Картичкофурии ви кани да се включите в традиционната ни коледна размяна на картички - Картичкофурийска Коледа - 2017! Записването за размяната става става под ТОЗИ пост
Картичкофурийско албумено предизвикателство 5 - "Коледен албум"
Очакваме вашите коледни албуми до 3 януари 2018г.

2 декември 2017 г.

Картичкофурийско предизвикателство 354 - "Блестящи акценти"

Спонсор на месечното предизвикателство в Картичкофурии през ноември е фирма "Адком" - http://www.adcom.bg/. Присъствалите на Десетата Национална Картичкофурийска среща имаха възможност да присъстват на представянето на част от техните продукти. Сега можете да прочетете повече за тях:


От 26 години фирма Адком предлага на нашия пазар цялостни решения за дигитален и широкоформатен печат, печат върху текстил, софтуер, графични таблети и професионални скенери.
Адком е първият вносител на марки, които днес са сред най-известните. Сред тях са Xerox, Mutoh, Graphtec, GCC, STAHLS, WACOM, ЕSKO, AGFA и други.
Фирма Адком е официален представител на графичните таблети на Wacom и добре познатите в крафт средите - хоби режещите плотерчета на американския бранд Silhouette.
Ние разполагаме със собствен сервиз и осигуряваме към нашите хоби плотери 2 години гаранция, с възможност потребителя да се консултира с нас по телефон по възникнали въпроси. Също предлагаме и опционални услуги като: инсталация при клиента и обучение за работа с плотера. Сред големите плюсове на плотерчетата Silhouette е че те не се нуждаят от отделно закупуващи се щанци за рязане, не са ограничени нито от размер на щанцата, нито от даден набор от щанци. Всеки може да си направи собствен дизайн, в размер който му харесва.

Темата, по която те ни предлагат да творим е "Блестящи акценти". Използвайте брокат, златни и сребърни детайли, камъни, перли, всичко, което за вас е блестящо.

Наградата, която са подготвили за победителя е 1,50 м или 3 парчета по 50 см термотрансферно глитърно фолио, цвят по избор от следните:

Благодаря на фирма "Адком" - http://www.adcom.bg/ за блестящото предизвикателство!

Блестящи вдъхновяващи проекти създадоха и Картичкофеите:
Крайният срок за участие е 23,59ч на 1 декември 2017г.

Моля, да участвате с НОВИ ПРОЕКТИ, създадени след датата на задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка участие като отделен линк. И моля с проект участвал в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си или фейсбук страницата си/албума/ добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участия без линк водещ към предизвикателството, в което са включени, няма да бъдат зачитани!
24 ноември 2017 г.

Картичкофурийско предизвикателство 356 Монохромни картички за Коледа

Здравейте, Картичкофурии!
През следващите дни отново ще сме заедно. Предлагам да помислите за предстоящите празници и да ни покажете монохромни картички за Коледа.

Очаквам ви!
Приготвила съм награда изненада!

Мария

Монохромна Коледа ви показват и Картичкофеите:
Крайният срок за участие е 23,59ч на 7 декември 2017г., четвъртък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.

17 ноември 2017 г.

Картичкофурийско предизвикателство 353 - Обзор

Благодаря на всички, които се включиха в Картичкофурийско предизвикателство 353 "Акварел"!

Благодаря и на Ивелина, която ни предизвика да творим акварелни проекти!

Тя си избра за победител участие № 1 Милена Димитрова.


Честито на победителката!

Милена Димитрова ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 353 27 октомври - 7 ноември 2017г. Ти ще вдъхновяваш останалите участници на 22 декември 2017г.