Картичкофурии ви канят да се включите в Дванадесетата Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 6-7 октомври 2018г. в Университетски център "Бачиново", гр. Благоевград.
Повече информация ТУК

17 септември 2018 г.

ATC "Старо послание", вдъхновение от Ели

Ако досега не сте правили АТС, по-добре и не започвайте, защото ще откриете, че е много зарибяващо! Ха! Да не би пък вече да сте готови да приемете предизвикателството ми?! Този месец Картичкофурии сме на тема „АТС“. Ако имате нужда от разяснение по темата, можете да го откриете тук: Картичкофурийско предизвикателство 374 - ATC.
А ето и новото ми вдъхновение към вас. Тази серия кръстих „Старо послание“ – общото в нея е, че за основа ползвах страниците от един стар тълковен речник, който наскоро закупих от антикварен магазин именно с идеята да го ползвам в скрапбукинга. 
При първите ми АТС-та, които правих преди две години, ми беше изключително трудно, че трябваше да има общо звучене и еднотипност, защото винаги се стремя към различността. Но с времето пък ми стана забавно с еднакви материали и обща идея да постигам уникалност на всяка от малките картички-визитки.
Другото хубаво на АТС-тата е, че малкият им размер позволява да се оползотворят десетки малки остатъчета и изрезки от хартии, които всяка уважаваща себе си крафтърка е скътала за "някой ден, като дотрябват". Та извадете кутията с изрезки и се забавлявайте! А после Картичкофурии ви очакваме да покажете сътвореното в предизвикателството "АТС". Крайният срок за участие е 23,59 ч. на 5 октомври 2018 г., събота http://cardsaddicted.blogspot.com/2018/09/374.html.
16 септември 2018 г.

Картичкофурийско предизвикателство 375 "Есенни фантазии"

Всички обичаме лятото.
Но всеки сезон има своята красота.
Пред прага на есента се изгубваме в топлите нюанси на жълтото, червеното и кафявото.
В това ми есенно вдъхновение нюансите са приглушени и меки, но обсипани в злато, така присъщо на есента.


Развихрете въображението си и ми покажете вашите есенни вдъхновения върху хартия или платно. Можете да използвате всякакви техники, каквито пожелаете.

А наградата е изненада от мен.

Elli.

Благодаря на Elli за есенното предизвикателство!

Есенни фантазии създадоха и картичкофеите:Мъжка картичка в цветовете на есента от мен.Една феерия от всички цветове на есента, гарнирана с любов и аромат на гъби, е моето вдъхновение по темата.


Рядко правя есенни проекти, но много се забавлявах докато правих тази страница. Използвах истински листа, които си откъснах от дърветата в парка. Къде и как точно съм ги използвала, ще видите другата седмица в кратък видео урок.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 15 октомври 2018г., понеделник.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в друго. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.

13 септември 2018 г.

Картичкофурийско предизвикателство 370 - Обзор

Почти в края на лятото дойде време за победител в моето Лятно предизвикателство "Детски поглед към света".
 Благодаря на всички включили се участници, затова че грабнаха пъстрите боички и усмихнаха слънцето и мен. Но картичката, която ме впечатли най-много е на последния, 16 участник -
16. Elena Bachvarova


Нейната картичка съдържа всичко, което олицетворява детското - музика, безгрижие под формата на пеперуди, красотата на цветята и много, много цветове.
Елена, ти ще получиш от мен едно блокче хартийки и някои дреболии, с които да продължиш да твориш красоти.

Желая ти успех!

Благодаря на Какичка Кат за детското предизвикателство!

Честито на победителката!

Elena Bachvarova ти си и ПОБЕДИТЕЛ в Картичкофурии! Можеш да използваш нашият банер в блога или в страницата си, като добавиш КФП 370 16 юни - 15 юли 2018г. Ти ще вдъхновяваш останалите участници на 15 октомври 2018г.