2 септември 2018 г.

Картичкофурийско предизвикателство 371 - „Женствено с дантели“

Привет, картичкофурии! Очаквате ли новата тема в нашия блог?
В сезона на летните ваканции ние от Rumilina Art & Hobby сме сигурни, че за вдъхновението и въображението почивен ден няма. Решихме да ви предизвикаме с една лека и меродавна в четирите сезона на годината тема: „Женствено с дантели“.
Развихрете се! Очакваме да ни покажете много дантели и всичко, което през вашия поглед е женствено - дрехи, обувки, шапки, шалове и всякакви аксесоари от дамския гардероб.
Ето и нашето вдъхновение:
Победителят ще изберем ние и той ще получи TONIC STUDIOS SUPER TRIMMER и комплект гипсови рамки и елементи от нашата работилница:
Ще отличим и още два проекта, които също ще получат комплекти от гипсови фигурки.
Дерзайте!
Пожелаваме ви топло, весело и вдъхновено крафтърско лято!

Благодаря на Rumilina Art & Hobby за дантеленото предизвикателство!

Дантели използваха в своите вдъхновяващи картички Картичкофеите:


В много култури пеперудата е символ на женствеността. Ето защо в своята картичка заложих на нея, за да направи кадифена нежнотта на дантелата и да подчертае красотата на розите.Дантелената тема ще продължи през цялото лято. Следващото спонсорско предизвикателство ще е на 1 септември.


Крайният срок за участие е 23,59ч на 1 септември 2018г., събота.


Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.


16 юли 2018 г.

Картичкофурийско предизвикателство 372 - Сватбена картичка

Днес в Картичкофурии предизвикателство към всички нас отправя Лидия Йорданова.
Темата, с която тя ни предизвиква е Сватбена картичка. Изработете картичка на тема сватба, плик за паричен подарък за младоженци или пък картичка за годишнина от сватба и се включете.
Вдъхновяващите картички на Лидия:

Благодаря на Лидия Йорданова за сватбеното предизвикателство!

На сватбена тема вдъхновения създадоха Картичкофеите:
Крайният срок за участие е 23,59ч на 15 август 2018г., сряда.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в друго. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.

10 юли 2018 г.

Картичкофурийско предизвикателство 367 - Обзор

Благодаря на Migito Petrova за Картичкофурийско предизвикателство 367 - "Всичко българско и родно любя, тача и милея"!

Благодаря на всички, които се включиха в него!

Видяхме страхотни и много български проекти.

Победителят, избран от Migito Petrova, е участник 2. Deni.


Честито на победителката!

Deni ти си и Победител в Картичкофурии! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 367 1 май -1 юни 2018г.