4 юни 2010 г.

КФП № 20 Картичка с етно елементи

Здравейте и от мен Te4eto
Ето, че е мой ред да ви предизвикам.
Дълго мислих какво да бъде – да не е много лесно, за да има предизвикателство все пак, но и да не е толкова трудно, че да се откажете от участие. Да е интересно, неочаквано и да дава възможност за развихряне...
Везните натежаха в полза на картичка с етноелемент заради книгата, която много харесвам и избрах за награда и защото сме българ(к)и, и защото фолклора ни е прекрасен и още много защото...
Ще направя едно уточнение – не е необходимо цялата картичка да в етностил, достатъчно е да има такъв елемент, за да се зачете картичката ви при жребия, но все пак трябва да е лесно откриваем.
А това е моята картичка за вдъхновение. Момата е на Евгений Босяцки.


Вече вие сте на ход и нямам търпение да видя какво ще ми покажете .
Наградата е този Албум плюс още нещичко, което ще запазя за изненада.




Благодаря на Te4eto за предизвикателството.
Много интересно предизвикателство и много красив подарък.
Крайният му срок е 12,30ч в събота 12 юни.

Моля, да участвате с нови Картички, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващото.

Искам да напомня, че все още имате време да се включите и в Картичкофурийско предизвикателство № 19 Нежност и любов... на Двете Елши То приключва в 12,30 в събота 5 юни.

10 коментара:

siskus каза...

Интерено и вълнуващо!Наградата е чудесна!

unicorn каза...

Много интересно предизвикателство:)))
При мен пък има награда за Картичкофурии така,че моля заповядайте:)))

Creative каза...

Прекрасно предизвикателство! А и наградата е невероятна! И съвпада точно с една поръчка, която имам да изпълнявам в понеделник/вторник - отново около 30 етнографики (тъкмо ще си увелича шансовете при рандъма ;)))))
Още веднъж поздравления за избора на тема!

Юлия Андреева каза...

Тая работа с жребия, нещо не ми харесва, така го няма спортния дух и хъса да сътвориш нещо по-добро от всеки следващ. Количественото натрупване не води до качествено изменение. Успех, Светле, аз съм ти голям фен!

Te4eto каза...

Юлия, такъв е регламента на картичкофуриите - победителя се избира с рандъм генератор. Разбира се (доколкото знам)предизвикващия има право да промени това за своето предизвикателство, както в седмиците на Елшите, но аз не го направих по ред причини: всяко участие е ценно за мен, всеки проект има шанс и както знаеш тук няма ограничения за броя участия, така че всеки може да увеличи шанса си с повече картички. И не на последно място аз не съм комисия и мнението ми няма как да бъде обективно - а при рандъма субективизъм няма.
Пък и си мисля, че всеки дава най-доброто от себе си...

Юлия Андреева каза...

Течето, не го взимай лично, моля ;), не исках да те обидя, честно казано просто си търсех оправдание да се извиня /сама себе си/ че няма да мога да участвам /не съм сигурна че ще успея/ защото имам в момента много други ангажименти на куп и главата ми не е състояние да мисли в тази посока, освен ако не ми текне нещо и не за зарежа всичко друго ;)))Абсолютно съм съгласна, че всеки дава всичко то себе си, че и повече даже. А относно "обективното мнение" такова нещо няма - всеки е субективен защото сме хора все пак. Още веднъж приеми извиненията ми ако съм те засегнала! Спорна работа и много вдъхновение на всички!

Creative каза...

Te4e, бих сложила всяка картичка с отделен линк, но си мисля дали няма да е прекалено, ако около минимум 25 позиции са мои? :)) И ако това не е проблем, ще ги пусна с отделни линкове. :)

Te4eto каза...

Юлия, не го приемам лично и в никакъв случай не се сърдя - въпроса е принципен и е хубаво нещата да са ясни и точни. Надявам се да успееш се включиш.
Светле категорично не е проблем - няма ограничение за броя участия, а ти си направила много и различни и по темата картички и съвсем си заслужаваш за повечето работа по-голям шанс!
И да си кажа - и четирите Фурии, които вече сте се включили сте направили прекрасни български картички - не нога да им се нагледам!!!

Unknown каза...

What a great challenge!Hmmmmm...shall I give it a try? Maybe :-)

Анонимен каза...

Привет!
Много се извинявам за лошата снимка, но фотото не е при мен и така...
Та4е, благодаря за чудното предизвикателство и вдъхновяващо творение!:)
Картичкофурии - невероятни сте! ^.^
Янина