11 юли 2010 г.

Картичкофурии става на 6 месеца - повод за празнуване и BLOG CANDY

Някак си неусетно се оказа, че блога Картичкофурии достигна солидната възраст от 6 месеца. Искаме да споделим нашата радост от това събитие с вас.

За това и ви даваме шанс да спечелите Второто Картичкофурийско BLOG CANDY!

През време на първите свои 6 месеца в Картичкофурииските предизвикателства участваха 102 картичкофурии с почти 1000 картички. Много от вас станаха победители в предизвикателствата и спечелиха чудесни награди. Искам да благодаря на всички, които задават предизвикателствата, всички които участват в тях и на последователите на блога и на страницата на блога във Фейсбук. Всички вие правите съществуването на този блог възможно. Благодарение на вашето участие и съпричастие Картичкофурии успява да привлича все повече нови хора в редиците на любителите на картички.

На 15 май в блога стартира и новата му рубрика Картичкофурийски дебют, в която ви запознаваме с всички нови участници, техните блогове и албуми. На всеки 15 дни в специален пост се написват никовете и наличните данни за нашите нови участници, а също можете да видите и картичките от тяхното първо участие. Така всички могат да се запознаят с техните картички и с тях и да им помогнат да бъдат включени в Картичкофурийския отбор.

И отново благодаря на Арабела от Arabela Dream Studio, която направи специален банер Картичкофурийски дебют, който нашите нови участници могат да добавят в блоговете и албумите си. Банерът може да си стои непрекъснато в блога им, наравно с наградките за блога си, които са получили.

На 24 май стартира моят любим проект. Блогът Малки Картичкофурии

Той е моята реализирана мечта да направя место за децата, които обачит да рисуват и да майсторят разни неща, където те да могат да участват със своите картички и да печелят награди. Благодаря на всички, които помогнаха за реализирането на блога и на тези, които щедро предоставиха награди. Вече стартира 4-тата игра в блога и се надявам той да открие много приятели. Всички вие нашите картичкофурии можете да помогнете за неговото развитие като разкажете за него на ваши близки деца и им помогнете да станат наши участници. В блога се пускат игри веднъж на две седмици и с рандом генератор се избира победител, като се зачита всяк картичка като отделно участие. В началото на втората седмица се пуска и урок за направата на картичка по темата. Вие също можете да се включите като направите урок. Също така Малки Картичкофурии продължава да търси спонсори за своите нови игри. Ако искате да станете наш спонсор, моля пишете на имейла на блога, или се свържете с мен на скайпа ми desita_vr. Можете да пишете и на страницата ни във Фейсбук. Нека приобщим нашите деца към толкова вълнуващото хоби на ръчноизработените картички.

Продължава нашето чудесно сътрудничество с "Двете Елши", онлайн магазин, от който можете да си купите така нужните материали, да почерпите идеи, да контактувате с други любители на картичките. Всеки последен петък от месеца те пускат предизвикателство в блога Картичкофурии и избират победител, който получава щедра награда.

Нашите последователи във Фейсбук вече са 326 човека. За съжаление малка част от тях правят картички, но пък знае ли човек. Може кардмейкинга да се окаже заразен.

Картичкофурии е място, в което всеки може да бъде в две роли и като участник и като предизвикващ останалите. Можете да участватe и да покажете какво можете, а също така и да спечелите предложената награда. Можете да предизвикате всички желаещи да участват да създадат картички по предложената тема и да наградите един от тях. Искам да поканя всички ви да дадете предизвикателства и да участвате. Нека нашето съвместно сътрудничество продължи.

Ето това е наградата, която един от вас ще спечели в нашето Второто Картичкофурийско BLOG CANDY!



Спонсор на наградата отново е Krissbal. Тя е човекът, който така успешно ме замества през моето отсъствие и на която ще и се наложи да го направи отново след няколко дни. Благодаря ти.

В наградата са включени 54 листа хартия от сериите

Basic Grey хартии Горчиво сладко
Basic Grey хартии Нестандартно
Basic Grey хартии Гранола


Блог кандито стартира днес 11 юли 2010г. и ще приключи точно на 25 юли 2010г. в 24.00 часа.
Кой е победителят ще узнаете на 27 юли 2010г.

За да участвате от вас очакваме:

1. Да напишете коментар към този пост, който да съдържа Вашето мнение, препоръки, предложение, идея и прочие за блога във всеки един аспект. Благодаря предварително на всички за коментарите и съветите. Те ще са особено ценни за бъдещата дейност на блога.

2. Да добавите ПОСТ - публикация със снимка и линк към нашето канди в своя блог.

3. Можете да станете последовател на блога и да сложите в своя блог един от рекламните банери, които са в страничната лента. Също можете да стане последовател на нашата страница във Фейсбук, а и на тази на Малките Картичкофурии. Това не е задължително условия за участие в жребия за наградата.

Искам да се извиня прадварително на всички участници от други държави. Наградата може да бъде спечелена само от участник българин, независимо от това той къде живее.

В кандито могат да се включат и хора, които нямат блог. Моля ги само да оставят имейл за връзка в поста си.

Ще оставим коментар или имейл на всеки участник.

Искам да благодаря на всички картичкофурии, които участват, пускат задания, пишат коментари. Благодаря ви, че подкрепихте блога и че благодарение на нашите общи усилия той продължава да съществува и да привлича нови хора. Всяко ново лице е една малка крачка напред в разпространението на любимото ни хоби Кардмейкинга.

Иволина

42 коментара:

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

6 месеца!!!! Как неусетно лети времето! Да е честито на всички картичкофурии този мини рожден ден! Да сме живи и здрави и доживеем до по-пределна възраст на блога и участваме в канди и тогава! Желая много здраве, сили на теб Деси, На Димето, на Мариана, на Двете елши...всички вие, които хвърляте много усилия, за да съществува нешето картичкофурийско местенце!Здраве и сили на всички досегашни и бъдещи участници, да се множим и ставаме много - това е едно чудесно хоби!
Дано и подрастващото поколение се включи в редиците на любителите на картички - да направим всичко възможно това да е факт! Да помогнем на малките картичкофурии!
Честио на всички ни!

Le каза...

Честито на всички, четящи, правещи картички, получаващи такива, на всички участвали и съпричастни!
Честито Деси, ти си тази, без чиято воля нямаше днес да има празник!
и браво и на Марианка!

kenli каза...

Честито на всички създатели на този блог! Да бъде и пребъде в годините! Да се радва на още много последователи и спонсори и предизвикателства! Здраве, щастие и любов на всички талантливи момичета!

Mila каза...

Честит мини юбилей на всички малки, големи и още по-големи картичкофурии!
Желая много успехи, много последователи на това прекрасно и зареждащо с положителна енергия занимание, все повече и повече приятели, които да се увличат по това чудесно изкуство и да участват в невероятните предизвикателства!
Благодаря Ви, че Ви има, че мога да съм част от Вас и че променихте живота ми в една цветна и позитивна посока:)))

Veselina каза...

Честито, Деси, честито момичета! Аз пожелавам непресъхващо творческо вдъхновение на всички създателки на красота, които участват в този прекрасен блог! Открих ви за себе си преди два месеца и от тогава всеки ден сме заедно. Харесват ми предизвикателствата, харесват ми наградите и това, как всяка от вас влага част от себе си във всяка своя творба.Знам, че понякога на някои от нас ни липсва време за някое предизвикателство и ни е яд, че го пропускаме, но пък се радваме на творчеството на другите. Така че пожелавам и повече време, защото това занимание е като глътка свеж въздух. Нека да има още много хора, малки и големи, които да открият Картичкофуриите за себе си! Честито!

- каза...

Сякаш беше вчера-случайно ви открих и не можех да спра да се радвам на красотата, която сърцата ви създават.Това, че някъде в безкрайния нет има място-кръстопът на хрумки и новинки на българските автори на картички, това е прекрасно!Много здраве и успех на стопаните на блога и на всички, които му помагат!

Milena каза...

Честито!!!Това е прекрасно.Половин година,която промени живота ми,без да преувеличавам.Направи го по-цветен,по-весел,по-щур,по-красив...всяка минутка отделена за творене,черпенето на вдъхновение от останалите,са безценно изживяване.
Много скъпи приятели,макар и само виртуално.Имаш голяма заслига за това,Деси;)Благодаря!Благодарности и на Марианка и на всяка една фурия,всички сте много за мен!

Ваня каза...

Честито на всички !!!
Благодарности на Дес и Мариана , на всички който правят , гледат , харесват и се радват на картичките !

Dani каза...

Фуриите на 6м - лелее, Честит мини рожден ден!
Да сте здрави и идейни, да се множите и с радост да творите! На вас и на всички ваши последователи - Честит празник, Картичкофурии!
Моето предложение е да организирате благотворителен базар на картички с някаква тематика. Този базар да се реализира в различни градове, по различно време от годината. Той ще популяризира нашето изкуство , ще събере съмишленици, които са на "Вие" все-още с интернет и най-вече ще осигури средства за накаква кауза. Идеи имам много,на тази тема. Ако ви интересуват - пишете ми!
Още веднъж Честит празник и вдъхновени дни!

Peppitta каза...

Честит "малък" рожден ден на всички Картичкофурии ! Пожелавам все така хубави идеи, много вдъхновение, нови последователи и приятели. Радвам се, че ви открих, продължавайте все така !!! :)

арт_мама каза...

Честит празник, Дес! Честит празник и на всички Картичкофурии - малки и големи! Нека ентусиазма и вдъхновението никога не напускат творческия екип! Нека почитателите и спонсорите стават все повече, и повече! Нека има и още мнооого поводи за празнуване!

Маги каза...

Честит празник, Картичкофурии!Благодаря на Деси, че го създаде този блог! Благодаря на Марианка и на всички останали момичета, които дават предизвикателствата! Честит празник и на вас!

Юлия Андреева каза...

Много пъти вече писах, колко съм щастлива да съм част от вас! Вие тотално ме променихте и завишихте качеството на картичките ми. Обичам всички ви и съм шастлива да съм част от вас!
И сега моите препоръки: иска ми се да има по 2 награди /знам, че не всеки от предизвикващите може да си го позволи, но по-добре 2 по-малки вместо 1 голяма/ по начина по който го направи Гери. Нека има и печеливши на случаен принцип, но нека има и стумул за развитие на качеството и уменията. Или още по-добре да се направят предизвикатества по категории: начинаещи, напреднали и майстори. Мисля, че би било много интересно, защото в момента много начинаещи остават на заден план и не могат да изпъкнат сред "напредналите" и "майсторите", а не мисля, че дори начинаеш се радва много на награда на случаен принцип - по-ценно е да знаеш, че си бил по-добър /този път/ от другите. Хубаво ще е и да ти кажат:Ти вече не можеш да участваш при начинаещите - минаваш във следващата група!
За сега толкова от мен, че ако се замисля още малко - ще ви засипя с идеи ;)

Neli каза...

Честит мини рожден ден на всички картичкофурии! Благодаря на създателките на този блог! Те откриха за мен един нов свят,дадоха ми възможнаст да контактувам с всички вас,талантливи и творящи красота момичета!Открих съмишленици и благодаря, че ме направихте част от това общество!Честит празник!

Irena каза...

Честит ни половин годишен рожден ден!
Искам да благодаря на Деси, на Мариана, на Димето, на Елшите, на всички вас които правите възможно съществуването на Картичкофуриите.
Радвам се че ви има и че мога да съм част от вас.

miona каза...

Честито половин година!!!!Колко бързо минава само времето, когато има толкова красота около нас!!!
Аз нямам свой блог все още, но не се стърпях да не ви поздравя!!!
Смело напред и нови почитатели- малки и големи!!!

Ганима каза...

Честит празник! :)
Благодаря на всички, които правите този блог толкова цветен!
Продължавайте все така!
Прегръдки!
Ганима

Te4eto каза...

Честит празник! Деси, бъди все така всеотдайна! Пожелавам ти, а и на всички нас още много прекрасни картички и спонсорите да са толкова много, че да се редят на опашка :).
На всички, които участват по какъвто и да било начин (Елшите - като спонсори, предизвикващите и участниците) желая здраве, късмет и до нови срещи тук!

Rony каза...

Честит половин рожден ден!!!
Много е приятно да отпразнуваме този мини празник заедно, всички ние правещи картички! Но разбира се това чудно местенце нямаше да съществува без всеотдайността на Деси и всичко които помагат. Но и ние, които участваме в предизвикателствата също допринасяме за развитието на блога ;) Мног се радвам че Ви има Картичкофурийки!!! Невероятно е как едно такова цветно местенце, може да зареди всеки с настроение и положителни емоции! Всеки път надниквам в блога с любопитство и очакване да бъда приятно изненадана, и това винаги се случва :) Много се радвам, че толкова много хора се запалиха по нашето хоби и се усъвършенстват с толкова бързи темпове – БРАВО!!!

Пожелавам на всички предимно здаве и щастие, както и нестихващо желание за творене!!!

Обичам Ви!!!

krechi каза...

Честито!
Поздравявам Деси, която поддържа блога- чудесно се справяш!
Аплодисменти за всички задаващи тези интересни предизвикателства!
Поклон пред всички творящи участници!
Успех и приятно творене!

Kras каза...

Привет на всички,
неусетно минава времето и нашия любим блог на Картичкофурииките навърши 6 месеца. Искам да споделя и аз тази голяма радост от това щастливо полугодие. Връщам се на зад и разглеждам блога на Картичкофуриините и виждам как бързо се променя и усъвършества с всеки изминал ден.
Благодаря на всички, които задават предизвикателствата и всяка следваща седмица те стават все по увлекателни и интересни. Сърдечно благодаря, че вие правите този блог да същестува. За мен той е най красивото нещо което ми се случи тази година, е че го открих и се записвам да учатвам. Благодаря на спонсорите на блога и хубавите награди, които раздават . А наградата този път е най сладкото нещо, което може да ми се случи да получа - 54 листа хартия от сериите Basic Grey хартии Горчиво сладко, Basic Grey хартии Нестандартно, Basic Grey хартии Гранола. И за това шанса да спечеля Второто Картичкофурийско BLOG CANDY вече е много по -голям! Чакам ги с голямо нетърпение да дойдат при мен.
Деси,Диме,Марияна, Двете елши
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК
шампанско и рози.

unicorn каза...

Честит ни мини юбилей:)))))))Много се радвам ,че ви има:)))С вас развих неподозиран талант и намерих много приятели:)))))Приехте ме бързо и с отворено сърце,което ме радваше и продължава да ме радва всеки ден:)))))Бъдете все така идейни и усмихнати:))))Всичко,което правите е супер и нямам никакви препоръки или забележки:))))Бъдете себе си и ни радвайте дълго с това ,което правите:)))Желая на всички Картичкофурии,които участват тук да са винаги усмихнати,креативни и да отпразнуваме заедно и годинката:))),а после и още много ама много годинки:)))))
Хубава вечер и усмихнат ден утре:))))

Пъстър свят каза...

Честито на всички Картичкофурии!!!
Да сме живи и здрави! Да продължаваме да показваме нашите идеи, майсторийки и красоти!
Хиляди благодарности на Деси, на Мариана, на Димето, на Двете елши, на всички взели участие в развитието на блога!
Радвам се, че Ви има Картичкофурии!

Рени каза...

Честит мини рожден ден и от мен!!!Аз съм от начинаещите,но всичко,което съм видяла до сега,страшно много ме радва.Картичките са нещото,което преобърна живота ми.Наистина!Сякаш винаги ми е липсвало нещо,но ето,че най-накрая го открих.Сега нямам миг на скука.Всеки свободен момент,аз съм отдадена на каричките.А това,че съществуват картичкофуриите,за мен е от голяма полза.Радвам се на всяко ново предизвикателство и колкото е по-трудно,толкова е по-интересно.Това ми помага да развивам творческия си потенциал.Но това,че наградата е на случаен принцип,понякога ме разочарова.Аз съм както казах начинаеща и бих искала трудът ми да бъде забелязан и оценен.Някак да си сверявам часовника...
Това е от мен.Още един път честито на всички и нека намираме повече време за творене.Така животът ни става още по-весел и цветен!

ALI-BALI.CARDS каза...

ХEO ЕХ И ВИЕ ПОРАСНАХТЕ, ХИХИХИХИ, НА ТОЗИ ПОЛОВИН РОЖДЕН ДЕН ВИ ЖЕЛАЯ МНОГО ЩАСТЛИВИ МОМЕНТИ, КОИТО ДА ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА СЪПРЕЖИВЯВАМЕ ЗАЕДНО, МНОГО ПОСЛЕДОВАТЕЛИ НЕ- СМАО ТАКИВА КОИТО НАИСТИНА УСЕЩАТ СЪС СЪРЦЕТО СИ УДОВОЛСТВИЕТО ОТ КАРДМЕЙКИНГА, НЕКА ГОСПОД ВИ ПАЗИ ОТ ЗЛИ ХОРА И МИСЛИ. А предложение, което искам да дам е, мисля че JULI ART ПРЕДЛОЖИ ДА СЕ НАПРАВИ СРЕЩА, НА ВСИЧКИ КОИТО СМЕ, ДАЛИ ПО ГРАДОВЕ , ДАЛИ НЯКЪДЕ, НО НАИСТИНА ЕЙ ТОВА ЩЕ БЪДЕ СУПЕР,ЩЕ МОЖЕМ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ, ЗАЩОТО НЕ СМЕ ТОЛКОВА МНОГО, ХУБАВО Е ДА СИ КОНТАКТУВАМЕ.Не се сещам за друго което да ви предложа, всичко друго си ми харесва, само си мисля, понеже има много кутии които се публикуват в предизвикателставата, може да се направи 1 път в месеца , предизвикателство само за кутийки, защото интерес има голям, хем да се развилнеем с кеф. :) Ами това е от мен за сега, до скоро и желая весело изкарване на хубавия празниик. ДО СКОРО

ne11 каза...

Толкова дълго време стоях безучастна към всеобщото "вилнеене" с картички, че чак ме е яд...като върна малко лентата се оказва, че съм Ви открила още в самото начало-може би седмица след откриването на блога. Няма ден в който да не прекарам по някоя друга минутка (понякога часове наред)сред цветове и блясък, мога само да си мечтая тази красота да имаше аромат...
6 месеца не са никак малко-толкова много неща се случват, толкова усмивки минават, толкова сълзи, а за това колко картички се правят да не говорим :)
От години харесвам малките поздравителни карчики, които преди имаше навсякъде. Събирах си тези картички и сега имам мнооого голяма колекция с прекрасни пожелания. Преди време ги изрових от дъното на гардероба и намерих тази с любимото ми пожелание, което искам да подаря на вас за мъничкия ви рожден ден:
"Желая ви едно едничко, не е много, но съдържа всичко-щастие" - на вас и на всички ваши бъдещи и настоящи последователи, защото "бивши" не може да има-любовта към красотата, независимо под каква форма, е до живот.
Бъдете винаги усмихнати, гледайте красивата страна на нещата и не се предавайте.Искрено благодаря, че ви има.

AdoraBella каза...

Колко бързо минава времето... Точно когато започнахме д аправим картички и да си водим блог, стартира и Картичкофуриите.. така че си правя равносметката, че и нашият блог става на 6 месеца.. хах.. :Д добре, че сте вие, за да се замисля :) Пожелавам на всички ни този невероятен блог да се трупа с още по-голями красоти, да се усмихваме все по-често и да празнуваме заедно и други годишнини.

Addii каза...

страхотно е всичко,продължавайте в същия дух

Simonne каза...

Здравейте и от мен! Честит мини празник, Картичкофурии! Искам да ви пожелая още мноооого рожденни дни и юбилеи! Да видимм- може би торба на Metro с мъниста да бъде броя на вашите празници! От 3 дни съм тук, а вече съм толкова щастлива, защото се нагледах на красоти, но това което ми хареса най-много е, че всичко тук е правено от сърце и с любов към изкуството! Вие бяхте втория блог, който видях. Като за начало се влюбих в дизайна на блога ви, а след това естествено видях всички онези предизвикателства и красиви творения, които ме убедиха във факта, че сте чудесни и заслужавате вниманието, което получавате- дори и повече! Относно предложенията, макар и от скоро, смея да дам някои идейки за развитието на блога ви. Ще ги напиша с числа :) :

1. Бихте могли да направите една отделна страница наименована "Предизвикатеслтва" , където всеки заинтересован би могъл да " цъкне" с "мишока" си и да си избере- аз лично първия ден се обърках къде точно да натисна за да видя всички предизвикателства. Би било добре и ако предизвикатеслтвата са наименовани с име, а не с номер. ( Например: Предизвикателство " Спомен от любимото ти място" ) Така би било по-бързо за читателя- вижда темата и ако не го е заинтригувала не гледа целия формат на предизвикателството, а преминава на другото, което ще е например Предизвикателство " Моите цветни сънища" :)

2. Подаръците, които давате биха могли да бъдат по-малки, но да има 3 места - златно, сребърно и бронзово. защото съм убедена, че има още поне двамина от даденото състезание, които заслужават поощрение за труда си! :)

3. Пак за наградите- не би трябвало да са на случаен принцип. Разбирам умисъла, за да решите да подходите така, но в много от случаите не печели най-уникалната картичка и един вид труда на притежателя й остава недооценен, а поощрението е най-важно, особено за един новобранец ( като мен :Д ) .

Е, това е от мен! Надявам се да съм помогнала с приказливите ми съчинения :)) И като за край- искам много усмивки по лицата на всичкиии, които посещават блога на Картичкофуриите, защото всичко тук докосва сърцето и душата с невидимата магическа пръчица на красотата и уникалността! :)

КаРи каза...

Честита половин годинка и от мен!
Прекрасно е, че това местенце го има - да ни среща с идеите и вдъхновенията на толкова много хора!

Благодарение на картичкоправенето надникнах в един свят, в който намерих себе си :-)

Единственото ми мъничко желание е да се направи нещо с наградите - например да има една, избрана на случаен принцип и една за творбата, която екипът Ви е оценил най-високо.

Пожелавам на всички фурии слънце, усмивки, вдъхновение и позитивизъм!

Успех!

mimimira каза...

Честит празик на създателите на Картичкофуриите и на всички, които взимат участие в предизвикателствата! Благодарение на вас открих един прекрасен свят на красота и талант!

Katerina Arsenova каза...

Честитооооооо 6 месеца...мале колко бързо минават дните-като моето синче което чества заедна с вас юбилей:). Радвам се че този блог става все по посещаем и красив с проектите които всеки твори.Мога да ви пожелая най вече да продължавате да радвате нас фуриите с пъстрия свят който ни предоставяте в България. За мен тове е кътче което ме кара да измислям, творя, харесвам.
Пожелавам Успехи и повече посетители защото тепърва чрез вас много хора ще открият таланта да правят красоти с малко креативност и лист хартия!!!

Много се радвам че съм част от такова пъстро кътче!!!!

Катерина Арсенова (сеар145)

Unknown каза...

Ех, без малко да изпусна влака :), но ето че успях да се включа.
Момичета, вършите страхотна работа! Незнам доколко имам право аз да давам препоръки, но понеже все пак питате - единственото, в което срещам трудности е блог архива. Понеже имената на постовете са много дълги и главно започват с "картичкофурийско...", ако искам да погледна конкретна по-стара публикация, много се затруднявам да я намеря. Предлагам заглавията да са по-кратки и да включват темата на конкретните предизвикателства, например. Това е от мен, дано съм била от полза. Целувки!

avocett каза...

Честито :) !
Пожелавам ви още повече успех занапред !

yovi каза...

Честит мини рожден ден !
Благодаря ви , че създадохте и малките картичкофури !

Lidiya каза...

Честит мини рожден ден и от мен! Включвам се малко късно, но от сърце!Благодаря ви, че ви има и че създадохте и поддържате този чудесен сайт в който всички ние споделяме своето хоби и страст - правенето на картички!

Unknown каза...

Честит мини рожден ден, Картичкофурии:)Кака лети времето само..:)
Бъдете все така цветни, творящи и вълшебни.
Поздравления и за страхотния блог на "малките картичкофурии" -уникален е.
Щастлива съм, че чрез вас мога да се докосна до красотата, която творят участниците в предизвикателствата.
Още веднъж Честит празник и не спирайте да ни вдъхновявате!

Elena каза...

От какво се прави ливада?
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.
Емили Дикенс
Имах мечта... да има с кого да споделям цветното си хоби,макар че не се познаваме ,не сме се виждали,мечтата ми се сбъдна:) Благодаря ви че ви има:)

BEARKIS каза...

Честито на създателите и на всички творящи красота!Това прекрасно място ,случайно(или не)открито, ме зарежда и вдъхновява,а което е най-важно свързва хората в приятелства!Взаимните коментари,мнения и препоръки ориентират в процеса на работа,стимулират,извисяват душата човешка.Който веднъж е почнал да твори,знае как е ...Хората,хората са важни,заедно са важни!Тук съм приета, отскоро при това,а вече имам близки,приятели,с които нетърпеливо чакам да се свържа,дори и да не мога скоро да ги видя!!!Какво по-хубаво от идея,която обединява хората и спасява света-идеята да творим и споделяме създаденото!!Благодаря,че ви има приятели и Бог да ви пази!
Не съм сигурна ,че като начинаещ трябва да давам препоръки,прочетох в други коментари споделеното,с някои съм съгласна,за други се въздържам,на този етап.Аз спечелих "поощрение",приятно е човеку да получи награда в някакъв вид,така че може би е добре да има...да преценят по-опитните в това отношение!
Аз си мисля за една идея,още в суров вид-да има възможност всеки от нас да предложи в онлайн магазин свои неща,процент от продажбата на които да е в общ фонд-за награди,за нуждаещи се деца,...знам ли,чакам вашето мнение.Здраве и ползотворни дни на всички!

arcadia каза...

Честит половингодишен ден-ден на всички Картичкофурии! Специални благодарности на Деси, за създаването и поддържането на този блог и разбира се, на Мери, която помага с нейната неоценима помощ!Благодаря на вас, мили момичета, които ни вдъхновявахте със своите красоти и на всички вас, които участвате във всяко предизвикателство - така успявам да надзърна поне за малко във вашия свят, което ме прави да бъда по-щастлива и по-усмихната! Поклон пред всички вас и дерзайте и занапред!

Arabela каза...

Както винаги, почти в последния момент да се включа и аз! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Картичкофурии! Поклон пред всички, които взимат участие по един или друг начин в това наше отворено винаги за нови хора и идеи мини общество! Дерзайте и УСПЕХ!

~Gery~ каза...

:) Чъ Ръ Дъ, Картичкофурийки :)
Имам едно такова хубаво предчувствие, че ще отбележим още много рождени дни :) малки и големи! :)

Дес, мерси, че така прилежно се грижиш и развиваш предизвикателствата! Страшна си! :)