Каним ви да се включите в Картичкофурийска пролетна размяна - Книгоразделител.
Срок за записване 23,59ч на 24 май.
Очакваме ви в Картичкофурийско албумено предизвикателство 6 - "Сватбен албум" със спонсор Хоби център "Кламер". Консултант на предизвикателството е Бисерка Вълканова.

2 юни 2018 г.

Картичкофурийско предизвикателство 367 - "Всичко българско и родно любя, тача и милея"

През месецът, през който отбелязваме 142 години от Априлското въстание, празнуваме Денят на българската просвета и култура и на славянската писменост, изпращаме в следващият етап от техният житейски път нашите абитуриенти с Migito Petrova отправяме към вас предизвикателство с думите на Иван Вазов от стихотворението "Аз съм българче".

Темата за месец май е "Всичко българско и родно любя, тача и милея".

Използвайте въображението си, вслушайте се в българският си корен и създайте картички, вдъхновени от българският бит и народност. Исторически, модерни, битови, цветови, каквито и да са вашите решения нека от тях да личи, че сте се съобразили с темата.

В своите вдъхновяващи картички е използвала
- Дизайнерски хартии

- ЛАЗЕРНО ИЗРЯЗАНИ ФОЛКЛОРНИ ФИГУРИ ОТ БИРЕН КАРТОН

- ДИЗАЙНЕРСКИ ПЕЧАТИ И НАДПИСИ ЗА КАРТИЧКИ - БЪЛГАРСКИ МОТИВИ 

Наградата за победителят в предизвикателството ще бъде 30лв. в печати или 20лв в печати и 10лв в дизайнерски хартии от онлайн магазин migito.com.

Migito Petrova

Благодаря на Migito Petrova за българското предизвикателство!

Вдъхновения по темата създадоха Картичкофеите:


Крайният срок за участие е 23,59ч на 1 юни 2018г., петък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.

18 май 2018 г.

Картичкофурийско предизвикателство 362 - Обзор

Здравейте,
Благодаря Ви за участието в моето мартенско предизвикателство.
Всички картички са прекрасни.
Победител е участие номер 2 "Какичка"-нейната картичка ми легна на сърце с препратката към Баба Марта и с изчистения стил.
Бъдете все така креативни и успехи в следващите предизвикателства.

ЛУНА

Благодаря на ЛУНА за бяло-червеното предизвикателство!

Благодаря на всички, които се включиха в него!

Честито на победителката!

"Какичка" ти си и Победител в Картичкофурии! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 362 15 февруари - 15 март 2018г.
Ти ще вдъхновяваш останалите участници на 15 юни 2018г.

16 май 2018 г.

Картичкофурийско предизвикателство 368 - Прохладна лятна утрин

Здравейте сръчни магьосници!

Казвам се Жужа и този месец съм домакин на едно от предизвикателствата при невероятните картичкофурии. Благодаря от сърце на Ellie, която избра моята кутия за шоколад с рози за победител в нейното предизвикателство, като по този начин ми даде възможност да ви провокирам да творите.

Тъй като сме на прага на лятото ми се искаше да е нещо лятно, вълнуващо, напомнящо за топлите вечери, в които търсим прохлада, за свежите утрини, преди да се е вдигнала росата, пърхащите пеперуди, за вкуса на летните коктейли, за лавандуловите поля, за лимонадата с мед, сладоледа.... За да ви дам максимална свобода да творите реших да задам предизвикателството под формата на табло (mood board). Използвайте го като вдъхновение, изберете си цвят или цветове, текстура, елементи, усещане, шрифт или се вдъхновете от някоя от дадените думи или фрази. Възможностите са много,изберете си това, което най-много ви допада.


Наградата за победителя ще бъде ваучер за пазаруване на стойност 30 лв. в онлайн крафт магазин и една малка изненада от мен.
Успех!

Жужа

Благодаря на Жужа за оригиналното предизвикателство!

Темата интерпретираха в своите картички-вдъхновения Картичкофеите:


Лято, слънце, небе, зелени поля, усмивки..... Моето вдъхновение за тази картичка дойде от свежестта на зелените листа и тревички, цвета на лимона в коктейла, синия цвят на безкрайното лятно небе в предложената дъска-вдъхновение!Не знам дали имаше нещо в това предизвикателство, което да не ме вдъхнови - цветовете, картинките, думичките ... всичко провокира в мен желание да седна и да творя на мига. В тази картичка използвах всички предложени цветове и елемента пеперуди.


Прохладната лятна утрин свързвам с ранна разходка по плажа. Отново успях да събера на едно място всички предложени цветове, като на жълтото, зеленото и лилавото заложих в малките акценти. Думичката, която избрах, е "капчици роса", които едва забележимо заблестяха по клончетата.Моето вдъхновение дойде най-вече с пеперудата. Избрах дизайнерски хартии с пеперуди и декорация от няколко изрязани с пънч. Използвах също капчици роса, лято, синьо, свежо зелено и щипка жълто от цветовете.


Крайният срок за участие е 23,59ч на 15 юни 2018г., петък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита. Няма ограничение в броя на участията.