 октомври.

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.

2 коментара:

Le каза...

жестоко, прекрасно предизвикателство!

Рени каза...

Много ми допада темата...тъкмо според сезона!