Очакваме ви в Картичкофурийско албумено предизвикателство 6 - "Сватбен албум" със спонсор Хоби център "Кламер". Консултант на предизвикателството е Бисерка Вълканова.

2 юли 2018 г.

Картичкофурийско предизвикателство 369 - "Всичко е позволено"

На днешния детски ден с помощта на спонсорите ни от магазин "Хела" ви каним да се включите в едно по детски свободно предизвикателство. Темата му е "Всичко е позволено". Е не съвсем всичко - очакваме от вас проекти от всякакъв вид -таг, картичка, АТС или книгоразделител, всичко с изключение на албуми.

Магазин "Хела", в който можете да намерите много и разнообразни материали за скрапбукинг и изработката на бижута може да посетите в Стоков базар Илиенци и на онлайн адрес - http://хела.com/

По темата "Всичко е позволено" вдъхновения създадоха Картичкофеите:

Супер предизвикателство! Човек може да се развихри! :) Моето участие този път е тази папка размер А4. Направена е да побере ваучер- подарък за екскурзия, по случай завършването на учебната година. Папката е направена от структурен картон, украсена е с релефна паста, печати, пръски. Цветята са направени от акварелен картон в подходяща за размера на папката големина.


Аз реших да експериментирам с тъмните цветове и заложих на тях в тази картичка, за да изпъкне по-добре посланието. Кой е казал, че картичките не може да са в тъмна гама... нали всичко е позволено?!


В тази картичка използвах дизайнерска хартия, изрязани с щанца елементи, ембос папка, пънч с конче, печат, оцветен с акварелни моливи, копче. Но има още толкова много техники и "джвъчки" във всеки крафтърски шкаф, така че очаквам с нетърпение да видя вашето "Всичко е позволено"!

Аз избрах да направя книгоразделители. От личен опит знам колко е досадно, ако книгоразделителят случайно падне и се наложи да търся до коя страница съм стигнала, затова тези ги направих с ластик. Избрах комбинация от филц и платове.


Всичко е позволено - обичате да правите определен стил картички, или пък правите всеки път различни - покажете ни ги. Може до участвате с повече от 1 проект.
Моята картичка е за рожден ден. С любимите гипсови рамки от Марианка, с готови рози и миксирана основа.
Очаквам вашите!

Крайният срок за участие е 23,59ч на 1 юли 2018г., неделя.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.16 юни 2018 г.

Картичкофурийско предизвикателство 370 Детски поглед към света.

Лятото чука на вратата и Кати Атанасова - Какичка Кат ни предизвиква да ни покажете вашият детски поглед към света - цветно, пъстро детско. Нека създадените от вас картички носят стила на детска рисунка. Нарисувайте с тях дъга, слънце и море...нарисувайте любов!

Наградата за победителя ще бъде изненада.

Благодаря на Какичка Кат за цветното предизвикателство!

Своят детски поглед към свети ни показват картичкофеите:

Ярко, цветно, диво и щастливо! Детство! Това е моята картичка по темата, обагрена в цветовете на дъгата!

За моята картичка по темата вдъхновение потърсих в пеперудения свят на дъщеря ми. И разбира се използвах любимите на всяко дете думички.

Момичешка, богата, пъстра и накипрена картичка от мен. За малки шикозни госпожици, които обичат да са пъстри и шармантни.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 15 юли 2018г., неделя.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в друго. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.

14 юни 2018 г.

"Всичко е позволено", вдъхновение от Валентина

Здравейте! Това е картичка, която направих за много близък до мен човек. Фона е направен от оцветен акварелен картон с дистрес мастила и водни пръски. Използвала съм една от любимите ми щанци като съм наложила няколко слоя. Един основен в зелено и отделно изрязани цветчета от екрю картон. Отгори малко глоси и воала!

Включете се в нашето картичкофурийско предизвикателство 369 - "Всичко е позволено". Наш спонсор е магазин "Хела". Имате време до 23,59ч на 1 юли 2018г., неделя.