4 ноември 2018 г.

Картичкофурийско предизвикателство 376 "Всичко без картички"

През месец октомври предизвикателство към всички нас отправя екипът на ‘Ахава’ ООД онлайн магазин uau.bg. Магазин и сайт, в които като в истинска съкровищница можете да намерите много и най-разнообразни материали за нашето хоби.

В месецът, в който отбелязваме Световният ден на кардмейкинга ви предизвикваме да участвате с всякакви хартиени проекти без картички. Включете се с тагове, АТС, албумчета, кутийки, въобще всичко, което изработване от хартия, но не е картичка.

Наградата за победителя ще е ваучер за 30 лв. от ‘Ахава’ ООД онлайн магазин uau.bg.

Благодаря на ‘Ахава’ ООД онлайн магазин uau.bg за оригиналното предизвикателство!

Вдъхновете се от проектите на нашите Картичкофеи:Крайният срок за участие е 23,59ч на 3 ноември 2018г.

Моля, да участвате с НОВИ ПРОЕКТИ, създадени след датата на задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка участие като отделен линк. И моля с проект участвал в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си или фейсбук страницата си/албума/ добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участия без линк водещ към предизвикателството, в което са включени, няма да бъдат зачитани!

23 октомври 2018 г.

Картичкофурийско предизвикателство 372 - Обзор

Това е обзорът на Картичкофурийско предизвикателство 372 "Сватбена картичка".
Благодаря на Лидия Йорданова за сватбеното предизвикателство!
Благодаря на всички, които се включиха в него!

Лидия Йорданова си избра за победител участие № 1 Миглена Стойнева


Миглена Стойнева ти си и ПОБЕДИТЕЛ в Картичкофурии! Можеш да използваш нашият банер в блога или в страницата си, като добавиш КФП 372 16 юли - 15 август 2018г. Ти ще ни вдъхновяваш на 15 ноември.


В Картичкофурийското трио, избрано от Картичкофурии, по реда на участие влизат:


Веселина Костадинова


DeniРостислава ИгнатоваЧестито момичета!
Вие също можете да използвате нашият банер, като добавите към него КФП 372 16 юли - 15 август 2018г.
22 октомври 2018 г.

Рецептурници, вдъхновение от Диди и Маги

Рецептурника е поръчка от една млада дама, за рождения ден на майка й. Надявам се получателката да успее да побере всички любими рецепти в него, а на поръчителката да ги изпробва и да им се наслади в най-скоро време.


Направих рецептурника за удоволствие. Изработих с любимите ми напоследък корици облечени с вата и плат, и много шевове. Избрах хартии и плат в тон със сезона. 

Включете се в Картичкофурийско предизвикателство 376 "Всичко без картички". Крайният срок за участие е 23,59ч на 3 ноември 2018г.