4 ноември 2018 г.

Картичкофурийско предизвикателство 376 "Всичко без картички"

През месец октомври предизвикателство към всички нас отправя екипът на ‘Ахава’ ООД онлайн магазин uau.bg. Магазин и сайт, в които като в истинска съкровищница можете да намерите много и най-разнообразни материали за нашето хоби.

В месецът, в който отбелязваме Световният ден на кардмейкинга ви предизвикваме да участвате с всякакви хартиени проекти без картички. Включете се с тагове, АТС, албумчета, кутийки, въобще всичко, което изработване от хартия, но не е картичка.

Наградата за победителя ще е ваучер за 30 лв. от ‘Ахава’ ООД онлайн магазин uau.bg.

Благодаря на ‘Ахава’ ООД онлайн магазин uau.bg за оригиналното предизвикателство!

Вдъхновете се от проектите на нашите Картичкофеи:Крайният срок за участие е 23,59ч на 3 ноември 2018г.

Моля, да участвате с НОВИ ПРОЕКТИ, създадени след датата на задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка участие като отделен линк. И моля с проект участвал в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си или фейсбук страницата си/албума/ добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участия без линк водещ към предизвикателството, в което са включени, няма да бъдат зачитани!

15 октомври 2018 г.

Картичкофурийско предизвикателство 377 "Музика"

Здравейте картичкофурии,
Казвам се Елена Бъчварова и на мен се падна честта този път да задавам предизвикателство :)
Обичам картичкоправенето и вдъхновението за нови идеи. Моята тема е "Музика".
Каня ви да ми покажете вашите " музикални " вдъхновения - картички с музикални инструменти, ноти, песен и т.н.
Ето и моята картичка:

А това е наградата от мен, плюс още няколко дреболии:

Очаквам ви!

Благодаря на Елена Бъчварова за музикалното предизвикателство!

Нека музиката да зазвучи във вашите картички. Нека от картичката ви да личи, че сте спазили темата. Ако пък ни напишете и 1-2 изречения, с които да опишете своето вдъхновение би било чудесно.

Вдъхновения на музикална тема създадоха Картичкофеите:

"Музиката дава душа на вселената, криле на ума, полет на въображението и живот на всичко." Платон.За това предизвикателство ме вдъхнови звученето на китарата. Сложих и закачка в надписа, тъй като "note" на английски е едновременно "писъмце" или "бележка", но също така и "нота".

Моето вдъхновение е плик за паричен подарък с фон с ноти. Направих го за една малка бъдеща музикантка.


Крайният срок за участие е 23,59ч на 15 ноември 2018г., вторник.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.
2 октомври 2018 г.

ДВАНАДЕСЕТА НАЦИОНАЛНА КАРТИЧКОФУРИЙСКА СРЕЩА 6-7 ОКТОМВРИ ГР. БЛАГОЕВГРАД - Програма

Картичкофурии ви канят да се включите в Дванадесетата Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 6-7 октомври 2018г. в Университетски център "Бачиново", гр. Благоевград.


ДВАНАДЕСЕТА НАЦИОНАЛНА 

КАРТИЧКОФУРИЙСКА СРЕЩА

6-7 октомври 2018 г.

Университетски център "Бачиново"

гр. Благоевград


След една дискусия във фейсбук реших, че официална програма по часове и минути няма да има. Все пак обаче няма как да направим среща без да обявим официален начален час, а и някой станали традиционни за нашите срещи неща.

И така като начален час на срещата определям 10.30ч в събота и започваме с представяне, което си е неделима част от нашите срещи.

Ще продължим традицията с размяната на АТС. Всеки, който желае е свободен да изработи и донесе АТС-та, които да размени с останалите участници срещата. Направете колкото желаете и на избрана от вас тема и не забравяйте да ги включите в Картичкофурийско предизвикателство 374 - АТС. Имате време до 23,59ч. на 5 октомври.

Всички, които желаят могат да си донесат излишните крафт материали и да се включат в крафт-базара. Винаги може да си откриете някое съкровище там.

Каня ви да си донесете материали за направата на коледни картички. Ще си ги разменим, ще изработим картички, които ще ги оставим на Кирилка Кехайова, която ще ги даде за някой коледен благотворителен базар в Благоевград.

На срещата ще има две платени работилници.

Мария Ганчева - Малки цветя от фоамиран - една щанца - четири вида цветя, подходящи за картички, кутийки и други проекти. Продължителност на работилницата 2,5-3ч. Цена 30лв.

Картишок - Кати Атанасова АТС с миксмедийни материали и техники. Кутия за прибиране на АТС. Продължителност на работилницата 2-3ч. Цена 20лв.


Записването за работилницата ще става на мейла на Картичкофурии - cardsaddicted@gmail.com. Плащането ще става на място.
Местата за работилниците са ограничени. Моля желаещите да се включат в тях да се запишат своевременно.


Участието в срещата е обвързано с такса участие в размер на 10лв., която ще се събира на място.

Линкове към Формите за присъствие и за вечерята можете да намерите в ТАЗИ публикация. Свободна консумация ще има само за децата, затова моля желаещите да присъстват на вечерята да попълнят формата.

Заповядайте и в групата Национални Картичкофурийски срещи. В нея ще можете да се включите в обсъждане на теми, касаещи срещата.

Можете да се обръщате с всякакви въпроси на мейла на Картичкофурии cardsaddicted@gmail.com.
Ако желаете нещо конкретно да бъде включено в програмата, имате предложения и идеи или пък искате да попитате нещо пишете ми ЛС във Фейсбук   Desislava Zhejnova.