1 май 2020 г.

Картичкофурийско предизвикателство 408 "Пътешествие"

Всички ни е стегнала блокадата на коронавируса. С нетърпение чакаме да излезем от този кошмар и ни се иска отново да се впуснем в пътешествие. Сега обаче е моментът да попътуваме във въображението си. Или пък да си спомним предишно пътуване.
В това предизвикателство спонсор ще ни бъде Ивелина Чолакова от DamayantiStudio.

Аз съм Ивелина, позната в онлайн пространството като Дамаянти.
Фотограф съм, но голямата ми страст остана дигиталният скрапбукинг. Обожавам да правя цветни и весели хартии на най-различни теми.
Може да ме намерите в Етси https://www.etsy.com/shop/DamayantiStudio И Фейсбук https://www.facebook.com/damayantistudiodesign/.


Един от участниците в предизвикателството ще спечели предложената от Ивелина награда - блокчета дигитална хартия от нейният етси магазин на стойност 30лв.


Темата на предизвикателството избра за нас Снежана Мицева, победител в КФП-405 Звезди и/или копчета.

Здравейте Картичкофурии,

Аз съм Снежана Мицева, победител в КФП-405 Звезди и/или копчета. Отново искам да ви благодаря за възможността да участвам в това предизвикателство, както и на Валентина Василева, че се спря на моята картичка.

Моето местенце за творчество е ХартАрт Сне. Започнах преди 5 години, като първоначално правех картички, които подарявах на моите близки. С времето придобих повече опит и научих нови техники. В момента съм завладяна от микс медията и все още пробвам най-различни проекти, и съответно трупам нови и нови материали :-).

Темата, на която съм се спряла е Пътешествие. Последните ми проекти са свързани точно с тази тема. Знам, че момента не е много подходящ за пътувания, но все пак нека сме оптимисти - нещата ще приключат скоро (надявам се), ние ще стегнем куфарите и пак ще поемем на път за да трупаме спомени и емоции. И точно поради тази причина ви предизвиквам да подготвите картичка, журнал, албум или друго на тема Пътешествие. Няма ограничение в използваните материали и техники.
За вдъхновение ви показвам картичката, която подготвих на тази тема - остатъци от хартии, щанци, метални висулки, печати, обемен стикер. Един травъл журнал, който правих за подарък на една приятелка - той е ръчно шит, облечен в меки корици, с джобчета, тагчета и всякакви хартии, които имах под ръка. Както и един албум за снимки, отново джобчета, пликове и тагчета. Албумът съдържа част от щанците, с които дълго време чаках да се сдобия и затова ми е много любим.
А това е моята награда за победителя:
Благодаря на Снежана Мицева за пътешестващото предизвикателство!

Благодаря на Ивелина Чолакова за предоставената награда!

Вдъхновения по темата пътешествие създадоха картичкофеите

Пътешествие и то с какво?! С карета! :) Това е моята интерпретация по темата с картинката- подарък от Мария Чочева! За основа ползвах плик за писмо с крафт цвят, който състарих допълнително с печати и мастило. Обточих го с небрежни шевове в три цвята и аранжирах с направени допълнителни елементи. Получи се романтична винтидж картичка!

Пътешествие!- Прекрасна тема, но на мен ми се искаше да направя нещо, което да е в крак със ситуацията в момента. Когато всички дребни неща на които сме се радвали, срещи с приятели, разходки и пътешествия са ни забранени! Сега си даваме сметка колко важна е била тази свобода, колко хубаво е било и как дори не сме се замисляли за това! И сега, когато всичко това ни е отнето и живеем затоврени по домовете си и в страх! Остава ни НАДЕЖДАТА! НАДЕЖДАТА и ВЯРАТА, че всички тези малки неща, отново ще радват душите ни! Отново ще се разхождаме, пътуваме и ще се радваме на живота!


Сега, когато пътуването е силно ограничено, още повече си мечтая за едно пътешествие. Сигурно и затова много бързо ми хрумнаха няколко идеи. Една от тях бе тази страница в арт журнала ми. Моето пътешествие ме отведе на морския бряг.



Крайният срок за участие е 23,59ч на 30 април 2020г.

В това предизвикателство можете да участвате с всякакви, отговораящи на темата ръчноизработени хартиени проекти. Добавяйте всеки проект като отделен линк. С един проект можете да участвате само в едно Картичкофурийско предизвикателство. При публикуване на участие добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате . Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита. Вече можете да участвате и като качвате вашите участия в специално създаденият за предизвикателството албум в групата Картичкофурийски игри и размени. Моля качвайте една снимка на проекта си и добавяйте линк към албум, в който са качени останалите снимки и има линк към предизвикателството на Картичкофурии. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.Няма ограничение в броя на участията.


You are invited to the Inlinkz link party!
Click here to enter





4 коментара:

Unknown каза...

https://www.facebook.com/pg/vallentinaart/photos/?tab=album&album_id=1330712607138045

Unknown каза...

Макар в последния момент се надявам да участвам в предизвикателството! :)

Ива каза...

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3488850221131553&set=a.997498306933436&type=3&theater

Ива каза...

Последен момент,не знам дали успях ?!
За пръв път уяаствам,
Видях предизвикателството много късно.