2 септември 2018 г.

Картичкофурийско предизвикателство 371 - „Женствено с дантели“

Привет, картичкофурии! Очаквате ли новата тема в нашия блог?
В сезона на летните ваканции ние от Rumilina Art & Hobby сме сигурни, че за вдъхновението и въображението почивен ден няма. Решихме да ви предизвикаме с една лека и меродавна в четирите сезона на годината тема: „Женствено с дантели“.
Развихрете се! Очакваме да ни покажете много дантели и всичко, което през вашия поглед е женствено - дрехи, обувки, шапки, шалове и всякакви аксесоари от дамския гардероб.
Ето и нашето вдъхновение:
Победителят ще изберем ние и той ще получи TONIC STUDIOS SUPER TRIMMER и комплект гипсови рамки и елементи от нашата работилница:
Ще отличим и още два проекта, които също ще получат комплекти от гипсови фигурки.
Дерзайте!
Пожелаваме ви топло, весело и вдъхновено крафтърско лято!

Благодаря на Rumilina Art & Hobby за дантеленото предизвикателство!

Дантели използваха в своите вдъхновяващи картички Картичкофеите:


В много култури пеперудата е символ на женствеността. Ето защо в своята картичка заложих на нея, за да направи кадифена нежнотта на дантелата и да подчертае красотата на розите.Дантелената тема ще продължи през цялото лято. Следващото спонсорско предизвикателство ще е на 1 септември.


Крайният срок за участие е 23,59ч на 1 септември 2018г., събота.


Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.


9 август 2018 г.

Картичкофурийско предизвикателство 369 - Обзор

Благодаря на всички, които се включиха в Картичкофурийско предизвикателство 369 "Всичко е позволено"!
Благодаря на спонсорът на предизвикателството Магазин "Хела" - http://хела.com/!

С толкова много участия решихме изборът на победител да доверим на рандом генераторът и той избра

Честито на Нора Паскова!


Нора Паскова ти си и ПОБЕДИТЕЛ в Картичкофурии! Можеш да използваш нашият банер в блога или в страницата си, като добавиш КФП 369 2 юни - 2 юли 2018г.

7 август 2018 г.

Женствено с дантели", вдъхновение от Дани

Минавам да ви подсетя за текущото предизвикателство 371 “Женствено с дантели” на Rumilina Art & Hobby и Картичкофурии. В моя проект по темата заложих на розово- лилава гама с леки нюанси на синьото, типично по женски. Дантела е вложена в основата на картичката, а също и като нежни листенца около цветята. Очакваме с нетърпение вашите красиви интерпретации по поставената задачка!