4 октомври 2010 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 35 - Обзор

Мили приятели,

от картичките ви, които ни показахте в предизвикателството ни Наздраве!, поставено от Светлето, лъхаше такъв празничен дух, че направо е заразителен! Имах чувството, че се усеща аромата на пенливо шампанско или руйно червено вино, както и празничната атмосфера, която създадохте! Браво на всички! Великолепни картички!

Искам и да благодаря и за всички наздравици, които се вдигнаха и пожеланията, които получих по повод рождения ми ден! Благодаря ви от сърце!

И сега без да се бавим в излишни приказки, нека кажем и кой е победителят в това празнично предизвикателство и това е neferet! Великолепна хрумка и толкова оригинална картичка! Браво! Моля те пиши ни на sales@2elshi-shop.com, за да се разберем къде да ти пратим наградката. Честито!



И наздраве на всички!

Рали

Благодаря на Рали и на Двете Елши за обзора и за предизвикателството.
neferet освен, че печелиш наградата ти ставаш и Картичкофурия на седмицата и можеш да сложиш нашият банер в блога си. Трябва само да добавиш към него КФП № 35 24 септември - 2 октомври 2010г.
А тук можете да видите прекрасните картички на всички участници:

Каня ви да се включите и в предизвикателството на Рони - БгАртс - Две в едно Крайният му срок е 12,30ч в събота 10 октомври.

1 коментар:

Neferet каза...
Този коментар бе премахнат от автора.