Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

4 октомври 2017 г.

Картичкофурийско предизвикателство 348 „Сезонът на сватбите“

Пролет, лято, есен, зима – предизвикателства за картичкофуриите винаги ще има!
Те идват тихо или със бури страшни, с парещи лъчи и жълто -огнените си страсти.
Но един сезон ще е непреходен в творчеството ни и във времето!
Тържествен и бял е, дантелено нежен е! Фееричен и радостен, ретро, модерен е,
радостно-тревожен, за душата безвреден е!
Разгадахте ли, уважаеми темата наша?!
„Сезонът на сватбите“ е вашата задача.

Привет, картичкофурии!
Ние от Rumilina Art&Hobby ви предизвикваме с тази винаги актуална тема и очакваме да се наредите на хорото с вашите празнични проекти!
Това е нашето вдъхновение за вас:

А това е наградата за победителя:

Rumilina Art&Hobby

Благодаря на Rumilina Art&Hobby за сватбеното предизвикателство!

Разнообразни вдъхновяващи проекти на тема Rumilina Art&Hobby създадоха Картичкофеите:

Сватбена картичка без цветя и панделки ?! Ами да – оказа се възможно! Пищните цветя и панделки замених с мънистена декорация – изонит. А тя прекрасно допълни холивудския вид на двойката, за да се оформи цялостния Гетсби стил на картичката.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 3 октомври 2017г.

Моля, да участвате с НОВИ ПРОЕКТИ, създадени след датата на задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка участие като отделен линк. И моля с проект участвал в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си или фейсбук страницата си/албума/ добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участия без линк водещ към предизвикателството, в което са включени, няма да бъдат зачитани!


15 септември 2017 г.

Картичкофурийско предизвикателство 349 - "Без думи"

Здравейте, сръчковки :)
Казвам се Силвия от Craft Studio Sis, и отново имам възможността, да ви предизвикам да творим заедно.
Изработването на картички за някои от нас е работа, за други хоби и удоволствие, за трети и двете. Смисъла на ръчно изработената картичка е да покаже внимание и отношение, към получателя си. Много често картичките говорят вместо нас, в тях често са вплетени чувства и емоции.
Има картички на които не им трябват думи, не са им нужни надписи. Те говорят сами.
Затова и днес се спрях на темата "Без думи".
Покажете ми своите картички без нито една дума, без пожелание, без надписи. Нека те сами ни разкажат своята история. Имате пълна свобода за използване на техники и материали.
А за награда към победителя, съм приготвила пъстро и разнообразно подаръче с крафт материали, които вярвам биха зарадвали всяка от вас :)
А ето и моята картичка вдъхновение.

Очаквам ви!

Благодаря на Силвия за безмълвното предизвикателство!

Вдъхновяващи картички за вас без думи създадоха Картичкофеите:

Крайният срок за участие е 23,59ч на 28 септември 2017г., четвъртък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.

14 септември 2017 г.

Десета Национална Картичкофурийска среща - ПРОГРАМАТА

Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.ДЕСЕТА НАЦИОНАЛНА 

КАРТИЧКОФУРИЙСКА СРЕЩА

7 - 8 октомври 2017г

гр. Стара Загора.

хотел "Сити"


На 7 октомври ще отбележим Световният ден на кардмейкинга. 
Ще продължим традицията с  размяната на АТС. Всеки, който желае е свободен да изработи и донесе АТС-та, които да размени с останалите участници срещата.

7 октомври – събота

10,30 ч - 11,00 ч Запознанство и сладки приказки.
11,30 ч - 12,00 ч Демонстрация на техники с папки за релеф - Румяна Борисова от Hobbyswqt
11,30 ч - 12,00 ч Крафт - битак Каним всеки, който има неща, които не използва и е готов да се раздели с тях да ги донесе за продажба или размяна. Нека си бъдем полезни едни на други и да си дадем шанс да се сдобием с изгодни нови мателиали.
Размяна на АТС.
12,00 ч - 12,30 ч Демонстрация на фойлинг техника ЕМ от Двете Елши

12,30ч – 13,00 ч  Пауза за обяд и регистрация в хотела.

13,00ч - 16,00 ч Предизвикай Картичкофурия
Екипът на Картичкофурии ви кани да се включите в една нова наша инициатива, която ще осъществим на Десетата Национална Картичкофурийска среща - Предизвикай Картичкофея!
До сега ние сме ви предизвиквали и вдъхновявали. Сега вие имате възможност да го направите.
Искате да ви покажем нещо как се прави, искате да опитате нещо ново, да видите как се случват нещата през очите на някой друг.
Напишете своето предизвикателство на страницата във Фейсбук - Картичкофурии, а ние ще подготвим нужните материали, за да творим на срещата.
Участието в нашето предизвикателство ще е безплатно.

13,00ч - 16,00 ч Работилничка за Албум с кутия от бирен картон с Андреяна Попматеева - Адди.
Цена 37лв.
Албум с кутия от бирен картон с размери 18/18/10см. Ще можете на място да изработите и украсите кутия от бирен картон и албум, които да представляват чудесен комплект. Хартиите използвани в тази работилница ще са от дигитален дизайнерски комплект предоставен от Карамфила Сидерова.
Очаквайте и снимки на албума и кутията.

13,00ч - 16,00 ч - Работилничка Пергамано - вълшебството на оризовата хартия. Величка Петкова. Цена 20лв. Всички материали са включени в цената, а изработеното остава за вас.
Цена 20лв.

16,00ч - 19,00 ч Работилничка хибриден албум с халки ЕМ от Двете Елши

Цена: 35 лв.

В тази работилничка ще ви покажа как да изработите албум, с твърд гръбнак от сън и халки вътре. Това позволява на албума да има много страници, но от съм да запази вида на класически скрапбук албум.


16.00 - 19.00 ч. Кръжок Картишок - "Микс-медия корица на тефтер" с момичета от екипа на Картишок
Здравейте фенове на микс медията и Картишок.
Този път решихме да заложим на практичното и да си направим заедно с вас по един хубав тефер с микс медия корица. Ренка, Марти и Кат ше сме на ваше разложение за да наблюдваме какви ги вършите и да ви напътстваме с идеи, указания и материали. Ще изпробваме всички обичайни техники и разбира се ще се нацапаме за да сътворим нещо различно и уникално.
Тефтерът ще бъде А5, цената на работилничката е 25 лв и молбата ни е да се запишете възможно най-скоро за да можем да предвидим материалите. Местата са ограничени, за да можем да обърнем внимание на всеки един от вас.


16,00 - 19,00ч  Работилничка цветя от хартия - видове хартии, разлики в начина за обработка , оцветяване - Мария Ганчева

Цена 20лв.

Запознаване с основните видове хартия,  всеки ще може да опита да направи цветя от акварелен картон( 2 различни грамажа) ;памучна хартия, непалска ръчна хартия. Ще видите ръчната хартия, която продават в Слънчогледи и мелбърито, което само няколко листа А4 е, така че няма да стигне да се пробва от всеки, но поне ще я видите и пипнете. Лилавите цветя са от непалска ръчна хартия, жълтите от памучна ръчна, розичките от акварелен картон.


20.00 ч - Обща вечеря на всички участници в срещата в ресторанта на хотела.

8 октомври – неделя 

--закуска

10.00-13.30 чРаботилничка Албум с гръбнак от тайвек ЕМ от Двете Елши
Цена: 37 лв.

Тайвек е специален супер здрав и много тънък материал, който е идеален за гръбнак на скрапбук албуми. В тази работилничка ще ви покажем как се работи с него и как да направите гръбнак тип скрити панти. Този гръбнак е супер устойчив и няма да се скъса, дори ако сложите по-тежки страници.

10,00 - 13,30ч  Работилничка цветя от фоамиран - Мария Ганчева

Цена 25лв.

Изработване на цветя от фоамиран.
На срещата ще можете да увеличите крафтърските си съкровища от щандовете на Боряна Димитрова/Крафт нещица онлайн магазин http://b-wow.net/ и магазин Талантино

Картичкофурии си запазва правото на промяна на обявената програма. При промени ще бъдете своевременно уведомени. Срещите ни и програмите за тях са динамични и е възможно да претърпят изменения в хода на срещата. Моля за повече разбиране.


Записването за работилницата ще става на мейла на Картичкофурии - cardsaddicted@gmail.com. Плащането ще става на място.
За работилницата ще можете да се записвате до 30 септември, за да имат време провеждащите ги да си подготвят необходимите комплекти материали.

Всички попълнили до момента формата имат направени резервации за хотела.

Все още има останали свободни стаи от предварително уговорените. Ако има хора, които искат да дойдат, моля да ми пишат и да попълнят формата. Ще се свържа с тях за потвърждение.

Каня да попълнят Формата за присъствие и тези, които няма да ползват хотела. Това е необходимо, за да знаем приблизителната бройка на участниците.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!


На 7 октомври вечерта ще се проведе обща вечеря на присъстващите на срещата в ресторанта на хотел "Сити".

За да се включите вечерята попълнете тази форма за участие:

ФОРМА ЗА ВЕЧЕРЯТА!


Заповядайте и в групата Национални Картичкофурийски срещи. В нея ще можете да се включите в обсъждане на теми, касаещи срещата.

Можете да се обръщате с всякакви въпроси на мейла на Картичкофурии cardsaddicted@gmail.com.
Ако желаете нещо конкретно да бъде включено в програмата, имате предложения и идеи или пък искате да попитате нещо пишете ми ЛС във Фейсбук   Desislava Zhejnova.