Каним ви да се включите в Картичкофурийско албумено предизвикателство 7 - "Коледен албум" със спонсор екипът на Талантино. Консултант на предизвикателството е Силвия Спасова. Очакваме вашите албуми до 11 януари.

Картичкофурийска Коледа 2018г!

Картичкофурийска Коледа 2018г!
Списъкът за размяната.

4 януари 2019 г.

Картичкофурийско предизвикателство 380 - Класическа Коледа

В най-празничният месец на годината, когато всички тръпнат в очакване на Коледа ние от Картичкофурии искаме да ви поканим в едно предизвикателство на онлайн магазин „Крафт нещица“ – www.b-wow.net.
Разкажете ни с вашите картички какво е за вас Класическата Коледа. Как си я представяте вие, как я отбелязвате и празнувате. Очакваме да видим каква е вашата класическа Коледа.

Победителят ще получи ваучер за пазаруване на стойност 30лв.

Благодаря на екипът на „Крафт нещица“ – www.b-wow.net за коледното предизвикателство!

А това са коледните проекти на картичкофеите:


Коледа е все по- близо... О , колко е прекрасно.....Постепенно ме обхваща магията, която съществува само по това време на годината. Това е и моята първа картичка по тази тема. Червено и студено,бледо синьо- зелено, студ и скреж!Първоначалната ми идея бе картичка в червено и зелено. После си помислих, че откакто се родиха децата свързвам коледните празници с пухкав сняг ( не винаги го има по Коледа), уютен дом, макар и доста разхвърлян, :) мирис на канела и топъл шоколад.Ето и моите вдъхновения към вас, защото част от магията на все по-приближаващия празник е в коледната звезда, камбанките и елените на дядо Коледа, които са си неизменна класика. С тези две тагчета ви желая много топлина в сърцата и душите ви през целия декември!
Крайният срок за участие е 23,59ч на 3 януари 2019г., петък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.


15 декември 2018 г.

Картичкофурийско предизвикателство 381 "Коледна декорация или опаковка на подарък"

Здравейте, приятели !
Коледно-Новогодишните празници са само на две седмици време и повечето от нас мислят за най-хубавата част от всеки празник, а това са ..... подаръците :).
Какъвто и подарък да сме приготвили, голям или малък ,скъп или не чак толкова, за мен винаги е бил важен жеста и вида във който е поднесен.
Голям фен съм на оригиналните опаковки и декорации.Така че реших да ви предизвикам на тема "Коледна декорация или опаковка на подарък ".
Ще приема и коледните тагчета като вариант.
И защото аз свързвам Коледните Празници с уют и топлина и ...... червено вино :):):) ,за вдъхновение съм ви приготвила един декориран от мен фенер и една коледна шапчица за бутилка.


Естествено ще има награда за двама от вас. Първият победител ще бъде избран с рандом генератор, а вторият ще си избера аз :).
Подаръците ще бъдат материали за творене и нещо изработено от мен. Ще чакам с нетърпение вашите идеи и ви пожелавам предстоящите празници да бъдат едни от най-хубавите, които сте имали досега :)!
Приятно творене !
Поли Христова

Благодаря на Поли Христова за оригиналното предизвикателство!

Вдъхновени от него твориха картичкофеите:
Коледа е най-любимият празник именно на децата, за това моят първи подарък тази Коледа е за любимата ми дъщеричка.


Традиция в нашето семейство е всяка година да купуваме по една нова коледна играчка. Миналата година аз направих няколко и понеже много се харесаха, тази година реших да повторя.Заскрежен, с помощта на витражна боя, украсен с коледна звезда, сребърни топчици и стърготини, това е свещник от бурканче. Направен е с голяма любов, да стопли сърцето на близък човек в празничните дни!!!Крайният срок за участие е 23,59ч на 15 януари 2019г., вторник.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в друго. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.


Картичкофурийска Коледа 2018г. Списъкът

Благодаря на всички, които се включиха в Картичкофурийска Коледа 2018г.Ето това е списъкът, по който ще става размяната на картичките:

Жанета Иванова Гочева djidji69@abv.bg
Десислава Жейнова desita_vr@abv.bg
Велина Трифонова vtriphonova@yahoo.com
Христина Гуглова hristenziq1967@abv.bg
Поли Христова p.hristova.igi@abv.bg
Илияна Мавродиева - iliyanamavrodieva@gmail.com
Мария Чочева maria_@mail.bg
Радостина Енева (Джиджи) jiji.cards@gmail.com
Галина Горева ggorewa@abv.bg
Румяна Дечева rumilina@abv.bg
Светлана Николова diamond@dir.bg
Маргарита Маринова magitmarinova@gmail.com
Диана Димова didi2007_77@abv.bg
Ростислава Игнатова rossitime@abv.bg
KalySto drkalinasto@gmail.com
Елена Димитрова sra4kovka@abv.bg
Лили Балева lily.vd[at]gmail.com
Стефка Бешковска beshkovskas@abv.bg
Галина Белинска galbel@dir.bg
Даниела Велкова kalinagv@abv.bg
Теодора Славова teodora_slavova8@abv.bg
Веселина Костадинова veselina1969@abv.bg
Лилия Личева l.licheva@abv.bg
Жанет Симеонова simeonova_jeni@abv.bg
Стефка Пашова pashovastefka@gmail.com
Мирослава Велинова  miroslavavelinova@abv.bg
Красимира Ганчева krasi_gancheva81@abv.bg
Валентина Димитрова valkiria31@mail.bg
Даниела Янкова
...Just Me... mirayancheva@abv.bg

Първият изпраща на втория, вторият на третия и т.н. Последният изпраща на първия.

Моля всеки, който получи картичката си да качи нейна снимка в ТОЗИ албум. Създаден специално за събиране на картичките от тази размяна в групата Картичкофурийски игри и размени във Фейсбук. В групата ще бъде качен и списъкът с участниците, в който всеки който изпрати и който получи картичка следва да се отбележи.

Ако имате някакви проблеми да се свържете с другарчето си в размяната можете да ми пишете на мейла на Картичкофурии cardsaddicted@gmail.com или във фейсбук. Ще помогна с каквото мога.

Нека Коледната размяна донесе много радост и щастие на всички участници!