6 март 2010 г.

КФП №6 Двете Елши - Пролет - обзор

Победителят в предизвикателството на Двете Елши и Картичкофуриите!

Няма да ви лъжа – ужасно много ни затруднихте в избора! Толкова много красиви неща ни показахте, че как да избере човек?

Макар, че навън е студено и дори има снежец, от картичките ви лъха толкова пролетно настроение, че направо се размечтахме. Всички бяхте усетили темата, която ви бяхме поставили и наистина имаше по много от всичко, свързано с Пролетта – цветенца, пиленца, пчелички, свежест и много много веселие!

Ето я пъстрата картинка на Пролетта!



Но тъй-като за съжаление наградата е само една, трябваше да поставим стриктни правила за избора ни на победител. Журито – Гери, Ем и аз поставихме поотделно и без да се влияем една от друга оценки от 1 до 10 (10 като най-висока оценка) на картичките ви по следните критерии:

• До колко се доближава и отговаря на идеята и темата на предизвикателството
• Цветово съчетание – усет за съчетание на цветовете
• Съчетаване на елементите
• Оригиналност на проекта

И така – макар че много от картичките се доближаваха една до друга по оценки, все пак имаме ПОБЕДИТЕЛ!!!

Това е Creative!!! Честито!

А ето ги и нейните картички, с които ни спечели:





Моля те, пиши ни на sales@2elshi-shop.com, за да се разберем как да ти дадем наградата.

Очаквайте и следващото предизвикателство на Двете елши и Картичкофуриите последната седмица на Март! И разбира се още много много изненади от нас!

Рали

Аз искам да благодаря на Двете Елши за предизвикателството и наградата и да кажа, че с нетърпение ще очаквам новото им предизвикателство на 26 март.

Creative, освен наградата ти печелиш и титлата Картичкофурия на седмицата. Можеш да си сложеш банерче и да добавиш текст към него Картикофурийско предизвикателство № 6 26.2-5.3.

Позволих си да направя слайд с картичките на всички участници преди да получа избора на Двете Елши. За това все пак ще го добавя и него.



Не забравейте да участвате в Картичкофурийско предизвикателство № 7

3 коментара:

Chiges каза...

Светка, честито! Заслужено спечели гласовете на трите момичета :). Поздравления!

Creative каза...

Оле, не знам на кое да се радвам по напред - за това, че три толкова талантливи дами са избрали моите картички на фона на цялата красота, която е сътворена по тази тема от всички или на дизайнерските хартийки, на които съм хвърлила очо :)), откакто тези три изключителни дами, следвайки мечтите си откриха магазинче за сбъдване на мечти.
Много Ви благодаря, Рали, Гери и Ем!
Теди, мерси! А моят фаворит е точно твоята картичка :)

~Gery~ каза...

И аз да потупам по рамото, Creative! Много се радвам на творчеството й и съм щастлива, че финализираните резултати наклониха везната точно към нея. :)
Имах няколко картички фаворити в това предизвикателство и добре, че сме 3, че да успеем някак си да излъчим победител:)